Meniu

Bilete avion Satu Mare - Căutați bilete de avion spre Satu Mare

Arată filtrele

Satu Mare

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Orașul unguresc din România

  Satu Mare este un oraș aflat la 20 de minute distanță de granița cu Ungaria. Din această cauză, dar și datorită trecutului istoric al regiunii, aproape 40% dintre locuitorii orașului sunt de naționalitate ungară. 

 • Totul se află „în apropiere”

  Dacă vreți să vizitați orașul într-o singură zi, cel mai convenabil mod de a vă deplasa este autobuzul. Orașul este deservit de 23 de linii, care acoperă aproape 200 de kilometri. Cu siguranță veți găsi o stație oriunde veți avea nevoie! 

 • Campioni la scrimă

  Satu Mare este orașul natal al majorității campionilor mondiali și olimpici la scrimă. Tradiția locală a acestei discipline datează din 1885 și anual au loc aici festivaluri și turnee de spadă, sabie și floretă.

Aeroportul Internațional Satu Mare

Aeroportul Internațional Satu Mare (cod IATA: SUJ) este unul dintre primele aeroporturi din România, fiind deschis în 1936, iar primul zbor a avut loc în 1938. Acesta dispune de un terminal și o singură pistă, iar în anul 2018 a deservit peste 75,000 de călători.

În ciuda dimenisunilor reduse, aeroportul are statut internațional din 1996. Mai mult, una dintre cele două destinații către care se oferă curse în mod regulat este Londra-Luton, unul dintre cele mai aglomerate din Regatul Unit al Marii Britanii. Cursele sunt operate de compania low-cost Wizz Air, cu o frecvență de trei curse pe săptămână.

De asemenea, celălalt operator de zbor este TAROM, care oferă curse regulate pe ruta București-Otopeni – Satu Mare și curse sezoniere către și dinspre Constanța.

Cât costă biletele de avion spre Satu Mare?

Pentru a estima cel mai ușor bugetul de călătorie, este important să țineți cont de timpul rămas până la călătorie. Costurile unui bilet de avion se modifică pe măsură ce ziua programată de zbor se apropie, crescând până și la de zece ori mai mult decât prețul normal.

Dacă alegeți să zburați în Satu Mare din București, prețul unui bilet de avion începe de la 150 de lei pentru cursele rezervate cu cel puțin opt săptămâni în avans, în timp ce prețul mediu pentru un bilet achiziționat în ultimele două luni este de 265 de lei. De asemenea, biletele rezervate în zilele dinaintea călătoriei pot depăși 450 de lei pentru un singur segment de zbor, din București-Otopeni către Satu Mare.

Pentru cursele din Londra-Luton către Satu Mare, biletele rezervate cu patru săptămâni în avans încep de la puțin sub 100 de lei, prețul mediu fiind de 200 de lei, în funcție de ziua în care are loc zborul, de timpul rămas până la călătorie, dar și de alți factori.

Unde găsiți bilete de avion la cele mai bune prețuri?

Planificarea unei călătorii nu trebuie să fie complicată, în special atunci când cunoașteți câteva asepcte precum factorii care influențează tarifele practicate de companiile aeriene sau cele mai bune locuri de a găsi promoții la biletele de avion.

Dacă încă nu ați rezervat biletele de avion dorite sau dacă nu ați stabilit când doriți să călătoriți către Satu Mare, puteți accesa meniul „Oferte” de pe website-ul nostru. Prețurile biletelor de avion pot începe de la 15 euro, în funcție de perioada în care doriți să călătoriți și de ruta aleasă. În plus, primiți acces la oferte exclusive cu reduceri de până la 40% pentru zboruri în toată lumea și abonându-vă la newsletter-ul eSky.

Cum rezervați bilete de avion ieftine spre Satu Mare?

Cea mai simplă metodă de a rezerva biletele de avion spre Satu Mare, dar și spre orice altă destinație de pe Glob, este să folosiți motorul de căutare de zboruri eSky. Acesta compară automat toate ofertele de zbor, astfel încât să nu mai fiți nevoit să căutați promoții sau să introduceți datele personale pe website-ul fiecărei companii aeriene.

Pentru a folosi motorul de căutare de zboruri trebuie să accesați website-ul eSky. Acesta poate fi accesat folosind smartphone-uri, tablete sau desktop-uri, astfel încât să fiți întotdeauna la numai câteva click-uri distanță de rezervarea biletelor ideale de zbor.

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți aeroportul de plecare și Satu Mare ca aeroport de sosire, să alegeți perioada în care doriți să călătoriți și numărul de bilete pe care doriți să îl achiziționați. În câteva secunde, motorul de căutare de zboruri compară automat ofertele a peste 950 de companii aeriene, simplificând procesul de rezervare a biletelor de avion. Deși rezultatele afișate sunt sortate în funcție de cel mai avantajos preț, le puteți sorta în funcție de cel mai bun timp de călătorie sau de cel mai bun raport între preț și timpul petrecut în zboruri.

În plus, filtrele disponibile în stânga paginii vă ajută să găsiți și mai ușor oferta ideală de zbor. Dintre criteriile pe care le puteți aplica pe rezultate sunt numărul de escale acceptat, aeroporturile de conexiune, intervalul orar în care sunt programate zborurile și altele.

Bilete ieftine de avion spre Satu Mare

Printre factorii care impactează prețul unui bilet de avion, spre Satu Mare sau spre orice altă destinație, se numără momentul în care alegeți să faceți rezervarea. Mai concret, dacă navigați printre ofertele de zbor în timpul serii sau în week-end, există posibilitatea ca prețurile afișate să fie mai crescute decât în mod normal. Acest lucru se întâmplă deoarece majoritatea călătorilor își planifică vacanțele sau city-break-urile în aceste intervale, iar traficul de căutări pentru biletele de avion este la maximum.

Pentru a vă crește șansele de a rezerva biletele ideale de zbor, verificați ofertele disponibile dimineața devreme, în intervalul 04:00 – 06:00 sau imediat după prânz, când traficul de căutări este mai redus.

O altă metodă de a găsi bilete ieftine de avion este să setați o alertă de preț pentru ruta de care sunteți interesat. Astfel, ori de câte ori prețul biletelor de avion pentru perioada de care sunteți interesat scade sub un anumit prag, veți primi un e-mail de înștiințare. Acesta vă permite să fiți printre primii care profită de ofertă, înainte ca aceasta să expire sau să se epuizeze.

Pentru a seta alerta de preț intrați pe pagina de rezultate a motorului de căutare de zboruri și accesați butonul  din dreapta rezultatelor. Apoi, introduceți data plecării și durata șederii, cât și adresa de e-mail la care doriți să primiți comunicările.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Satu Mare pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Satu Mare pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Satu Mare, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Satu Mare?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Satu Mare atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Satu Mare

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Satu Mare

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Satu Mare!

Alegeți hotel în Satu Mare