Meniu

Căutați bilete de avion din București spre Timișoara

Timișoara

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Stâlpi de iluminat stradal și tramvaie trase de cai

  Timișoara a fost al doilea oraș din lume, după New York, care a introdus iluminatul stradal cu stâlpi electrici și, de asemenea, al doilea oraș al Europei cu tramvaie trase de cai.

 • Capitală a culturii

  În 2016, Timișoara a fost desemnată Capitală a Culturii Europene pentru anul 2021. Atunci, vor fi organizate numeroase evenimente, concerte, festivaluri, conferințe care vor promova orașul și moștenirea sa culturală și istorică.

 • Mica Viena

  Arhitectura sa, amestecul de artă și clădiri în stil secesionist cu elemente din era Habsburgică, a făcut ca Timișoara să fie supranumită Mica Viena.

Biletele de avion din București în Timișoara

Care este prețul unui bilet de avion din București în Timișoara?

Dacă ați mai rezervat bilete de avion către Timișoara – sau orice altă destinație – știți cât de provocator poate fi să găsiți biletele de avion la prețul dorit. De obicei, companiile aeriene modifică tarifele în funcție de timpul rămas până la călătoria programată, de numărul de locuri rămase disponibile în cursa selectată sau alți factori similari.

Pentru un bilet de avion din București în Timișoara cumpărat cu aproximativ două săptămâni în avans, prețul poate porni de la 62 de lei pentru o singură călătorie, dus, de la compania aeriană Ryanair. Un bilet oferit de TAROM pentru aceeași zi și același interval orar pornește de la 263, având bagajul de cală inclus.

Care este cea mai bună ofertă de zbor din București în Timișoara?

Oferta de zbor ideală diferă de la călător la călător – pentru un pasager poate însemna prețul plătit pentru cel mai scurt zbor, în timp ce pentru altul poate fi un zbor confortabil și un bagaj suplimentar. Astfel, înainte de a decide care este bugetul de călătorie vă recomandăm să luați în calcul toate serviciile suplimentare pe care le doriți incluse în călătoria dumneavoastră.

Fie că este vorba de un bagaj de cală, de mese calde în timpul zborului, de îmbarcare prioritară sau de spațiu suplimentar pentru picioare, toate acestea au costuri adiționale. La care dintre beneficiile alese nu doriți să renunțați? Ce doriți să primiți pentru prețul plătit pentru acest zbor? Ținând cont de aceste aspecte, veți găsi mult mai simplu oferta ideală pentru dumneavoastră.

Dacă doriți să fiți la curent cu cele mai noi promoții privind biletele de avion pe ruta București – Timișoara, puteți descărca aplicația mobilă eSky. Aici veți găsi bilete de avion la prețuri avantajoase, atât către Timișoara, cât și către alte destinații de pe Glob.

Cum rezervați oferta potrivită pentru dumneavoastră?

Odată ce cunoașteți care sunt serviciile și beneficiile nenegociabile pentru acest zbor este mult mai ușor să găsiți oferta potrivită. Cel mai eficient mod de a rezerva biletele de avion dorite este să folosiți un motor de căutare de zboruri, cum este cel oferit de eSky. În comparație cu website-urile companiilor aeriene, un motor de căutare înglobează ofertele de zbor disponibile de la mai multe linii aeriene. Astfel, șansele de a rata anumite oferte de la liniile aeriene pe care nu le-ați verificat individual sunt cu mult mai mici.

Motorul de căutare de zboruri eSky poate fi folosit atât de pe desktop, cât și de pe smartphone sau tabletă, astfel încât să fiți întotdeauna conectați la cele mai bune zboruri. Acesta navighează printre ofertele a peste 950 de companii aeriene, afișând rezultatele în numai câteva secunde. Acestea sunt sortate ascendent, în funcție de preț, însă le puteți filtra și în funcție de alte criterii, precum numărul de escale, compania aeriană cu care doriți să zburați sau ora programată pentru decolare sau aterizare.

Tot ce trebuie să faceți pentru a folosi acest motor de căutare este să setați București-Otopeni ca aeroport de plecare și Timișoara ca aeroport de sosire, să selectați datele de călătorie și numărul de bilete dorit.

Un alt mod de a vă asigura că ați rezervat cea mai bună ofertă este să vă abonați la un newsletter personalizat, care vă transmite un mesaj de fiecare dată când prețul biletelor de avion scade sub un anume prag. Pentru a vă înscrie este nevoie să setați aeroporturile de plecare și sosire, și prețul maxim pe care doriți să îl plătiți pentru bilete. Când ofertele companiilor aeriene vor

Ce companii aeriene oferă curse pe ruta București – Timișoara?

Datorită distanței relativ reduse dintre București și Timișoara, cursele directe regulate pe această rută sunt operate de numai două companii aeriene, Ryanair și TAROM. Acestea oferă 44 de curse săptămânale, la care se adaugă zborurile sezoniere operate de compania low-cost Blue Air.

Zboruri ieftine din București în Timișoara

În ciuda credinței populare, zborurile ieftine din București în Timișoara – sau pe orice altă rută – nu sunt oferite numai de companiile aeriene low-cost. Puteți găsi bilete de avion la preț avantajos și de la companii de linie, în funcție de timpul rămas până la călătoria programată, de serviciile pe care le doriți incluse în preț (cum ar fi bagajul de cală) sau de ofertele operatorilor. Nu este exclus ca unii operatori să introducă oferte last-minute, pentru a completa locurile nevândute pentru o anumită cursă.

Dacă doriți să aflați despre cele mai avantajoase promoții pentru biletele de avion, puteți vizita pagina Oferte de pe website-ul eSky. Ofertele afișate fac parte din plaja tuturor companiilor aeriene, atât de linie, cât și low-cost sau charter.

Aeroportul din Timișoara

Aeroportul Internațional Traian Vuia este singurul din oraș și unul dintre cele mai importante din regiune. În anul 2018, peste 1,5 milioane de pasageri au tranzitat aeroportul, fiind al treilea cel mai aglomerat din România, după București-Otopeni și Cluj-Napoca.

De-a lungul timpului, acesta a servit drept bază pentru operațiuni militare, astăzi rămânând doar o anexă a Bazei Aeriene 71.

Deoarece aeroportul este situat la aproximativ 12 kilometri distanță de oraș, accesul se poate face ușor, fie cu transportul în comun, fie apelând la serviciile de taxi, care au o taxă fixă de 20 de lei, sau la serviciile de închiriere mașini.

Dacă alegeți transportul în comun, liniile expres E4 și E4 barat fac legătura cu Centrul Vechi, respectiv cu Gara de Nord. Pe fiecare linie, autobuzele circulă la un interval de 50 de minute. Dacă, în schimb, preferați să nu duceți grija transportului și să închiriați o mașină, în incinta aeroportului veți găsi birouri aparținând de companii precum Budget, Hertz sau Europcar, printre altele.

Când e cel mai bun moment să cumpărați biletele de avion?

Pentru a beneficia de cele mai avantajoase prețuri la biletele de avion dorite e important să aveți în vedere trei aspecte: cât timp a rămas până la călătorie, cât de flexibile sunt datele de plecare și sosire și dacă perioada de călătorie se află în timpul unui sezon turistic. Mai exact, biletele de avion rezervate pentru perioade aglomerate, precum în preajma Crăciunului, a Anului Nou sau a vacanței de primăvară, vor avea întotdeauna prețuri mai mari decât în mod normal. Mai mult, tarifele pentru aceste curse cresc pe măsură ce perioada aglomerată se apropie. Astfel, dacă datele de călătorie nu sunt flexibile, cel mai bun moment în care să rezervați biletele de avion din București în Timișoara este cât mai devreme posibil.

Dacă bagajul de călătorie este deja făcut, puteți opta pentru oferte last-minute sau pentru un bilet de avion low-cost. În mod normal, prețurile cele mai avantajoase vor fi afișate cu aproximativ două sau trei săptămâni înainte de călătorie, dacă ruta este scurtă, respectiv cu două sau trei luni înainte, dacă ruta selectată este mai lungă.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Timișoara pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Timișoara pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Timișoara, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Timișoara?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Timișoara atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Timișoara

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Timișoara

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Timișoara!

Alegeți hotel în Timișoara