Meniu

Căutați bilete de avion Germania - spre Germania

Germania

 • Dortmund
 • Stuttgart
 • Memmingen
 • Koln
 • Nuremberg
 • Munchen
 • Frankfurt
 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Festivaluri Dortmund

  Recomandăm: Festivalul de Muzică (iunie), Juicy Beats (iunie), Afro Ruhr Festival (august), Creole Festival (septembrie), Noaptea Miracolelor (septembrie), Festivalul de Literatură LesArt (noiembrie).

 • Shopping

  Veți găsi numeroase centre de shopping aici, multe dintre ele cu produse la prețuri reduse. Cea mai indicată perioadă pentru cumpărături este însă la Crăciun și în Ajunul Anului Nou. 

 • Cultura

  Puteți intra în contact cu esența orașului vizitând în primul rând muzeele: Muzeul Berii, Muzeul Hoesch, Muzeul Ostwal și Muzeul Adlerturm.

Ce trebuie să știți despre Dortmund

Situat în vestul Germaniei, Dortmund este centrul industriei de fier și oțel la nivel național. Surprinzător, având în vedere profilul său, este faptul că este cunoscut și ca ”metropola verde” – acest lucru se datorează numeroaselor sale grădini și spații verzi. 
Ce vă recomandăm să vizitați în Dortmund?
Cu siguranță, Turnul Florian este un punct esențial de atracție ce nu trebuie ratat – aici, veți putea admira orașul de la înălțime. Muzeul DFB ocupă, de asemenea, un loc important în Dortmund, orașul fiind de altfel faimos pentru echipa sa de fotbal. 
Piața din centrul vechi, cunoscută și ca Alter Markt, este un loc foarte bun prin care să vă plimbați și să intrați în atmosfera orașului.
La fel de important este și Stadionul Signal Iduna Park. Borussia Dortmund este foarte atrăgător pentru turiști, dar și pentru fanii echipei.  
Dacă preferați locurile mai liniștite însă, noi vă recomandăm să mergeți la Dortmund Zoo – aceasta adăpostește peste 250 de specii de animale, locale și exotice. Grădina Botanică este, de asemenea, un loc unde puteți evada din agitația orașului și să vă relaxați pentru câteva ore.

Ce puteți mânca în Dortmund?
Rosto (una dintre cele mai populare mâncăruri din oraș), cartofi prăjiți (foarte gustoși!) și prăjitiură de ciocolată (este de fapt un produs de patiserie).

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Germania pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Germania pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Germania, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Germania?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Germania atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Germania