Meniu

Bilete avion Dortmund - Căutați bilete de avion spre Dortmund

Dortmund

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Festivaluri Dortmund

  Recomandăm: Festivalul de Muzică (iunie), Juicy Beats (iunie), Afro Ruhr Festival (august), Creole Festival (septembrie), Noaptea Miracolelor (septembrie), Festivalul de Literatură LesArt (noiembrie).

 • Shopping

  Veți găsi numeroase centre de shopping aici, multe dintre ele cu produse la prețuri reduse. Cea mai indicată perioadă pentru cumpărături este însă la Crăciun și în Ajunul Anului Nou. 

 • Cultura

  Puteți intra în contact cu esența orașului vizitând în primul rând muzeele: Muzeul Berii, Muzeul Hoesch, Muzeul Ostwal și Muzeul Adlerturm.

Dortmund

Dortmund este o destinație europeană preferată de români, drept dovadă fiind cursele directe din șase orașe diferite către Dortmund. Fie că au ales să-și petreacă un city-break într-un oraș care împleteșete industria cu natura sau călătoresc să-și vadă familiile, din ce în ce mai mulți români caută zboruri ieftine către Dortmund.

Deși aeroportul german este relativ mic și a avut perioade cu activitate redusă, în prezent operează curse în numeroase destinații europene. Cursele directe din România către Dortmund sunt asigurate de către Wizz Air, pe rutele București – Dortmund, Cluj-Napoca – Dortmund, Sibiu – Dortmund, Târgu-Mureș – Dortmund și Timișoara Dortmund, iar durata călătoriei variază în funcție de ruta pe care alegeți să zburați, de la 2 ore și 10 minute (Timișoara), la 2 ore și 50 de minute (București).

Bilete ieftine de avion spre Dortmund

Cursele directe din România către Dortmund sunt operate numai de compania aeriană low-cost Wizz Air. Prețurile unui bilet de avion pornesc de la 15 euro și pot ajunge până la 67 de euro, atunci când sunt cumpărate cu 2-3 luni în avans.

O altă opțiune pentru a găsi bilete ieftine de avion spre Dortmund sunt zborurile cu escală. Această variantă este potrivită pentru turiștii cărora le place să exploreze cât mai multe locuri. Zborurile cu escală vă oferă posibilitatea să rezervați bilete de avion la un preț avantajos, dar și să vizitați un oraș nou (în cazul în care vă alegeți escale lungi, de peste 6 ore).

Dacă vreți să fiți siguri că ați luat în considerare toate posibilitățile înainte de a face rezervarea, vizitați meniul Oferte de pe site. Aici vor fi afișate toate promoțiile active, precum prețuri reduse la biletele de avion spre Dortmund sau spre alte destinații din lume. Dacă preferați să fiți la curent cu cele mai actualizate promoții, puteți descărca aplicația mobilă eSky. Cu un singur scroll puteți vedea toate biletele de avion la preț promoțional și puteți face rezervările simplu și rapid.

Cum profitați de cele mai bune oferte de zbor către Dortmund?

Dat fiind interesul crescut al românilor față de zborurile spre Dortmund, să găsiți oferta ideală nu va fi atât de complicat. Mai mult, dacă vă bucurați de date de călătorie flexibile, puteți profita de perioadele în care companiile aeriene oferă discounturi substanțiale pentru biletele de avion.

Un alt aspect pe care puteți să-l luați în considerare este aeroportul de plecare. De exemplu, prețurile zborurilor pe ruta București – Dortmund sunt relativ constante, dat fiind faptul că zborurile au loc zilnic. Pe de altă parte, cursele pe ruta Timișoara – Dortmund au loc doar de două ori pe săptămână, iar fluctuațiile de preț sunt mai crescute.

În cazul în care doriți să achiziționați un bilet urgent, în ziua plecării sau la o distanță de câteva zile, este mai avantajos să căutați ofertele aeroporturilor mai mici. Prețul pentru o călătorie urgentă începe de la puțin peste 100 de euro (comparativ cu un zbor din București, care costă aproximativ 220 de euro).

Cum aflați de cele mai avantajoase promoții?

Deși zborurile din România către Dortmund sunt accesibile, merită să vă asigurați că plătiți cel mai mic preț pentru călătorie. Cum puteți face acest lucru? Folosindu-vă de opțiunea „+/- 3 zile” de pe site-ul eSky. Mai exact, dacă datele dumneavoastră de călătorie sunt flexibile, puteți selecta această opțiune. Motorul de căutare va afișa prețurile biletelor de avion pentru datele selectate, dar și pentru un interval de trei zile în avans și trei zile după datele selectate.

Prețul unui bilet de avion spre Dortmund poate porni de la 15 euro. Totuși, pentru a beneficia de o astfel de ofertă, trebuie să faceți rezervarea din timp sau să vă asigurați că bagajele sunt întotdeauna făcute și dumneavoastră sunteți gata pentru o călătorie last-minute. Dacă niciuna dintre variante nu vă surâde, vă puteți abona la un newsletter personalizat, prin care să primiți ofertele pe care le căutați. Tot ce trebuie să faceți este să selectați ruta pentru care doriți să faceți rezervarea și prețul maxim pe care sunteți dispuși să îl plătiți. Când prețurile de pe ruta selectată ajung sub pragul pe care l-ați stabilit, veți primi un e-mail.

Cum comparați ofertele de zbor spre Dortmund?

Când comparați prețurile biletelor de avion spre Dortmund – sau spre orice altă destinație din lume – puteți lua în considerare mai mulți factori. De exemplu, puteți stabili dacă preferați conexiunile directe sau cu escală, dacă transportați și bagaj de cală sau dacă doriți servicii adiționale înainte sau în timpul zborului, precum îmbarcare prioritară sau gustări.

În cazul în care aveți preferințe specifice pentru zborul dumneavoastră, compararea ofertelor de la fiecare operator aerian în parte poate fi un proces frustrant. Trebuie să introduceți datele de călătorie pe fiecare website al companiilor, să navigați prin calendarul de zboruri și să căutați cursele cu servicii adiționale care vă interesează.

Totuși, rezervarea zborului la un preț ideal poate fi mai simplă de atât. Motorul de căutare de zboruri eSky afișează cele mai ieftine zboruri spre destinația pe care ați ales-o, atât pe cele oferite de companiile aeriene de linie, cât și de cele low-cost. Rezultatele afișate sunt sortate automat în ordine ascendentă, în funcție de preț, însă le puteți filtra în funcție de preferințele dumneavoastră.

Unde căutați cele mai bune oferte de zbor spre Dortmund?

Dat fiind faptul că prețul biletelor de avion fluctuează destul de des, este o idee bună să vă folosiți de mai multe instrumente de planificare a călătoriei pentru a găsi oferta ideală. Motoarele de căutare de zboruri ieftine sunt prima opțiune pentru a compara ofertele tuturor companiilor aeriene. Selectați un zbor din România spre Dortmund și datele în care doriți să călătoriți, apoi rezervați biletele pentru cursa care vă interesează.

Dacă preferați să accesați mai ușor ofertele promoționale la biletele de avion, puteți descărca aplicația eSky pentru dispozitivele mobile (tablete sau smartphones). În cadrul aplicației veți găsi cele mai avantajoase oferte de zbor spre Dortmund, dar și spre alte destinații din restul lumii.

Ce alte lucruri ar trebui să aveți în vedere înainte de rezervarea biletului de avion?

Un aspect care merită atenția dumneavoastră sunt serviciile pe care compania aeriană vi le pune la dispoziție. De exemplu, cât este de simplu și care sunt costurile pentru modificarea datei de zbor, întrucât biletele pot fi chiar de două sau de trei ori mai ieftine într-un interval de câteva zile. Pentru a găsi o ofertă foarte bună de zbor, vă recomandăm să vă înarmați cu răbdare și cu un motor de căutare de zboruri eficient. Uneori, companiile aeriene organizează promoții pe anumite rute, prețurile unui bilet de avion spre Dortmund începând de la 15 euro.

Nu în ultimul rând, țineți cont de perioada în care vreți să călătoriți. Dacă vreți să zburați către Dortmund în perioadele aglomerate (în jurul Crăciunului sau în august), cu cât vă apropiați mai mult de data călătoriei, cu atât mai puțin probabil este să găsiți o ofertă avantajoasă pentru zborul spre Dortmund.

Cum puteți reduce prețul unui bilet spre Dortmund?

Prețul final pe care ajungeți să îl plătiți pentru o călătorie depinde de preferințele dumneavoastră. În cazul în care călătoriți cu bagaj de cală, acesta va costa suplimentar (pentru companiile low-cost) sau va fi inclus în prețul mai crescut al biletului de avion (pentru companiile de linie).

O idee pentru a plăti mai puțin pentru biletul de avion spre Dortmund este să vă încadrați în cerințele unui bagaj de mână și să renunțați la cel de cală. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci căutați zborurile cu escală de pe această rută. Este posibil ca ofertele pe care le găsiți să fie mai avantajoase ca preț, deși timpul de călătorie va fi mai mare.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Dortmund pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Dortmund pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Dortmund, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Dortmund?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Dortmund atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Dortmund

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Dortmund

Cu aproape jumătate din teritoriu acoperit de păduri, spații verzi sau canale navigabile, Dortmund este cunoscut drept „metropola verde” a Westfaliei. De asemenea, castelele înconjurate de șanțuri de apă, care vă vor transpune într-un tărâm de poveste, sunt un alt motiv pentru care merită să rezervați un city-break în Dortmund.

Lunile preferate de turiști sunt ianuarie, aprilie și septembrie, iar cele mai ieftine bilete de avion spre Dortmund le veți găsi în luna iunie, cea mai puțin aglomerată.

Din România, cele mai bune oferte de zbor spre Dortmund sunt oferite de compania Wizz Air, care operează curse de pe aeroporturile București – Otopeni, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Timișoara și Târgu Mureș.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Dortmund!

Alegeți hotel în Dortmund