Meniu

Bilete avion Stuttgart - Căutați bilete de avion spre Stuttgart

Arată filtrele

Stuttgart

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • La Zoo!

  Dacă vă aflați în căutare de spații verzi într-un oraș aglomerat, căutați Wilhelma, un palat cu un parc propriu unde este găzduită una dintre cele mai incitante grădini zoologice din Europa, cu a sa Casă a Maimuțelor.

 • Cultura vinului

  Stuttgart deține 17.5 hectare de pământuri cultivate cu viță-de-vie și nenumărate vinării (Besenwirtschaften) întâlnite la tot pasul. Puteți lua parte la Turul de Marketing și Viticultură GmbH în perioada mai-octombrie.

 • Să mergem la cumpărături!

  În clădirea construită în stil art-nouveau (aflată pe Dorotheenstraße 4) se află Markthalle Stuttgart, o piață cu alimente de foarte bună calitate. La primul etaj veți găsi și un restaurant cu o vedere de ansamblu a întregii piețe. 

Cum puteți găsi bilete ieftine de avion spre Stuttgart?

Oferta ideală de zbor către Stuttgart – sau orice altă destinație – poate fi dificil de găsit. Dacă ați comparat vreodată prețurile biletelor de avion de la fiecare companie aeriană în parte, știți cât de complicat poate fi să introduceți datele de călătorie pe fiecare website și să comparați rezultatele. Totuși, datorită inovației tehnologice, puteți rezerva bilete ieftine de avion spre Stuttgart mai simplu ca oricând.

Folosind motorul de căutare de zboruri eSky aveți acces la ofertele a peste 950 de companii aeriene, atât de linie, cât și low-cost. În numai câteva secunde, motorul caută ofertele cele mai relevante pentru căutarea dumneavoastră și afișează rezultatele în funcție de preț. Tot ce aveți de făcut este să setați datele de călătorie și ruta pe care doriți să călătoriți, iar în câteva secunde veți găsi oferta potrivită. Mai departe, puteți filtra această listă în funcție de compania aeriană cu care preferați să călătoriți, de ora programată pentru decolare sau de numărul de escale dorit.

O altă modalitate de a găsi bilete de avion la cel mai bun preț este să vă înscrieți la newsletter-ul personalizat oferit de eSky. Tot ce trebuie să faceți este să setați ruta de care sunteți interesat și prețul maxim pe care doriți să îl alocați pentru biletele de avion spre Stuttgart. Când biletele dorite vor fi disponibile în portofoliul companiilor aeriene, veți fi înștiințat printr-un mesaj. Vă rugăm să țineți cont că notificarea primită nu garantează menținerea ofertei pe termen nelimitat, așadar vă recomandăm să profitați de ofertă imediat după primirea mesajului.

Cele mai bune oferte de zbor din România către Stuttgart

Dacă doriți să călătoriți pe aeroportul din Stuttgart din România, cursele directe sunt oferite de Blue Air, cu plecare din București-Otopeni și Sibiu. În plus, începând cu luna iunie 2019, compania Eurowings va opera zboruri directe pe ruta Timișoara – Stuttgart.

Totuși, acest lucru nu înseamnă că numai companiile aeriene low-cost oferă curse către Stuttgart la prețuri avantajoase. Este posibil ca un zbor cu escală, operat de companii de linie, să fie mai convenabil decât o conexiune directă, în ciuda faptului că timpul total de călătorie este mai mare. De asemenea, costul final al călătoriei poate fi influențat și de tipurile de servicii pe care le doriți incluse. Puteți reevalua în ce măsură aveți nevoie de gustări pe timpul mesei sau de bagaj de cală, apoi puteți calcula un preț total pe care sunteți dispuși să îl achitați. Astfel, puteți compara ofertele tuturor companiilor aeriene, și o puteți alege pe cea mai avantajoasă ținând cont de toate preferințele de zbor.

Dacă doriți să fiți la curent cu cele mai bune oferte de zbor către Stuttgart, vizitați meniul Oferte de pe site-ul eSky. Aici veți găsi bilete ieftine de avion către Stuttgart și multe alte destinații de top din lume. Totuși, deoarece promoțiile sunt disponibile în număr limitat, vă recomandăm să nu amânați rezervarea acestora, dacă ați găsit biletele de avion potrivite pentru călătoria dumneavoastră.

Ce companii aeriene operează curse pe aeroportul din Stuttgart?

Aeroportul din Stuttgart oferă conexiuni către peste 140 de destinații, acestea fiind operate de aproximativ 55 de companii aeriene. Printre cele mai cunoscute companii se numără Delta Air Lines, care oferă curse către Atlanta în mod regulat, Aegean Airlines, KLM sau Scandinavian Airlines. De asemenea, companii precum Orange2Fly, Freebird Airlines și Bulgarian Air Charter operează curse tip charter către destinații turistice din Europa.

Cursele directe din România către Stuttgart sunt operate de Blue Air, pe rutele București-Otopeni – Stuttgart și Sibiu – Stuttgart. Începând cu 3 iunie 2019, și compania aeriană Eurowings va oferi curse către Stuttgart, cu plecare din Timișoara.

Aeroportul din Stuttgart

Cu aproape 12 milioane de pasageri în anul 2017, aeroportul din Stuttgart este al șaselea cel mai aglomerat din Germania. Aeroportul Stuttgart (cod IATA: STR) a primit în 2014 numele Manfred Rommel, în onoarea fostului primar și membru al bordului de conducere al aeroportului.

Acesta se află la o distanță de 13 kilometri de oraș, iar în apropierea aeroportului au fost mutate Stuttgart Trade Fair, unul dintre cele mai mari centre de expoziții din țară, și sediul APCOA Parking. Aeroportul constă în patru terminale – dintre care unul este pentru plecări, iar celelalte sunt folosite atât pentru plecări, cât și pentru sosiri – o pistă pentru decolări și aterizări, și un heliport.

Aeroportul din Stuttgart este hub pentru compania aeriană Eurowings și unul din orașele principale pentru Condor, Lauda, TUI Fly Deutschland și Sun Express Deutschland.

Cum ajungeți din aeroport în centrul orașului?

Accesul din aeroport către oraș este foarte facil. Puteți alege între serviciile de taximetrie, limuzine, S-Bahn, rețeaua de autobuze sau serviciul de închirieri de mașini.

De exemplu, liniile S-Bahn S2 și S3 leagă aeroportul de Gara Centrală Stuttgart, iar călătoria durează aproximativ 30 de minute. Dacă preferați să închiriați o mașină pentru a nu duce grija transportului pe durata șederii în Stuttgart, în aeroport veți găsi birouri de la companii precum Budget, Europcar, Avis, Thrifty, Sixt, Hertz sau Avis.

Când ar trebui să cumpărați biletele de avion spre Stuttgart?

Pentru a rezerva bilete ieftine de avion spre Stuttgart e nevoie să țineți cont de câțiva factori care determină modificările de preț. Interesul călătorilor față de ruta și intervalul selectate poate crește sau reduce considerabil prețul unui bilet de avion. De exemplu, dacă doriți să zburați către Aeroportul Stuttgart într-un week-end de vară, la fel ca majoritatea turiștilor, pregătiți-vă să alocați o  sumă mai mare penru biletele de avion. Pe de altă parte, cursele operate în timpul săptămânii vor avea tarife mai avantajoase.

Dacă încă nu ați planificat călătoria spre Stuttgart, cea mai bună perioadă pentru a vă bucura de oraș sunt lunile de primăvară sau de toamnă. În lunile aprilie – mai și septembrie – octombrie, orașul nu este la fel de aglomerat ca în timpul sezonului turistic de vară, însă vremea este suficient de plăcută pentru a explora orașul. În plus, prețurile pentru biletele de avion, dar și pentru cazare, sunt cu mult mai avantajoase în aceste luni.

Zboruri ieftine spre Stuttgart

Cursele directe din România către Stuttgart sunt operate de Blue Air și Eurowings. Așadar, costurile unui zbor către Stuttgart sunt destul de reduse. Totuși, în funcție de preferințele de călătorie, este posibil să găsiți curse la fel de avantajoase și oferite de companiile aeriene de linie.

De exemplu, dacă doriți să înregistrați un bagaj de cală, verificați ofertele tuturor companiilor aeriene, întrucât este posibil să beneficiați de acest serviciu gratuit. În plus, dacă sunteți pasionați de city-break-uri prelungite, puteți alege cursele cu escală. Nu numai că puteți economisi bani, dar puteți vizita încă un oraș, fără costuri suplimentare.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre zboruri și cu tarifele promoționale la biletele de avion către Stuttgart, puteți descărca aplicația gratuită eSky. Aceasta vă ajută să găsiți oricând, cu numai câteva click-uri, cele mai bune oferte de zbor spre Stuttgart și multe alte destinații de pe Glob.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Stuttgart pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Stuttgart pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Stuttgart, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Stuttgart?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Stuttgart atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Stuttgart

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Stuttgart

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Stuttgart!

Alegeți hotel în Stuttgart