Meniu

Bilete avion Berlin - Căutați bilete de avion spre Berlin

Arată filtrele

Berlin

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Când să vizitați Berlinul

  Vremea poate varia destul în Berlin, ba chiar mai mult, poate fi extrem de rece în anumite perioade. În lunile de vară, se ajunge la maxim 25 de grade. 

 • Shopping la Berlin

  Nu vă limitați la centrele mari de shopping. Duminica între 08.00-18.00 (la Mauerpark) și între 10.00-16.00 (la Piața Boxhaneger), sunt deschise piețe de chilipiruri – aici puteți să vânați îmbrăcăminte vintage și antichități la prețuri incredibile. 

 • Transportul la Berlin

  Berlinul beneficiază de unul dintre cele mai avansate sisteme când vine vorba de transport public, dar și de cel feroviar. La fel, metroul este foarte bine interconectat, astfel că puteți ajunge foarte simplu în orice colț al orașului. 

Zboruri ieftine spre Berlin

Când căutați zboruri ieftine spre Berlin sau bilete accesibile de zbor din Berlin spre alte destinații, merită să comparați ofertele tuturor companiilor aeriene care operează zboruri în zonă. Cum puteți face acest lucru? Folosindu-vă de motoarele de căutare pentru zboruri ieftine, precum eSky.

Cât costă un bilet de avion din România spre Berlin? Cele mai mici prețuri pornesc de la 10 euro, iar durata medie a călătoriei este de aproximativ 2 ore, însă depinde de aeroportul de plecare. O soluție des întâlnită printre călători este alegerea unui zbor cu escală – deși timpul de călătorie este mai mare, prețurile pot fi foarte convenabile.

Cât costă biletele de avion din București în Berlin?

Prețurile biletelor de avion din București în Berlin variază între 40 și 170 de euro, dacă le cumpărați cu câteva zile înainte. Totuși, dacă decideți să le achiziționați cu câteva luni în avans, veți putea profita de prețuri mult mai mici – cel mai ieftin zbor dus poate începe de la 10 euro. Mai mult, dacă vă organizați călătoria cu o jumătate de an în avans, puteți găsi cele mai avantajoase oferte dus-întors.

Cum puteți rezerva un bilet de avion pe eSky? Tot ce aveți de făcut este să selectați datele de călătorie, să verificați detaliile zborului sau ale rezervării și să comunicați datele despre pasageri și despre modalitatea de plată. La sfârșit, trebuie numai să selectați zborul și să achitați biletul.

De unde puteți cumpăra bilete ieftine de avion spre Berlin?

Există trei modalități prin care puteți găsi zboruri ieftine pe ruta București-Berlin sau Berlin-București. Prima metodă este să căutați ofertele fiecărei companii aeriene, să vă înscrieți la newsletter-ul lor sau în comunitățile lor. Astfel, veți fi primii care veți afla cele mai actualizate promoții, dar această opțiune poate fi de folos doar în cazul în care călătoriți cu aceeași linie aeriană de fiecare dată.

A doua metodă este să vă alăturați grupurilor de călători de pe social media sau de pe forumuri. Aici veți găsi oameni cu interese comune, care vă pot da sfaturi legate de cum să găsiți bilete ieftine de avion sau chiar link-uri către promoții active.

Nu în ultimul rând, puteți să folosiți motoarele de căutare de zboruri. Acesta este cel mai rapid și eficient mod de a găsi bilete ieftine de avion. Cum puteți face acest lucru?

Ca loc de plecare, selectați toate aeroporturile din Berlin. Apoi, alegeți destinația (București, Cluj-Napoca sau alte orașe) și data plecării (pentru călătoriile dus), respectiv data de plecare și de întoarcere (pentru biletele dus-întors). De asemenea, puteți selecta călătorii directe sau cu escală. Mai departe, este nevoie să selectați numărul de pasageri și clasa tarifară la care doriți să călătoriți (economic, economic bonus, business sau first class).

După ce selectați butonul de căutare, sistemul va căuta printre toate rezultatele care întrunesc condițiile dumneavoastră, și le va sorta automat de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. Puteți filtra aceste rezultate în funcție de orele de plecare/sosire, de liniile aeriene preferate sau numărul de escale. De asemenea, puteți afla și dacă gustările și băuturile sunt incluse în prețul biletului sau dacă bagajul de cală se taxează suplimentar. Mai mult, puteți afla câte locuri mai sunt disponibile la acest preț, întrucât după epuizarea acestora, companiile aeriene cresc prețurile.

Cu ajutorul eSky, aveți posibilitatea să verificați prețul biletelor din Berlin și către Berlin pe un interval de 3 zile înainte și 3 zile după datele selectate de dumneavoastră. Dacă datele de călătorie sunt flexibile, vă sfătuim să vă folosiți de această opțiune, deoarece puteți afla de reduceri considerabile.

Când sunt biletele de avion cele mai ieftine?

Cum rezervați zboruri ieftine? Este foarte important să știți să vă alegeți momentul rezervării, pentru că prețurile se pot modifica de câteva ori pe zi. Acest lucru depinde, în principal, de ziua săptămânii în care vă aflați și de sezon.

De obicei, prețurile biletelor de avion sunt mai crescute în weekend, în special duminica. Acest lucru se întâmplă deoarece weekendul este intervalul în care se fac cele mai multe organizări de călătorii. Atât în mijlocul săptămânii, cât și în weekend-uri este mai util să căutați oferte în timpul dimineții, până la prânz, deoarece prețul biletelor de avion începe să crească din nou în timpul serii.

Sezonul în care călătoriți este, de asemenea, foarte important. Veți plăti mai mulți bani în timpul vacanțelor și al weekend-urilor prelungite. De cele mai multe ori, companiile aeriene oferă un preț inițial avantajos. Ce înseamnă acest lucru? Companiile aeriene oferă un număr limitat de bilete la pun preț redus cu câteva luni înaintea datei planificate de plecare (din acest motiv merită să rezervați biletele cu mult timp în avans). Apoi, prețul crește în mod gradual.

Uneori, rezervarea biletelor de avion pentru mai mulți pasageri în același timp este, de asemenea, mai costisitoare – prețul unui loc este mai crescut decât dacă biletele ar fi cumpărate separat. Totuși, merită să țineți cont că în timpul rezervării individuale, sistemul distribuie automat numărul locului și există riscul ca pasagerii să nu primească locuri unul lângă celălalt în avion.

Cum găsiți cele mai ieftine zboruri spre Berlin?

Cea mai de întâlnită metodă, și cea mai eficientă, este să rezervați biletele de avion cu câteva luni în avans. Când rezervați bilete pentru sezoanele aglomerate (precum Crăciun, Revelion sau Paște), merită să faceți rezervarea mai devreme. În restul cazurilor, 2-3 luni este suficient, deoarece acesta este intervalul în care companiile aeriene încep să desfășoare promoțiile pentru zboruri.

În momentul de față, ofertele last-minute devin din ce în ce mai puțin populare, în special din Berlin și către Berlin. Acest lucru se datorează faptului că atât companiile de linie, cât și cele low-cost au realizat că unei călătorii importante, clienții vor prefera să plătească un preț mai mare decât să amâne călătoria.

Când alegeți zboruri ieftine, acordați o atenție sporită tuturor taxelor adiționale. Există posibilitatea ca prețul final a ceea ce părea un bilet ieftin să fie mai mare decât în mod normal. De aceea, vă recomandăm să folosiți motoarele de căutare pentru bilete de avion, care afișează toate condițiile și taxele necesare rezervării.

Când vine vorba de promoții consistente pentru biletele de avion spre Berlin, acestea nu includ niciodată prea multe bilete disponibile. Așadar, ar trebui să urmăriți promoțiile și ofertele last-minute în mod constant, pentru a vă asigura că veți profita de ele. O soluție utilă este să instalați aplicația eSky pe un dispozitiv mobil (smartphone sau tabletă), care vă ține conectați la cele mai ieftine bilete de avion.

Către ce aeroporturi puteți zbura în Berlin

Momentan, Berlin este deservit de două aeroporturi internaționale și naționale, cel de-al treilea fiind încă în construcție. Aeroportul Schönefeld se află la aproximativ 18 km sud de centrul orașului, iar aeroportul Tegel Otto Lilienthal, este situat la aproximativ 8 km nord-vest. Până în 2008, în apropiere a funcționat încă un aeroport, Tempelhof, închis odată cu dezvoltarea aeroportului Schönefeld.

Unele motoare de căutare pentru zboruri ieftine (precum eSky) vă permit selectarea tuturor aeroporturilor din zonă atunci când căutați bilete de avion spre Berlin. Datorită acestei opțiuni aflați în același loc de toate ofertele și promoțiile disponibile.

O altă metodă eficientă este să căutați aeroporturile mai mici, regionale, care sunt deservite, de obicei, de operatori low-cost. Deși acest lucru implică să căutați separat transport până în Berlin, acest lucru este compensat de prețul redus al biletelor de avion.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Berlin pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Berlin pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Berlin, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Berlin?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Berlin atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Berlin

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Berlin

Berlin este unul din orașele care nu doarme niciodată și care merită mai mult decât un simplu city-break. Indiferent că sunteți atrași de istoria plină a orașului, de latura sa culturală sau de modul localnicilor (și al vizitatorilor) de a se distra, Berlin nu vă va dezamăgi.

Cele mai bune oferte de zbor spre Berlin le veți găsi în noiembrie și decembrie, iar dacă frigul și atmosfera târgurilor de Crăciun nu sunt pe placul vostru, ofertele din martie sunt aproape la fel de bune.

Puteți să rezervați cele mai ieftine bilete de avion spre Berlin de la Ryanair sau WizzAir, care operează curse de pe aeroporturile București – Otopeni și Cluj-Napoca.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Berlin!

Alegeți hotel în Berlin