Meniu

Bilete avion Düsseldorf - Căutați bilete de avion spre Düsseldorf

Arată filtrele

Düsseldorf

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Aeroportul din Düsseldorf

  La o distanță de 8 kilometri de oraș se află aeroportul. Acesta deservește traficul a peste 22 de milioane de pasageri anual, fiind legat de oraș printr-o rețea de transport bine pusă la punct.

 • Cu taxiul prin oraș

  În Düsseldorf se află peste 1 000 de taximetre cu licență oficială, grupate în două mari organizații. Le poți distinge prin culoarea albastră și numerele negre pe fundal galben de pe geamurile din spate ale mașinilor.

 • Cel mai lung bar din lume

  ltstadt este cartierul cu străzi înguste unde se află peste 260 de baruri, toate unul lângă altul – de aici și această reputație a orașului Düsseldorf, de a fi gazdă pentru “cel mai lung bar” din lume. Merită cu certitudine să vizitezi una dintre micro-berăriile situate aici.

   

De ce merită să vizitați Düsseldorf?

Düsseldorf este capitala landului Renania de Nord – Vestfalia, fiind al șaptelea cel mai populat oraș din țară, dar și un important centru financiar, de afaceri, stil și artă (găzduiește evenimente de fashion încă din anul 1949).
Ce vă recomandăm să vizitați când ajungeți aici în city break? Începeți cu Medienhafen - este cel mai modern cartier al orașului, construit în locul unui fost port. În acest spațiu renovat se află clădiri zgârie-nori, proiectate de cei mai renumiți arhitecți. Clădirea reprezentativă a acestui cartier, simbol al regiunii este Colorium – un edificiu fascinant!
Puteți porni apoi într-o plimbare pe promenada din apropierea Rinului – Rheinuferpromenade, formată din patru străzi principale: Tonhallenufer, Schlossufer, Rathausufer și Mannesmannufer. Pe o distanță de 1.5 kilometri se întind de-o parte și de alta a drumului o mulțime de magazine, baruri și restaurante.
Ce nu trebuie să ratați în acest city break? Oraș verde, în Düsseldorf vă veți putea plimba pe unul dintre cele mai frumoase bulevarde europene – Aleea Regală (cândva denumită a Castanilor), cu ai săi arbori bătrâni și magazine de lux. Tot aici se află și cel mai vechi parc public din țară – Hofgarten, ridicat în secolul 17.
Când vine vorba de bunătăți locale, recomandăm: o bere Altbier. Te vei bucura de această bere lager în cinci puburi din regiune: Füchschen, Schumacher, Schlüssel, Uerige și Brauerei Kürzer.
Să guști o friptură preparată în stil american va trebui să ajungi la Restaurantul Block House Düsseldorf, de pe strada 1 Kurze. Recomandate de turiști mai sunt și Brauerei Schumacher, aflat pe Oststrasse 123 sau Schweine Janes, de pe Bolkerstrasse 13. Amândouă localurile îți servesc preparate germane tradiționale.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Düsseldorf pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Düsseldorf pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Düsseldorf, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Düsseldorf?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Düsseldorf atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Düsseldorf

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Düsseldorf

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Düsseldorf!

Alegeți hotel în Düsseldorf