Meniu

Bilete avion Nuremberg - Căutați bilete de avion spre Nuremberg

Nuremberg

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • La piață

  În perioada sărbătorilor de Crăciun, în piața mare a orașului are loc Nurnberger Christkindlesmarkt - târgul de Crăciun. În fiecare an acesta este vizitat de peste două milioane de oameni.

 • Podurile din Instagram

  Orașul este recunoscut pentru arhitectura spectaculoasă, capturată în instantanee de către fotografi amatori și profesioniști, deopotrivă, de pe podurile din centru. Unul dintre acestea este podul din apropierea spitalului Heilig-Geist-Spital.

 • Priveliștile

  De vreți să admirați de la înălțime frumusețile orașului, mergeți în turnul Sinnwell din castelul aflat pe deal. În clădirea respectivă, ce datează din a doua jumătate a secolului 13, veți putea descoperi o expoziție interesantă de istorie a locului.

Aeroportul din Nuremberg

Principalul aeroport din Nuremberg, Aeroportul Internațional Albrecht Dürer (cod IATA: NUE) este singurul care deservește orașul și zonele limitrofe. Acesta a fost primul aeroport construit în Germania în urma celui de-al Doilea Război Mondial și a fost inaugurat în anul 1955.

Cu un trafic de aproape 4,5 milioane de călători în 2018, acesta este al doilea cel mai aglomerat aeroport din Bavaria și al zecelea din întreaga țară. Este folosit drept bază operațională de către două companii low-cost, Ryanair și Eurowings, dar și ca aeroport secundar de către companii aeriene de linie.

Aeroportul Albrecht Dürer este situat la aproximativ 5 kilometri distanță de Nuremberg și conectează orașul cu alte destinații locale și europene.

Companii aeriene care operează curse către Nuremberg

Cele mai importante companii aeriene care oferă zboruri spre Nuremberg sunt Eurowings, TUI Fly Deutschland, Ryanair și Wizz Air, care oferă zboruri către cele mai multe destinații de pe continent. De asemenea, companii precum KLM, LOT Polish Airlines sau Turkish Airlines operează curse directe între Amsterdam, Varșovia sau Istanbul și Nuremberg.

Dacă doriți să rezervați un bilet de avion ieftin spre Nuremberg din România, compania aeriană care asigură curse directe spre orașul bavarez este Wizz Air. Cursele sunt cu plecare din București, Cluj-Napoca, Sibiu și, începând cu luna septembrie 2019, și Timișoara.

Singura destinație extra-europeană spre care puteți zbura din sau spre Nuremberg este Marsa Alam, aeroportul egiptean.

Cele mai bune oferte de zbor spre Nuremberg

Cea mai sigură variantă pentru a rezerva bilete ieftine de avion spre Nuremberg este să optați pentru cursele directe, oferite de compania low-cost Wizz Air. Rutele operate sunt București – Nuremberg, Cluj-Napoca – Nuremberg și Sibiu – Nuremberg, urmând ca din septembrie 2019 să fie introduse zboruri și pe ruta Timișoara – Nuremberg.

În cazul în care preferați o călătorie prelungită, puteți alege zborurile cu escală. Astfel, puteți călători la preț avantajos cu companii de linie sau puteți beneficia de servicii suplimentare (precum bagaj de cală gratuit sau gustări în timpul zborului) pentru același preț.

Dacă doriți să fiți la curent cu cele mai avantajoase oferte de zbor spre Nuremberg, accesați meniul Oferte de pe site. Aici sunt afișate cele mai bune oferte de călătorie pentru zborurile spre Nuremberg, dar și pentru multe alte destinații din întreaga lume. Ofertele afișate reprezintă ultimele bilete disponibile la un preț avantajos pe ruta selectată, așadar vă recomandăm să rezervați biletele de avion de îndată ce ați găsit oferta potrivită.

Cum găsiți cele mai bune bilete de avion spre Nuremberg?

Planificarea unei călătorii a devenit mai simplă odată cu lansarea instrumentelor de planificare online, cum ar fi motoarele de căutare de zboruri. Acestea vă permit să găsiți, rapid și ușor, bilete de avion spre Nuremberg la cele mai avantajoase tarife.

Pentru zborurile din România spre Nuremberg, cele mai bune oferte de zbor sunt oferite de compania aeriană Wizz Air, care asigură conexiuni directe din București, Cluj-Napoca, Sibiu și, începând cu luna septembrie 2019, și Timișoara.

Folosind motorul de căutare de zboruri eSky, puteți găsi cele mai bune oferte către Aeroportul Nuremberg. Datorită tehnologiei Virtual Interlining, motorul de căutare va afișa, în același loc, cele mai relevante opțiuni de zbor pentru criteriile pe care le-ați selectat.

Puteți accesa motorul de căutare eSky de pe dispozitivele mobile (telefon și tabletă) sau de pe desktop. De asemenea, o altă opțiune este să descărcați aplicația gratuită eSky, unde puteți verifica rapid cele mai bune oferte de zbor către Nuremberg sau alte orașe din Germania.

Cum comparați ofertele de zbor spre Nuremberg?

Planificarea unei călătorii poate fi un proces frustrant sau dificil, deoarece e necesar să verificați individual ofertele fiecărei companii aeriene. De exemplu, dacă doriți să rezervați bilete ieftine de avion spre Nuremberg trebuie să introduceți datele de călătorie și să setați preferințele de căutare pe website-ul fiecărei companii. Din fericire, compararea tarifelor pentru biletele de avion spre Nuremberg – sau orice altă destinație din lume – a devenit mult mai simplă.

Spre deosebire de compararea individuală a ofertelor de zbor, motorul de căutare eSky afișează toate zborurile ieftine spre Nuremberg într-un singur loc. Puteți alege între zboruri operate de companii aeriene low-cost, de linie sau tip charter, dar și să selectați tipul cursei (directă sau cu escală).

Acest lucru vă permite să alegeți cel mai potrivit bilet de avion spre Nuremberg, în funcție de preferințe și de serviciile de care doriți să beneficiați în timpul călătoriei (precum bagaj de cală inclus în preț sau gustări în timpul zborului).

Care este cea mai bună perioadă pentru a cumpăra bilete ieftine de avion spre Nuremberg?

Din cauza tarifelor dinamice ale biletelor de avion, planificarea unei călătorii poate să înceapă cu mult timp înainte de călătoria propriu-zisă. De obicei, prețul biletelor de avion depinde de mai mulți factori, precum interesul față de ruta selectată, în intervalul pe care l-ați ales. Când cererea pentru o rută este crescută, șansele ca prețul biletelor de avion să scadă sub un anumit prag sunt mai reduse.

De asemenea, prețul biletului de avion spre Nuremberg este influențat și de sezonul în care efectuați călătoria. Dacă alegeți să călătoriți iarna, prețurile vor fi mai crescute decât în mod normal, din cauza sezonului turistic. În cazul în care preferați un city-break la un preț redus, puteți programa călătoria în extra-sezon, toamna sau primăvara. În acestă perioadă, orașul este mai aerisit și vă invită să-l descoperiți.

Dacă doriți să fiți primii care află cele mai bune oferte pentru biletele de avion și informații actualizate despre zboruri, vă puteți abona la newsletter-ul personalizat oferit de către eSky. Astfel aveți posibilitatea să setați un preț maxim pe care sunteți dispuși să îl alocați pentru un bilet de avion și să alegeți ruta. Când biletele de avion spre Nuremberg sunt disponibile la prețul selectat de dumneavoastră, veți primi un mesaj.

Ofertele disponibile sunt în număr limitat, așadar vă recomandăm să rezervați biletele cât de curând după primirea mesajului.

Cum puteți ajunge de la aeroport în centrul orașului?

Deoarece aeroportul se află la numai 5 kilometri nord de Nuremberg, accesul în oraș este destul de simplu. Puteți alege între autobuz, mașină sau metrou (aeroportul Nuremberg este singurul din Germania conectat la infrastructura U-Bahn).

O călătorie cu metroul durează aproximativ 15 minute, iar cea cu mașina sau taxiul durează aproximativ 25 de minute.

Dacă alegeți să călătoriți cu autobuzul, liniile 30 și 33 conectează aeroportul de oraș și de cartierele Erlangen, respectiv Fürth.

Datorită distanței reduse dintre aeroport și oraș, mulți călători preferă să meargă pe jos sau cu bicicleta până la aeroport.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Nuremberg pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Nuremberg pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Nuremberg, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Nuremberg?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Nuremberg atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Nurnberg

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Nuremberg

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Nurnberg!

Alegeți hotel în Nurnberg