Meniu

București Stuttgart - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Stuttgart

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • La Zoo!

  Dacă vă aflați în căutare de spații verzi într-un oraș aglomerat, căutați Wilhelma, un palat cu un parc propriu unde este găzduită una dintre cele mai incitante grădini zoologice din Europa, cu a sa Casă a Maimuțelor.

 • Cultura vinului

  Stuttgart deține 17.5 hectare de pământuri cultivate cu viță-de-vie și nenumărate vinării (Besenwirtschaften) întâlnite la tot pasul. Puteți lua parte la Turul de Marketing și Viticultură GmbH în perioada mai-octombrie.

 • Să mergem la cumpărături!

  În clădirea construită în stil art-nouveau (aflată pe Dorotheenstraße 4) se află Markthalle Stuttgart, o piață cu alimente de foarte bună calitate. La primul etaj veți găsi și un restaurant cu o vedere de ansamblu a întregii piețe. 

Bilete ieftine de avion din București în Stuttgart

Faptul că zborurile directe din București în Stuttgart sunt acoperite de o companie aeriană low-cost ajută în rezervarea unor bilete ieftine de avion. Totuși, în funcție de perioada în care alegeți să călătoriți și de timpul rămas până la călătorie, prețul acestora poate crește semnificativ.

Pentru a vă asigura că prețul biletelor de avion nu depășește bugetul alocat puteți seta o alertă de preț pe website-ul eSky. Astfel, introduceți suma maximă pe care doriți să o plătiți pentru biletele de avion, iar când ofertele companiilor aeriene vor include prețul dorit de dumneavoastră, veți primi o notificare pe e-mail. Cum setați o alertă de preț? Este simplu – accesați meniul Oferte de pe website, selectați destinația și completați tariful maxim în josul paginii. Deoarece notificarea nu ține locul rezervării biletelor, vă recomandăm să profitați de ofertă imediat ce ați primit e-mailul, pentru a evita situația în care biletele disponibile au fost deja revendicate de alți călători.

Prețul mediu pentru biletele de avion către Stuttgart

Dacă doriți să rezervați bilete ieftine de avion din București în Stuttgart, este nevoie să consultați ofertele companiilor aeriene cu mai mult timp înainte de efectuarea călătoriei. De obicei, prețurile pentru un zbor rezervat cu maximum șase săptămâni în avans vor fi considerabil mai mari decât cele cumpărate cu opt sau chiar mai multe săptămâni înainte de data programată a călătoriei.

În medie, tariful unui bilet către Stuttgart cumpărat cu minimum două luni în avans este de aproximativ 300 de lei. În schimb, prețul unui bilet rezervat de la o săptămâna la următoarea poate depăși 1700 de lei, media fiind de aproximativ 900 de lei.

Dacă datele călătoriei sunt flexibile, vă puteți asigura că plătiți cel mai bun preț pentru biletele de avion din București în Stuttgart consultând Calendarul +/-3 zile, care afișează prețurile din zilele anterioare sau următoare datei selectate pentru fiecare zbor. Acesta este disponibil în pagina de rezultate a motorului de căutare de zboruri eSky.

Cea mai potrivită perioadă pentru a cumpăra biletele de avion

Când ar trebui să cumpăr biletele de avion pentru a profita de cel mai avantajos tarif? Acesta este, probabil, întrebarea principală a celor mai mulți dintre călători. Pentru a găsi cele mai ieftine zboruri din București în Stuttgart este important să țineți cont de trei factori principali: sezonul în care călătoriți, timpul rămas până la efectuarea călătoriei și ora sau ziua în care este programat zborul.

Deși variațiile de preț pentru biletele de avion sunt cauzate de mai mulți factori, aceștia trei au cea mai mare pondere. De exemplu, cursele efectuate în timpul verii – în special în luna iulie – vor fi mai costisitoare datorită interesului crescut al turiștilor față de destinație. Totuși, puteți economisi bani dacă efectuați rezervarea cu cel puțin patru luni înainte de călătorie. În același timp, zborurile efectuate în extra-sezon merită să fie cumpărate cu aproximativ opt săptămâni în avans.

Cel de-al treilea aspect care contează când efectuați rezervările este ora și ziua la care este programat zborul. Dacă în aceeași zi există mai multe curse pe ruta de care sunteți interesat, cel mai probabil unul dintre zboruri este mai convenabil pentru majoritatea pasagerilor, așadar interesul și prețul pentru cursa respectivă sunt mai crescute. De asemenea, ziua din săptămână poate să aibă un impact asupra costului total al cursei. Deși în mod normal bilete de avion sunt mai costisitoare pentru cursele din week-end, există posibilitatea de a găsi oferte avantajoase și în zilele libere. Pentru a găsi cea mai convenabilă opțiune puteți consulta graficul de prețuri din întreaga săptămână.

Aeroportul din Stuttgart

Aeroportul Stuttgart (cod IATA: STR) este unul dintre cele mai importante și mai vechi aeroporturi din Germania. Construit în 1939 pentru înlocuirea vechiului aeroport, acesta se află la o distanță de aproximativ 13 kilometri față de Stuttgart. Acesta este hub aerian pentru compania Eurowings și oraș focus pentru companiile low-cost și charter Lauda, Condor, SunExpress Deutschland și TUI fly Deutschland.

Cea mai simplă metodă de a ajunge din aeroport în oraș este metroul, liniile S2 și S3 având stație în aeroport, respectiv în apropierea aeroportului. Dacă preferați să închiriați o mașină, în incinta aeroportului veți găsi birouri aparținând de companii precum Budget, Alamo, Enterprise, Buchbinder & Global sau Europcar. Aeroportul este conectat la oraș prin autostrăzile A8 și B27. De asemenea, autobuzele de transfer operate de DeinBus și Flixbus opresc în Stuttgart, având ca destinații finale orașe precum Esslingen am Neckar, Reutlingen, Tübingen și Kirchheim.

Momentan, zborurile directe din București în Stuttgart sunt operate de compania aeriană low-cost Blue Air, cu o frecvență de șase zboruri pe săptămână.

Cele mai avantajoase oferte de zbor din București în Stuttgart

Cele mai bune promoții la biletele de avion din București în Stuttgart pot fi mereu la îndemâna dumneavoastră prin intermediul aplicației mobile gratuite eSky. În aplicație aveți acces la promoții exclusive către o mulțime de destinații din întreaga lume, prețurile începând chiar și de la 15 euro.

Reduceți costurile de călătorie cu motorul de căutare de zboruri eSky

Datorită progresului tehnologic planificarea unei călătorii nu mai trebuie să fie lungă și obositoare. Cu numai câteva click-uri puteți rezerva oferta ideală de zbor care să vă îndeplinească și așteptările privind condițiile de călătorie, dar și să se încadreze în bugetul pe care doriți să îl alocați.

Dacă ați mai comparat oferte individuale de zbor știți deja cât timp și răbdare necesită acest lucru. Motorul de căutare de zboruri eSky compară pentru dumneavoastră ofertele a mai mult de 950 de companii aeriene și afișează cele mai potrivite oferte într-o singură pagină web. Astfel nu numai că economisiți timp, dar vă și asigurați că toate ofertele disponibile au fost consultate.

Pentru a rezerva bilete ieftine de avion către Stuttgart selectați locurile de plecare și sosire – București și Stuttgart – apoi alegeți intervalul în care doriți să călătoriți. Ultimul pas presupune selectarea numărului și a tipului de bilete pe care doriți să le rezervați. Rezultatele vor fi afișate în câteva secunde și pot fi filtrate în funcție de mai multe preferințe, precum compania aeriană, numărul de escale acceptat sau ora la care avionul este programat să decoleze sau aterizeze.

 

 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Stuttgart pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Stuttgart pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Stuttgart, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Stuttgart?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Stuttgart atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Stuttgart

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Stuttgart

Ruta București Stuttgart este operată de mai multe companii aeriene, precum Ryanair, EasyJet, Lufthansa, Blue Air sau SWISS. Cele mai avantajoase prețuri la biletele de avion spre Stuttgart le puteți rezerva la zborurile cu escală lungă de la Ryanair sau la cele oferite de Lufthansa. Dacă preferați cursele directe, singura companie care efectuează zboruri fără întrerupere între cele două orașe este Blue Air.

Perioadele cu cele mai avantajoase tarife pentru biletele de avion spre Stuttgart sunt lunile aprilie și octombrie. De asemenea, în lunile mai și septembrie, prețurile sunt mai reduse decât în timpul sezonului, deoarece interesul pentru rută este mai scăzut.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Stuttgart!

Alegeți hotel în Stuttgart