Meniu

Bilete avion Karlsruhe - Căutați bilete de avion spre Karlsruhe

Arată filtrele

Karlsruhe

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul în formă de evantai

  Karlsruhe este denumit de localnici astfel – Fächerstadt (orasul-evantai), datorită designului regulat al străzilor distribuite circular în jurul palatului margrafului de Baden-Durlach, Charles William al Treilea.

 • Retragerea lui Charles

  Orașul a fost ridicat de către Charles William al Treilea cu scopul retragerii sale din viața publică. De aici vine și denumirea regiunii, însemnând la propriu retragerea lui Carl.

 • Accesul în oras

  Cel mai apropiat aeroport, Baden Airpark, este situat la 40 de kilometri distanță de oraș. În timpul săptămânii vă puteți deplasa între cele două locații cu autobuzul de la stația din centru, însă la sfârșit de săptămână acestea nu mai circulă.

De ce merită să vizitați Karlsruhe?

Karlsruhe este situat în sud-vestul Germaniei, aflându-se la o distanță de 20 de kilometri de granița cu Franța, în landul Baden-Württemberg. 
Dacă v-ați decis să faceți un city break in Karlsruhe, vă recomandăm să descoperiți în primul rând palatul ce poartă chiar numele orașului. Ridicat în 1715, astăzi este cartier general pentru două instituții importante din țară: Curtea Constituțională Federală și Curtea Federală de Justiție.
Karlsruhe a îndurat cele mai negre zile la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, când, datorită unui efort comun al aliaților, cea mai mare parte a clădirilor vechi a fost distrusă. După război, orașul a fost reconstruit, iar astăzi a devenit faimos pentru edificiile sale cu profil academic – nu ratați cea mai veche universitate tehnică din Germania, Karlsruher Institut für Technologie. 
Faceți apoi o vizită și în piața mare, unde vei găsi o piramidă ce adăpostește mormântul fondatorului orașului, Charles William al Treilea. În centru se află destule restaurante unde vă veți putea bucura, printre altele, de bucătăria tipic germană, cum ar fi EigenArt (Hebelstrasse 17). Dacă vă place mai degrabă mâncarea la grătar, mergeți la Bratar, pe Erbprinzenstrasse 27. 
Un alt lucru pe care trebuie neapărat să-l faceți în acest city break: pentru a putea admira panorama râurilor din apropiere, urcați până la Turmberg, o colină aflată în suburbii. Pe lângă priveliștile incredibile, tot acolo veți putea găsi și ruinele unui vechi castel.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Karlsruhe pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Karlsruhe pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Karlsruhe, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Karlsruhe?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Karlsruhe atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Karlsruhe

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Karlsruhe

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Karlsruhe!

Alegeți hotel în Karlsruhe