Meniu

Bilete avion Iași - Căutați bilete de avion spre Iași

Arată filtrele

Iași

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Hotelul lui Eiffel

  Hotelul Grand Traian este printre cele mai impresionante din oraș – proiectat de Gustave Eiffel, creatorul Turnului faimos cu același nume din Paris.

 • Poliția în luptă cu... diavolul

  Credința că spiritele rele chiar există este pregnantă aici și afectează chiar și autoritățile publice. În 2006, o secție de poliție din Iași a chemat un preot ortodox să oficieze un ritual de exorcizare.

 • Noaptea la Cafenea

  Cel mai cunoscut club de noapte, Cafeneaua Piața Unirii, se află în partea de nord a orașului. De explorat – chiar și localnicii laudă atmosfera și energia locului.

Iași

Cum găsiți zboruri ieftine spre Iași?

Pentru a găsi cele mai bune oferte de zbor spre Iași, vă recomandăm să folosiți planificatoarele de zbor online. Zborurile ieftine spre Iași sunt oferite de o mulțime de companii aeriene, atât de linie, cât și low-cost. De exemplu, puteți găsi cu ușurință zboruri ieftine în Iași pe eSky.

Pentru zboruri pe ruta Iași - București Otopeni veți găsi oferte zilnice de la TAROM și Blue Air. Puteți cumpăra bilete la cele mai bune prețuri folosind motorul de căutare de zboruri eSky. Acesta poate fi folosit de pe desktop, tabletă sau de pe telefonul mobil. De asemenea, aplicația gratuită eSky este cea mai simplă modalitate să căutați și să rezervați bilete de zbor ieftine către Iași sau alte destinații din România.

Comparați ofertele de zbor de la toate companiile

Gasirea celor mai bune oferte de zbor poate să fie un proces obositor și, de cele mai multe ori, implică să căutați ofertele individuale ale fiecărei companii. Când căutați zboruri ieftine spre Iași – sau spre orice altă destinație, e nevoie să introduceți datele de călătorie de fiecare dată, pe toate site-urile companiilor care operează acea rută. Totuși, compararea ofertelor de zbor pe aceeași rută poate fi mult mai simplă de atât.

Spre deosebire de site-urile operatorilor de zbor, motorul de căutare eSky prezintă cele mai ieftine oferte, atât ale companiilor de linie, cât și ale celor low cost. De obicei, când comparați manual prețurile biletelor spre Iași, veți vedea că cele mai bune prețuri le veți găsi la compania Blue Air. Totuși, nu este exclus ca operatorii de linie precum TAROM să ofere zboruri ieftine către Iași. De asemenea, merită să comparați ofertele și în termeni de beneficii, întrucât, de multe ori, companiile de linie includ bagajul de cală în prețul biletului de avion.

Aeroportul Internațional Iași

Orașul este deservit de un singur aeroport, Aeroportul Internațional Iași. A fost deschis în 1905, ca aerodrom, și a primit statutul de aeroport comercial în 1926. Acesta este unul dintre cele mai vechi aeroporturi acreditate din România și are codul IATA IAS. Se află la o distanță de 8 km de centrul orașului și este deservit de companii aeriene low-cost, de linie și charter.

Cum ajungeți de la aeroport în oraș?

Aeroportul Internațional Iași este conectat la oraș prin linia de transport public 50 (Piața Mihai Eminescu).

O altă opțiune este transportul în regim taxi sau închirierea unei mașini de la unul din birourile AVIS, Autonom sau Travis Rent-a-Car din aeroport.

Când să cumpărați biletele de avion?

Găsirea celei mai bune oferte de zbor nu este un lucru simplu, ținând cont de dinamica modificărilor de preț pentru biletele de avion. În general, costurile pentru un bilet depind de popularitatea rutei pe care ați ales-o, în intervalul de timp selectat.

Cu cât există mai mult interes pentru zborul respectiv – de exemplu din București în Iași – cu atât mai mici sunt șansele ca prețul biletelor să se reducă drastic. Altfel spus, cele mai ieftine bilete de avion le veți găsi pe rutele față de care nu este un interes crescut.

Data plecării este la fel de importantă în estimarea prețului unui bilet. Dacă vreți să vizitați Iașiul în timpul verii sau cel al sărbătorilor de iarnă, prețurile vor fi mai crescute decât de obicei. Din acest motiv, vă recomandăm să vă planificați călătoria din vreme sau, dacă sunteți flexibili în ceea ce privește datele de plecare și sosire, să reprogramați călătoria în afara sezoanelor.

Dacă sunteți interesați de cele mai noi informații privind zborurile, ofertele și prețurile biletelor, abonați-vă la newsletterul special. Vă puteți seta prețul maxim pe care sunteți dispuși să îl plătiți, apoi selectați ruta. Când oferta pe care o căutați este disponibilă, veți primi un mesaj. Un astfel de newsletter vă este pus la dispoziție, de exemplu, de către eSky. Totuși, vă recomandăm să faceți rezervările cât de repede după primirea mesajului, pentru a evita situația în care nu mai găsiți bilete disponibile.

Zboruri ieftine către Iași

În ciuda aparențelor, nu doar companiile low cost oferă bilete ieftine de avion către Iași. Pentru a fi la curent cu ofertele companiilor de linie, vă recomandăm să verificați ofertele acestora în mod regulat.

Companii precum Blue Air oferă zboruri ieftine către Iași. Cu toate acestea, puteți găsi zboruri directe la același preț – sau chiar mai scăzut – de la TAROM. În funcție de biletul achiziționat și de alte considerente, bagajul de cală poate fi inclus în costul biletului. Așadar, înainte să achiziționați biletul, comparați ofertele de zbor către Iași și verificați ce companie oferă mai multe beneficii pentru prețul pe care sunteți dispuși să îl plătiți.

În cazul în care sunteți interesați de cele mai ieftine zboruri spre Iași, vizitați siteul eSky, submeniul „oferte”. Aici veți găsi cele mai bune prețuri nu doar pentru zborurile către Iași, ci și pentru multe alte orașe din întreaga lume. De obicei, sunt foarte puține bilete disponibile la un preț foarte mic, astfel încât merită să le rezervați din vreme.

Companii aeriene care operează curse spre Iași

Aeroportul Internațional Iași este singurul din oraș care operează curse comerciale. Anual, acesta deservește peste 1 milion de pasageri și peste 11.000 de aeronave.

TAROM, Blue Air și Wizz Air sunt printre companiile cu cel mai mare trafic din Aeroportul Internațional Iași. De asemenea, Austrian Airlines pun la dispoziție zboruri către sau din Iași în Viena.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Iași pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Iași pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Iași, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Iași?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Iași atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Iași

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Iași

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Iași!

Alegeți hotel în Iași