Meniu

Bilete avion Sibiu - Căutați bilete de avion spre Sibiu

Arată filtrele

Sibiu

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Podul mincinoșilor

  Punte ce leagă două piețe ale orașului și unde se află o catedrală evanghelică, despre acest pod din fier se spune că primul om care va spune o minciună aflându-se aici va fi de vină pentru prăbușirea sa.

 • În topul Forbes și capitală a culturii

  Sibiul a fost clasat pe poziția cu numărul 8 în topul orașelor în care ți-ai dori să locuiești în Europa de către prestigioasa publicație Forbes. A fost, de asemenea, și Capitală a Culturii Europene în anul 2007.

 • Un drum anevoios de curbat, special

  În apropiere se află întortocheatul Transfăgărășan – această șosea traversează Munții Făgăraș de la vârf către poale, în cel mai înalt punct al său măsurând altitudinea de 2 000 de metri.

Sibiu

Sibiu este una dintre destinațiile preferate ale turiștilor străini care vin să cunoască țara, dar este și un centru de atracție din ce în ce mai popular printre români. Deși este un oraș relativ micuț, acesta a atras întotdeauna prin aerul medieval și înclinația spre cultură. În 2007, Sibiu a fost numit Capitală Culturală Europeană, îmbiind turiști de pe întreg continentul să-i viziteze muzeele, lăcașurile de cult sau locurile de atracție reprezentative.

Dacă sunteți în căutare de un city-break în Sibiu, vreți să vedeți Podul Minciunilor sau, pur și simplu, să admirați arhitectura medievală foarte bine prezervată, puteți rezerva bilete ieftine de avion spre Sibiu.

Cât costă biletele de avion din București în Sibiu?

Datorită distanței relativ mici dintre cele două orașe, nu sunt foarte multe curse directe pe ruta București – Sibiu. Totuși, TAROM oferă patru zboruri săptămânale între cele două orașe, cu prețuri de aproximativ 30 de euro per zbor. Dat fiind interesul relativ redus față de această rută, prețurile nu au o fluctuație foarte mare.

Cum puteți cumpăra bilete ieftine de avion spre Sibiu?

Există mai multe metode prin care puteți să rezervați bilete de avion la prețuri promoționale, atât spre Sibiu, cât și spre alte destinații din țară sau din lume. Prima metodă este să vă abonați la newsletter-ul companiei aeriene care operează curse în mod regulat pe ruta de care sunteți interesați. În momentul în care biletele sunt la promoție, veți fi printre primii care veți afla. În cazul zborurilor pe ruta București – Sibiu, aceasta poate fi o metodă eficientă, încât TAROM este singurul operator de pe rută.

O altă medotdă este să vă alăturați grupurilor de turiști de pe social media. Acolo puteți primi, în timp real, link-uri către oferte de bilete de avion la prețuri foarte mici sau sfaturi privind reducerea costurilor pentru biletul de avion.

De asemenea, puteți descărca aplicația mobilă gratuită eSky, unde sunt afișate cele mai bune (și actuale promoții). Selectați aeroportul de plecare și navigați printre ofertele la preț special.

Pentru a rezerva bilete de avion pe site-ul eSky trebuie numai să selectați aeroporturile de plecare și sosisre, datele în care doriți să efectuați călătoria și numărul de pasageri. După ce ați selectat zborul convenabil, alegeți metoda de plată și achitați rezervarea.

Când sunt biletele de avion cele mai ieftine?

Când faceți rezervarea biletelor, astfel încât prețurile să fie cele mai accesibile? Costurile unui bilet de avion nu sunt influențate numai de perioada în care călătoriți, ci și de perioada în care planificați călătoria. De obicei, prețurile fluctuează în funcție de disponibilitatea și tendința turiștilor de a face rezervări. Mai concret, cele mai mici prețuri pentru biletele de avion vor fi afișate în timpul dimineții, între 5 și 9 AM, marțea, miercurea și joi, când călătorii sunt cel mai puțin predispuși să-și planifice călătoriile. Pe de altă parte, prețurile cresc odată cu venirea serii și a weekend-ului.

În ceea ce privește sezonul în care călătoriți, există trei intervale în care prețurile este posibil să fie mai crescute – cea a vacanței de primăvară, sfârșitul lunii iulie (datorită interesului crescut față de ARTMania și alte evenimente culturale) și intervalul noiembrie – decembrie (datorită Târgului de Crăciun).

De asemenea, o variantă din ce în ce mai des întâlnită este adaptarea la ofertele-fulger. Dacă sunteți dispuși și aveți flexibilitatea planificării unei călătorii de pe o zi pe următoarea, puteți să vă bazați pe ofertele fulger pe care le organizează periodic fiecare companie aeriană.

Cum găsiți cele mai ieftine zboruri spre Sibiu?

Găsirea celei mai bune oferte pentru biletele de avion poate să fie o aventură, ținând cont de fluctuația prețurilor. Totuși, puteți economisi câteva zeci de euro pentru călătoria în Sibiu dacă aveți în vedere câteva aspecte simple atunci când faceți rezervarea.

Cel mai simplu mod prin care puteți găsi zboruri ieftine către Sibiu este să vă programați călătoria din timp și să rezervați biletele de avion cât mai devreme posibil. În cazul în care călătoriți în timpul sezonului turistic sau al sărbătorilor, prețurile vor fi mai crescute.

Al doilea mod prin care puteți economisi bani este să folosiți motoarele de căutare de zboruri. Acestea sunt platforme care compară ofertele de zbor automat și le afișează pe cele care se potrivesc opțiunilor selectate de dumneavoastră.

A treia opțiune este să renunțați la serviciile adiționale (precum îmbarcarea prioritară, asigurarea de călătorie) sau la bagajele suplimentare. De asemenea, dacă vreți să vă asigurați că plătiți prețul corect pentru călătorie, acordați o atenție sporită tuturor taxelor adiționale. În funcție de website-ul pe care alegeți să faceți rezervarea, este posibil ca acestea să nu fie prezentate complet, iar prețul final să difere notabil de cel afișat inițial.

Cum rezervați bilete de avion spre Sibiu cu eSky Travel Search?

Selectați aeroportul de plecare (București – Otopeni, pentru zborurile interne, sau alt aeroport, dacă zburați dintr-o destinație europeană) și destinația Sibiu. Apoi, alegeți datele de călătorie și tipul acesteia (bilet dus sau bilet dus-întors). Mai departe, selectați numărul de pasageri și clasa tarifară (economic, economic bonus, business sau first class), dar și dacă doriți afișarea zborurilor cu escală.

Rezultatele afișate sunt sortate în funcție de relevanța opțiunilor pe care le-ați ales și ascendent, în funcție de preț. Mai departe, puteți filtra aceste rezultate în funcție de numărul de escale, de companiile aeriene cu care doriți să călătoriți, de ora de plecare sau sosire și după aeroporturi.

Mai mult, dacă nu sunteți convinși că prețul afișat este cel mai bun pentru călătoria dumneavoastră, puteți selecta meniul „+/- 3 zile”. Calendarul prezintă prețurile pentru zboruri pe o perioadă de trei zile în avans și trei zile după data selectată de dumneavoastră, atât pentru zborul de plecare, cât și pentru cel de întoarcere. Această opțiune vă oferă posibilitatea să comparați prețurile și să mutați călătoria cu câteva zile mai devreme sau mai târziu, astfel încât să faceți rezervarea la cel mai bun preț.

Către ce aeroporturi puteți zbura în Sibiu

Orașul este deservit de un singur aeroport, Aeroportul Internațional Sibiu (cod IATA: SBZ). Acesta se află la numai 3 kilometri de oraș, fiind legat de acesta prin prin linia de transport public numărul 11.

Aeroportul a fost deschis zborurilor comerciale în 1943, însă creșterea aeroportului a avut loc abia în 2005, când aproape 50.000 de persoane au zburat în sau din aeroportul sibian. În 2008, acesta a fost modernizat astfel încât să aibă capacitatea de a opera aeronave de dimensiuni mari și mai multe zboruri. Astfel, în 2018, numărul de pasageri a depășit 670.000, neincluzând călătorii aflați în tranzit.+

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Sibiu pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Sibiu pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Sibiu, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Sibiu?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Sibiu atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Sibiu

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Sibiu

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Sibiu!

Alegeți hotel în Sibiu