Meniu

București Iași - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Iași

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Hotelul lui Eiffel

  Hotelul Grand Traian este printre cele mai impresionante din oraș – proiectat de Gustave Eiffel, creatorul Turnului faimos cu același nume din Paris.

 • Poliția în luptă cu... diavolul

  Credința că spiritele rele chiar există este pregnantă aici și afectează chiar și autoritățile publice. În 2006, o secție de poliție din Iași a chemat un preot ortodox să oficieze un ritual de exorcizare.

 • Noaptea la Cafenea

  Cel mai cunoscut club de noapte, Cafeneaua Piața Unirii, se află în partea de nord a orașului. De explorat – chiar și localnicii laudă atmosfera și energia locului.

Bilete de avion din București în Iași

Deoarece ruta București – Iași este deservită de două companii aeriene, iar cursele au loc frecvent între cele două orașe, prețul unui bilet de avion poate să varieze de la puțin peste 100 de lei până la 1200 de lei sau chiar mai mult.

Atunci când rezervați biletele de avion, opțiunea „+/-3 zile” vă poate ajuta să economisiți sume consistente, în special dacă perioada de călătorie este flexibilă. Graficul vă va afișa cele mai mici prețuri disponibile în datele selectate, dar și în cele trei zile înainte și trei zile după acestea.

De asemenea, puteți găsi zboruri la prețuri avantajoase și pe pagina noastră de Oferte. Aici sunt afișate bilete de avion la prețuri mici, pentru destinații locale și internaționale. Deoarece ofertele sunt revendicate de mulți călători și se epuizează rapid, vă recomandăm să nu amânați rezervarea ofertelor de zbor.

Găsiți oferta potrivită de zbor către Iași cu motorul de căutare eSky

Pentru unii călători poate fi provocator să găsească biletele de avion dorite la un preț avantajos. Totuși, acest lucru nu este imposibil. Motoarele de căutare de zboruri ca cel oferit de eSky vă ajută să vă planificați călătoria rapid, la cel mai bun preț. Indiferent că accesați motorul de căutare de pe desktop sau de pe un dispozitiv mobil, acesta este la fel de simplu de folosit.

Prima dată selectați locul de plecare și destinația, apoi selectați datele de călătorie și, la final, tipul și numărul de bilete dorit. Sistemul va căuta printre ofertele a peste 950 de linii aeriene și va afișa, în numai câteva secunde, ofertele care corespund cel mai bine căutării dumneavoastră. Puteți filtra rezultatele după mai multe criterii, precum numărul dorit de escale, companiile aeriene cu care preferați să călătoriți sau orele programate pentru decolare sau aterizare. Astfel, puteți fi siguri că nu ratați niciuna dintre ofertele companiilor aeriene și că plătiți cel mai bun preț pentru călătoria dumneavoastră.

O altă modalitate de a fi întotdeauna conectați la prețurile promoționale pentru biletele de avion către Iași sau alte destinații de top este aplicația mobilă gratuită eSky. Aici veți găsi cele mai actuale oferte pentru zboruri sau alte servicii de călătorie de care merită să profitați din plin. Deoarece locurile se pot epuiza rapid, este cel mai indicat să rezervați ofertele dorite cât mai repede.

Cât costă un bilet de avion din București în Iași?

Prețul unui bilet de avion este influențat de mai mulți factori, printre care timpul rămas din momentul rezervării până la data programată pentru plecare, sezonul în care se desfășoară călătoria, compania aeriană cu care călătoriți și multe alte aspecte. Dată fiind această dinamică, poate fi dificil să găsiți biletele de avion la prețul dorit.

De obicei, cele mai bune prețuri pentru biletele de avion sunt disponibile cu câteva săptămâni înainte de zbor. Totuși, nu este exclus ca prețul să difere considerabil chiar și de la o zi la alta. Din acest motiv, opțiunea „+/-3 zile” vă este pusă la dispoziție tocmai pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion.

Dacă doriți să rezervați un zbor direct din București în Iași, puteți alege între ofertele a două companii aeriene: TAROM și Blue Air. Acestea efectuează, cumulat, peste 40 de curse săptămânal între cele două orașe.

Prețul pentru un bilet cumpărat cu aproximativ patru săptămâni înainte de zbor poate porni de la 125 de lei, incluzând bagajul de cală, în timp ce biletul cumpărat chiar în ziua plecării depășește 1200 de lei.

Aeroportul din Iași

Aeroportul Internațional Iași (cod IATA: IAS) este unul dintre primele aeroporturi acreditate din România. Deschis zborurilor comerciale în 1926, acesta a fost modernizat în numeroase rânduri. Este al patrulea cel mai aglomerat aeroport din țară, gestionând peste 1.250.000 de pasageri în 2018.

Acesta este localizat la 8 kilometri distanță de Iași, accesul fiind asigurat de operatorul de transport public. Linia 50 Aeroport este sincronizată cu orarul de zboruri și face legătura între aeroport și gara din oraș, via Piața Unirii (centrul orașului). De asemenea, puteți alege o cursă cu taxiul, prețul fiind de aproximativ 20 de lei până în centru (sau 2,5 lei/km).

Care este cea mai potrivită perioadă pentru a rezerva un bilet de avion din București în Iași?

Dacă doriți să petreceți câteva zile în Iași, cea mai potrivită lună este septembrie. În această perioadă, temperaturile sunt plăcute, prețul biletelor de avion este redus, iar orașul încă nu este acaparat de studenți. De asemenea, vă puteți bucura de plimbări liniștite pe străzile orașului și în lunile aprilie și mai.

De obicei, city-break-urile de week-end vor fi mai costisitoare decât cele rezervate pentru timpul săptămânii, iar orașul va fi și el mai aglomerat. Dacă aveți flexibilitate în ceea ce privește perioada de călătorie, cele mai indicate zile sunt marți, miercuri și joi.

Un alt lucru de care puteți ține cont pentru a cumpăra biletele de avion la un preț redus este ora la care este programat zborul. Deoarece este un zbor domestic, pe distanță scurtă, cursele efectuate înainte de răsăritul soarelui sau înainte de miezul nopții pot avea un preț considerabil mai mic față de cele din timpul zilei.

În schimb, zborurile efectuate în apropierea sărbătorilor de iarnă vor fi cele mai costisitoare, datorită cererii crescute de bilete de avion. De asemenea, și în luna octombrie orașul devine mai aglomerat, ca urmare a începerii activității universitare.

Zboruri din București în Iași la cel mai bun preț

Dacă încă nu ați găsit oferta dorită de zbor din București în Iași, vă puteți înscrie la newsletter-ul personalizat. Acesta vă permite să setați o alertă de preț pentru ruta de care sunteți interesați, astfel încât să cumpărați biletele de avion la cele mai avantajoase tarife. Întâi selectați București-Otopeni ca aeroport de plecare și Iași ca aeroport de sosire, apoi setați prețul maxim pe care doriți să îl plătiți pentru zborul dumneavoastră. Imediat ce companiile aeriene oferă spre vânzare bilete de avion la prețul pe care l-ați setat, veți primi un e-mail. Acesta nu reprezintă o garanție a ofertei și nu înlocuiește rezervarea dumneavoastră. Așadar, vă recomandăm să dați curs ofertei în cel mai scurt timp de la primirea e-mailului.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Iași pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Iași pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Iași, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Iași?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Iași atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Iași

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Iași

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Iași!

Alegeți hotel în Iași