Meniu

Bilete avion Timișoara - Căutați bilete de avion spre Timișoara

Timișoara

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Stâlpi de iluminat stradal și tramvaie trase de cai

  Timișoara a fost al doilea oraș din lume, după New York, care a introdus iluminatul stradal cu stâlpi electrici și, de asemenea, al doilea oraș al Europei cu tramvaie trase de cai.

 • Capitală a culturii

  În 2016, Timișoara a fost desemnată Capitală a Culturii Europene pentru anul 2021. Atunci, vor fi organizate numeroase evenimente, concerte, festivaluri, conferințe care vor promova orașul și moștenirea sa culturală și istorică.

 • Mica Viena

  Arhitectura sa, amestecul de artă și clădiri în stil secesionist cu elemente din era Habsburgică, a făcut ca Timișoara să fie supranumită Mica Viena.

Timișoara

Cum găsiți bilete ieftine spre Timișoara?

Pentru a găsi bilete ieftine spre Timișoara vă recomandăm să folosiți instrumentele online de tipul motoarelor de căutare de zbor. Puteți găsi cu ușurință aboruri ieftine spre Timișoara pe eSky. Zboruri ieftine din București spre Timișoara sunt oferite de mai multe companii. TAROM și Ryanair operează zboruri directe din București spre Timișoara. Acest aeroport este deservit și de Blue Air, care oferă curse sezoniere din Constanța în Timișoara.

Puteți folosi motorul de căutare eSky pe computer, tabletă sau telefonul mobil. O altă opțiune convenabilă este să descărcați aplicația gratuită eSky. Aceasta este cea mai simplă metodă să găsiți zboruri ieftine spre Timișoara și alte destinații din România sau din lume.

Comparați rapid toate ofertele de zbor

Găsirea celor mai ieftine zboruri poate fi un proces obositor și frustrant, deoarece implică să comparați ofertele fiecărei companii aeriene în parte. Când căutați zboruri ieftine spre Timișoara – sau orice altă destinație – trebuie să navigați pe website-urile fiecărei companii aeriene și să introduceți datele de călătorie de fiecare dată. Totuși, găsirea celei mai bune oferte de zbor spre Timișoara, sau orice altă destinație din lume, poate fi mult mai simplă.

Spre deosebire de website-urile companiilor, motorul de căutare de zboruri eSky afișează în același loc cele mai ieftine zboruri spre Timișoara – oferite atât de companiile de linie, cât și de cele low-cost. De obicei, când comparați prețurile biletelor de avion spre Timișoara, veți observa că cele mai bune oferte sunt cele ale companiei Ryanair. Totuși, nu este exclus ca unele companii de linie, precum TAROM, să ofere bilete ieftine spre Timișoara. De obicei, merită să comparați ofertele, deoarece uneori bagajul de cală este inclus în prețul biletului.

Aeroportul Internațional Traian Vuia

Timișoara este deservită de un singur aeroport, Aeroportul Internațional Traian Vuia. Acesta a fost deschis în 1964 și este al treilea cel mai aglomerat din România. Codul IATA al aeroportului este TSR, iar distanța față de centrul orașului este de 12 kilometri. Cursele interne directe spre Timișoara sunt oferite de mai multe companii aeriene. De exemplu, zboruri regulate pe ruta București – Timișoara sunt oferite de Ryanair și TAROM. De asemenea, TAROM oferă curse spre Timișoara și din Iași. Mai mult, pe timpul verii, Blue Air oferă curse pe ruta Constanța – Timișoara și suplimentează ruta București – Timișoara. 

Cum puteți ajunge de la Aeroportul Traian Vuia în oraș?

Dată fiind distanța redusă dintre aeroport și oraș, puteți folosi transportul în comun – linile expres 4 și 4 barat fac legătura dintre aeroport și Bastion, respectiv gara din oraș. Timpul de așteptare pentru acestea este de 50 de minute.

O altă opțiune sunt taxiurile, o cursă costând, în medie, 20 de lei.

De asemenea, dacă preferați să închiriați o mașină, în aeroport veți găsi birouri pentru mai multe companii rent-a-car – Avis, Hertz, Europcar, etc.

Când e cel mai bun moment să cumpărați biletele de avion?

Majoritatea companiilor aeriene modifică prețurile biletelor de avion în mod constant. Acest lucru se datorează mai multor factori, precum interesul față de ruta selectată. Cu cât un zbor este mai solicitat – de exemplu din București în Timișoara – cu atât mai mici sunt șansele ca prețul biletelor de avion să scadă sub un anumit prag. Prețurile sunt reduse atunci când interesul pentru ruta selectată nu este la fel de mare.

Un alt aspect important este data călătoriei. Dacă doriți să vizitați Timișoara pe durata sărbătorilor de iarnă, prețurile biletelor vor fi relativ crescute. Dacă datele de călătorie nu sunt fixe, vă recomandăm să vă rezervați biletele în altă perioadă. De asemenea, biletele cumpărate în weekend vor avea prețuri mai crescute decât cele cumpărate în timpul săptămânii.

Dacă sunteți interesanți de cele mai actualizate informații privind zborurile, ofertele și prețurile biletelor de avion, vă recomandăm să vă abonați la un newsletter special. Acolo, puteți seta prețul maxim pe care sunteți dispuși să îl plătiți, apoi selectați ruta. Când prețurile biletelor spre Timișoara îndeplinesc criteriile selectate de dumneavoastră, veți primi un mesaj. Un astfel de newsletter vă este pus la dispoziție, de exemplu, de către eSky. Totuși, vă recomandăm să faceți rezervările cât de repede posibil, pentru că biletele se pot epuiza rapid.

Cele mai ieftine bilete de avion spre Timișoara

În ciuda aparențelor, zborurile ieftine spre Timișoara nu sunt oferite numai de companiile low-cost. Puteți rezerva bilete spre Timișoara pentru 20 de euro sau mai puțin, însă vă recomandăm să aveți răbdare și să verificați prețurile biletelor în mod regulat.

Ryanair oferă cele mai ieftine bilete de avion spre Timișoara. Totuși, conexiuni directe spre Timișoara veți găsi și de la TAROM. În funcție de tipul de bilet cumpărat, bagajul de cală poate fi inclus în preț. Așadar, înainte să faceți rezervarea, merită să comparați ofertele de zbor spre Timișoara, întrucât este posibil să beneficiați de bagaj de cală sau de gustări în timpul zborului pentru un preț mai mic decât dacă le achiziționați separat.

Totuși, dacă sunteți în căutare de zboruri foarte avantajoase spre Timișoara, vizitați siteul eSky, meniul Oferte – aici veți găsi cele mai bune oferte pentru zboruri nu numai către Timișoara, dar și către alte orașe din lume. De obicei, pe această pagină sunt afișate ultimele bilete disponibile la cel mai mic preț, așadar vă recomandăm să le rezervați în avans.

Companii aeriene care operează pe Aeroportul Internațional Traian Vuia

Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara este deservit în mod regulat de patru companii aeriene – Ryanair, Wizz Air, Lufthansa și TAROM. În timpul sezonului, acestora li se alătură Blue Air, care oferă zboruri ieftine din Constanța în Timișoara, și două companii charter – Freebird Airlines și Corendon Airlines.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Timișoara pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Timișoara pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Timișoara, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Timișoara?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Timișoara atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Timișoara

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Timișoara

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Timișoara!

Alegeți hotel în Timișoara