Meniu

Căutați bilete de avion spre Oradea

Arată filtrele

Oradea

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Raiul balneo-climateric

  Lângă Oradea se află două dintre cele mai populare stațiuni balneo-climaterice din întreaga Românie: Băile Felix și Băile 1 Mai. Apele din piscinele resorturilor au proprietăți curative, fiind la mare căutare printre turiști.

 • Panorama orașului dintr-un observator

  Dacă doriți să admirați Oradea și împrejurimile acesteia, cel mai bun loc este parcul natural de pe deal, Grădina Publică Ciuperca. Aici veți găsi 5 terase-observator, de unde se vede întreg orizontul.

 • O clădire-emblemă

  Nu vă puteți încheia vacanța în Oradea fără o vizită la Palatul Vulturul Negru. Deși la exterior nu pare să adăpostească o arhitectură aparte, palatul impresionează prin decorul secesionist și vitraliile sale. 

Ce ar trebui să știți despre aeroportul din Oradea?

Aeroportul Internațional Oradea (cod IATA: OMR) a înregistrat o creștere uimitoare în decursul ultimilor ani. În urma lucrărilor de modernizare, acesta a devenit conform atât cu condițiile impuse de Uniunea Europeană, cât și de spațiul Schengen, devenind o reală competiție pentru aeroporturile din apropiere.

Pe acest aeroport operează două companii aeriene, Blue Air și TAROM. Prima companie oferă curse directe către București-Otopeni și curse cu escală pe ruta Oradea – București-Otopeni – Iași de patru ori pe săptămână, luni, miercuri, joi și duminică, iar TAROM oferă curse zilnice către Aeroportul din București. De asemenea, în perioada mai-octombrie, cursele charter către Antalya și Hurghada sunt disponibile de patru ori, respectiv două ori pe săptămână.

Opțiuni de transfer de la aeroport în oraș

Pentru a parcurge distanța de numai 5 kilometri dintre aeroport și centrul orașului, puteți opta pentru transportul în comun. Autobuzele 28 funcționează în fiecare zi, excepție făcând zilele de sâmbătă.

Dacă preferați să închiriați o mașină pentru a nu duce grija transportului pe perioada city-break-ului în Oradea, în aeroport veți găsi birourile a mai multe companii de rent-a-car. Puteți alege între Avis, AutoDaya, Sixt Rent-a-Car, Budget sau Eurocars. Alternativ, puteți alege serviciile de taximetrie disponibile în aeroport.

Cea mai bună ofertă de zbor către Oradea

Cea mai bună ofertă de zbor către Oradea – sau orice altă destinație – variază în funcție de preferințele personale de călătorie. De exemplu, merită să luați în considerare nu numai prețul biletului de avion, dar și pe cel al serviciilor suplimentare, în cazul în care doriți să înregistrați un bagaj de cală, să beneficiați de prioritate la îmbarcare sau de mese calde în timpul zborului.

Astfel, pentru a găsi zboruri ieftine spre Oradea, puteți compara ofertele tuturor companiilor aeriene, nu numai pe cele low-cost. Pentru a reduce costurile totale de călătorie, puteți renunța la o parte din aceste beneficii, cum ar fi bagajul de cală.

Comparați toate ofertele de zbor

Dacă preferați vacanțele prelungite, merită să luați în considerare și zborurile cu conexiune. Puteți găsi oferte foarte avantajoase ca preț, iar timpul petrecut între zboruri poate fi folosit pentru a vizita încă un oraș. În plus, comparând ofertele de zbor pentru tipul de bilet pe care îl doriți, este posibil să găsiți un preț mai avantajos de la companiile de linie.

Aplicația gratuită eSky este un alt instrument prin care puteți planifica o călătorie spre Oradea și alte destinații la prețuri convenabile. Aici veți găsi cele mai bune oferte și puteți crea alerte de preț, astfel încât să fiți primii care află despre promoțiile la bilete de avion, cazare sau alte servicii care vă pot face călătoria mai confortabilă.

Când sunt biletele de avion spre Oradea disponibile la cel mai bun preț?

Cele mai ieftine bilete de avion spre Oradea sunt disponibile dacă le rezervați cu câteva luni în avans. De obicei, companiile aeriene oferă un număr limitat de locuri la un tarif mai avantajos cu două sau trei luni înainte de ziua programată a zborului. Dacă doriți să călătoriți într-o perioadă mai aglomerată, cum ar fi în timpul sărbătorilor de iarnă sau a vacanței de primăvară, prețurile vor fi mai crescute decât în mod normal și merită să rezervați biletele cât mai devreme posibil.

În schimb, dacă datele de călătorie sunt mai puțin importante și aveți flexibilitate în programarea călătoriei, ofertele-fulger vă pot economisi suficienți bani încât să vă puteți bucura de un prânz la destinație.

O altă modalitate prin care puteți economisi bani la cumpărarea biletelor de avion este să optați pentru un zbor din timpul săptămânii. Deoarece turiștii preferă să călătorească în week-end, zborurile din intervalul vineri – luni sunt mai costisitoare decât cele efectuate marți, miercuri sau joi.

Dacă doriți să rezervați bilete de avion spre Oradea la un preț promoțional, puteți accesa meniul Oferte de pe site. Aici veți găsi cele mai avantajoase oferte, atât la zborurile spre Oradea, cât și spre alte destinații. Totuși, este important să țineți cont că aceste oferte sunt limitate, așa că vă recomandăm să le rezervați înainte să se epuizeze.

Cum puteți găsi bilete ieftine de avion spre Oradea?

Dacă ați căutat vreodată bilete ieftine de avion, știți cât de complicat poate fi să comparați ofertele individuale ale fiecărei companii aeriene. Totuși, compararea ofertelor de zbor și găsirea prețului convenabil este mult mai simplă. Folosind un instrument de planificare virtuală a călătoriei, veți economisi timp și bani, astfel încât să vă bucurați din plin de vacanță.

Motorul de căutare de zboruri eSky caută prin ofertele a sute de companii aeriene și le afișează numai pe cele care se potrivesc criteriilor selectate de dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să selectați datele de călătorie și aeroporturile din care doriți să zburați. Apoi, puteți personaliza căutarea în funcție de numărul de bilete sau clasa la care doriți să călătoriți. În numai câteva secunde, sistemul va afișa o listă de rezultate, sortate în funcție de preț. Aceste rezultate pot fi filtrate în funcție de numărul de escale dorit, de ora programată pentru decolare sau de companiile aeriene cu care preferați să călătoriți.

Newsletter-ul personalizat este un alt instrument prin care puteți găsi biletele de avion spre Oradea la prețul dorit. Acesta vă oferă posibilitatea să creați alerte de preț care, de îndată ce devin disponibile, să vă trimită o notificare. Pur și simplu selectați aeroportul de plecare și Oradea ca aeroport de sosire, și un preț maxim pe care ați dori să îl plătiți. Când companiile aeriene oferă locuri la prețul setat de dumneavoastră, veți fi înștiințat printr-un mesaj. Totuși, această notificare nu garantează că oferta va rămâne disponibilă pe termen nelimitat. Pentru a evita situația în care biletele de avion la preț promoțional s-au epuizat, vă recomandăm să efectuați rezervarea la cel mai scurt timp după ce ați fost notificat.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Oradea pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Oradea pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Oradea, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Oradea?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Oradea atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Oradea

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Oradea

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Oradea!

Alegeți hotel în Oradea