Meniu

Bilete avion Suceava - Căutați bilete de avion spre Suceava

Arată filtrele

Suceava

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Biserica Dorințelor

  Mănăstirea Hagigadar este un important sanctuar armenesc, cunoscut sub numele de Biserica Dorințelor. Acesta este vizitat în fiecare an pe 15 august de către mii de pelerini din toate colțurile lumii, care vin pentru a li se îndeplini dorințele.

 • Muzeul Oului

  Pentru cele mai frumoase ouă încondeiate, vizitați Muzeul Oului din satul Vama, unde vă puteți delecta cu operele Letiția Orșivschi. Artista decorează ouă de găină și struț conform tradițiilor populare, pictând motive elegante unice. 

 • De la oraș la sat

  Faceți o plimbare prin Muzeul Satului pentru un aer de istorie rurală. Colibele renovate din zona Bucovinei adăpostesc nu doar ustensile domestice folosite din străvechi timpuri, ci și reprezentații ale unor tradiții, cum ar fi priveghiul mortului.

Ce ar trebui să știți despre Aeroportul Internațional Suceava?

Aeroportul Internațional Suceava a fost inaugurat în 1962, primind codul IATA SCV. În 2005 a fost redenumit „Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare Suceava”, iar în perioada 2013-2015 a fost parțial închis, în favoarea unor lucrări de modernizare. Astfel, pista originală, din beton, a fost înlăturată complet și înlocuită cu una nouă, din asfalt.

În 2018, aproape 3.500 de aeronave au aterizat sau au decolat de pe acest aeroport, iar traficul de pasageri a depășit 350.000. Deoarece se află la 12 kilometri distanță de Suceava și la 30 de kilometri de Botoșani (în localitatea Salcea), acesta deservește mare parte din locuitorii din Bucovina.

Ce companii aeriene oferă curse către Suceava?

Aeroportul Internațional Suceava este unul de dimensiuni reduse, iar cursele efectuate sunt, în mare parte, sezoniere. Singurele curse regulate sunt oferite de TAROM, pe ruta București-Otopeni – Suceava și Wizz-Air, din Milano-Bergamo, Bologna, Londra-Luton, Roma-Ciampino și, începând cu luna iunie 2019, și Memmingen.

Celelalte companii aeriene, Air Bucharest, Corendon Airlines și Nouvelair, operează curse de tip charter sezonier, în Turcia, Tunisia și Egipt.

Cum puteți ajunge de la aeroport în oraș?

Pentru a ajunge la aeroport sau din aeroport în oraș, puteți apela la una dintre companiile de taximetrie partenere, Taxi CSV, Eurotaxi și Tintaxi. Transferul de la aeroport este asigurat și de către compania de transport Trans CM, în regim de transport public, care oferă curse din oră în oră din Suceava în Salcea.

În cazul în care preferați să închiriați o mașină pe durata călătoriei în Suceava, în aeroport veți găsi birouri ale companiilor Bucovina Rent-a-Car, Sixt și Autonom. Pentru a ajunge în centrul orașului mergeți pe DJ 290A și urmăriți drumul E58/DN29, care leagă Suceava de Botoșani.

Cum găsiți cele mai bune oferte de zbor spre Suceava?

Pentru a găsi bilete de avion ieftine pe ruta București Suceava – sau orice altă rută – puteți folosi motorul de căutare de zboruri eSky. Dacă datele de călătorie sunt flexibile sau zborul dorit include escală, cum ar fi ruta Timișoara – Suceava, folosirea unui motor de căutare de zboruri eficientizează planificarea călătoriei.

O altă metodă prin care puteți găsi oferte de neratat pentru zborurile spre Suceava este să vă abonați la newsletter-ul personalizat oferit de eSky. Pentru a vă înscrie trebuie să completați care este aeroportul de plecare și cel de sosire, și prețul maxim pe care doriți să îl plătiți pentru biletele de avion. Când oferta solicitată de dumneavoastră va deveni disponibilă în rândul companiilor aeriene, veți primi un mesaj de înștiințare. Acest mesaj nu garantează păstrarea locurilor pe termen nelimitat, așadar vă recomandăm să profitați de ofertă în cel mai scurt timp de la primirea mesajului.

Unde găsiți bilete ieftine de avion spre Suceava?

Biletele ieftine de avion spre Suceava – sau orice alt oraș – sunt mai simplu de rezervat ca oricând. Datorită tehnologiei virtuale folosite de motorul de căutare de zboruri eSky, primiți acces, în numai câteva secunde, la ofertele a sute de companii aeriene, atât de linie, cât și low-cost. După ce ați completat aeroporturile de plecare și sosire, datele de călătorie, numărul de bilete dorit și clasa tarifară, puteți alege biletele de zbor dintr-o listă de rezultate filtrată în funcție de criteriile selectate de dumneavoastră.

Acest lucru vă poate economisi timp și bani în planificarea călătoriei spre Suceava, deoarece sistemul afișează toate ofertele companiilor aeriene în aceeași pagină de rezultate. Astfel, vă asigurați că nu ratați nicio ofertă. Mai departe, puteți filtra rezultatele în funcție de numărul de escale, de companiile aeriene cu care preferați să călătoriți sau de orele planificate pentru decolare sau aterizare.

Dacă doriți să fiți la curent cu cele mai actuale promoții la biletele de avion spre Suceava, vizitați pagina Oferte de pe website-ul eSky. Locurile disponibile în acest meniu sunt limitate și merită să le rezervați cât mai rapid.

Cum puteți reduce costurile unei călătorii în Suceava?

Cel mai bun mod prin care puteți economisi bani la biletele de avion spre Suceava este să planificați călătoria din vreme. Dacă datele de zbor sunt flexibile, puteți să profitați de acest lucru și să rezervați bilete pentru un zbor din timpul săptămânii. De asemenea, zborurile programate dimineața devreme vor costa mai puțin decât cele programate în timpul zilei sau seara, deoarece este mai puțin interes față de acestea.

O altă idee care vă poate reduce costurile pentru biletele de  avion este să planificați călătoria în timpul săptămânii, dimineața. În acest interval, traficul de căutări de pe website-urile de rezervări este cel mai mic, generând o reducere automată a prețurilor afișate. Pe de altă parte, prețul plătit va fi mai crescut dacă alegeți să cumpărați biletele seara sau în timpul weekend-ului, atunci când majoritatea călătorilor își planifică vacanțele.

Nu în ultimul rând, o variantă poate fi să căutați un zbor către alt aeroport din apropiere, precum aeroporturile Bacău sau Iași. Deoarece acestea oferă o conexiune mai amplă de zboruri către alte orașe românești, prețurile biletelor de avion sunt, de asemenea, mai reduse.

Cum alegeți cea mai bună ofertă de zbor spre Suceava?

Pentru a alege oferta potrivită pentru călătoria dumneavoastră, este important să știți care sunt serviciile de care doriți să beneficiați. De exemplu, în cazul în care călătoriți cu un bagaj de cală, poate fi mai economic să căutați ofertele companiilor de linie care includ acest serviciu în prețul biletului de avion.

De asemenea, în cazul în care călătoriți dintr-un aeroport european, puteți alege zborurile cu escală în Milano-Bergamo, Londra-Luton, Roma-Ciampino sau Bologna, care oferă curse directe low-cost către Suceava. Deși timpul total de călătorie va fi mai mare, prețul final pe care îl plătiți poate fi considerabil mai mic. În plus, dacă distanța dintre zboruri este mai mare de 4 ore, puteți descoperi încă un oraș, pentru aceeași sumă de bani.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Suceava pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Suceava pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Suceava, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Suceava?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Suceava atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Suceava

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Suceava

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Suceava!

Alegeți hotel în Suceava