Meniu

Căutați bilete de avion din Londra spre Suceava

Arată filtrele

Suceava

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Biserica Dorințelor

  Mănăstirea Hagigadar este un important sanctuar armenesc, cunoscut sub numele de Biserica Dorințelor. Acesta este vizitat în fiecare an pe 15 august de către mii de pelerini din toate colțurile lumii, care vin pentru a li se îndeplini dorințele.

 • Muzeul Oului

  Pentru cele mai frumoase ouă încondeiate, vizitați Muzeul Oului din satul Vama, unde vă puteți delecta cu operele Letiția Orșivschi. Artista decorează ouă de găină și struț conform tradițiilor populare, pictând motive elegante unice. 

 • De la oraș la sat

  Faceți o plimbare prin Muzeul Satului pentru un aer de istorie rurală. Colibele renovate din zona Bucovinei adăpostesc nu doar ustensile domestice folosite din străvechi timpuri, ci și reprezentații ale unor tradiții, cum ar fi priveghiul mortului.

Găsiți cea mai bună ofertă de zbor din Londra în Suceava

Primul pas pentru a găsi cea mai bună ofertă de zbor către Suceava este să stabiliți așteptările pe care le aveți de la călătorie. Dacă doriți să înregistrați un bagaj de cală, de exemplu, va trebui fie să plătiți o taxă adițională pentru serviciu, fie să căutați un bilet de avion care include și bagajul de cală. De asemenea, în funcție de compania aeriană cu care veți călători, gustările în timpul zborului pot fi oferite separat sau incluse în prețul biletului inițial. Altfel spus, fiecare companie oferă un set diferit de condiții de zbor și merită să le consultați înainte să rezervați biletele de avion, pentru a vă asigura că nu plătiți un preț prea mare.

Pe călătorii care au întotdeauna bagajul făcut și sunt gata de o nouă aventură, cele mai bune oferte de zbor îi așteaptă în aplicația mobilă gratuită eSky. Promoțiile sunt actualizate în mod constant, iar ofertele se epuizează rapid, așadar nu ezitați să rezervați biletele de avion dorite din Londra în Suceava cât de repede posibil.

Rezervați rapid și ietfin biletul de avion către Suceava

Într-o eră în care cea mai importantă resursă este timpul nimeni nu mai dorește să irosească ore întregi comparând oferte de zbor sau condiții de călătorie. Din fericire, tehnologia vine în sprijinul călătorilor – cu ajutorul motorului de căutare de zboruri eSky nu mai trebuie să pierdeți timp verificând fiecare ofertă în parte. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți ruta de care sunteți interesat – cum ar fi Londra-Suceava sau orice altă rută doriți – și să selectați datele de călătorie și numărul de bilete pe care vreți să îl rezervați. În numai câteva secunde veți putea să rezervați oferta ideală și să încheiați planificarea călătoriei.

Acest lucru este posibil deoarece sistemul caută printre ofertele a mai mult de 950 de companii aeriene aflate în baza noastră de date, companii low-cost, charter și tradiționale. Apoi, acesta afișează rezultatele în funcție de cel mai bun preț, oferindu-vă totodată posibilitatea de a filtra ofertele afișate în funcție de compania aeriană, numărul de escale dorit, ora programată pentru decolare sau aterizare și alte preferințe.

Din ce aeroporturi londoneze puteți zbura direct în Aeroportul Suceava?

Deși capitala Regatului Unit este deservită de șase aeroporturi internaționale, singurul aeroport cu conexiuni directe către Aeroportul Suceava este Londra-Luton. Cursele sunt operate de compania aeriană low-cost Wizz Air cu o frecvență zilnică, iar călătoria durează aproximativ trei ore.

Dacă este mai convenabil să rezervați o cursă de pe alt aeroport londonez, puteți opta pentru cursele cu escală operate de TAROM de pe Londra-Heathrow (cu oprire în București). Cursele de pe alte aeroporturi implică fie costuri mai mari, fie escale multiple în diferite orașe.

Aeroportul Suceava Ștefan cel Mare

Aeroportul Suceava a fost deschis zborurilor comerciale în 1962, primind codul IATA SCV. Acesta a funcționat în principal pentru zboruri domestice, începând ca din 2005 să ofere curse și către destinații internaționale. În același an a fost redenumit Ștefan cel Mare, după domnitorul însemnat din zona Moldovei.

Acesta este cunoscut în regiune și ca Aeroportul Salcea, după localitatea în care este situat. Se află la o distanță de 12 kilometri față de Suceava și apropximativ 30 de kilometri de Botoșani, deservind întreaga regiune. În 2018, peste 350.000 de pasageri au ales să călătorească de pe aeroportul Suceava către destinații din Europa și Africa de Nord.

Deși aeroportul nu este conectat la rețeaua de transport public a orașului, puteți ajunge în Suceava fie cu un taxi, fie cu mașina personală sau cu una dintre mașinile pe care le puteți închiria în aeroport, urmând drumul E58/DN29. Cele două companii care oferă servicii de închiriere a mașinilor în aeroport sunt Autonom și Sixt.

Când sunt bilete de avion din Londra în Suceava disponibile la cel mai bun preț?

Ruta Londra-Luton – Suceava este una dintre puținele rute operate în mod permanent pe Aeroportul Ștefan cel Mare. Din acest motiv, dar și datorită faptului că zborurile sunt efectuate de un operator low-cost, fluctuațiile de preț nu sunt foarte însemnate. Desigur, excepție fac zborurile desfășurate în perioada sărbătorilor de iarnă, a sărbătorilor pascale și cele din luna august, când există un interes deosebit față de această rută.

În mod normal, este de ajuns să rezervați biletele de avion din Londra în Suceava cu aproximativ trei sau patru săptămâni în avans pentru a beneficia de prețuri extrem de avantajoase. Prețul mediu pentru aceste bilete este de 130 de lei, rareori depășind 200 de lei. Totuși, când vine vorba de cursele efectuate în luna decembrie, biletele rezervate chiar și cu numai patru luni în avans pot ajunge la 1400 de lei pentru un zbor dus din Londra în Suceava, media fiind la 1000 de lei.

Cum economisiți bani la biletele de avion din Londra spre Suceava?

O metodă simplă de a plăti prețul dorit pentru biletele de avion din Londra în Suceava este să vă înscrieți la newsletter-ul personalizat oferit de eSky. Acesta presupune crearea unei alerte de preț pentru ruta Londra Suceava, urmând ca în momentul în care biletele căutate vor fi disponibile, dumneavoastră să fiți înștiințat printr-un e-mail.

Mai concret, intrați pe pagina Oferte de pe website-ul nostru și selectați ruta de care sunteți interesat. Pe pagina respectivă completați câmpul aferent tarifului maxim pe care doriți să îl plătiți și introduceți adresa de e-mail la care sunteți de acord să vă trimitem notificarea. Este important să rețineți că notificarea nu garantează menținerea ofertei pe termen nelimitat și nu înlocuiește rezervarea pe care trebuie să o efectuați. Așadar, vă recomandăm să cumpărați biletele de avion pe care le doriți în cel mai scurt timp de la primirea mesajului.

De asemenea, puteți lua în considerare zborurile din zilele apropiate de datele selectate de dumneavoastră. Pe pagina de rezultate a motorului de căutare de zboruri veți găsi funcția Calendar+/-3 zile, care vă oferă un grafic al prețurilor pentru zborurile din celelalte zile. Această opțiune este cea mai potrivită, întrucât prețurile biletelor de avion pot diferi consistent de la o zi la următoarea.

 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Londra spre Suceava pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Londra spre Suceava pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Londra spre Suceava, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Londra spre Suceava?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Londra spre Suceava atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Londra Suceava

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Londra - Suceava

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Suceava!

Alegeți hotel în Suceava