Meniu

Bilete avion Bacău - Căutați bilete de avion spre Bacău

Arată filtrele

Bacău

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Cumpărături

  Dacă doriți să mergeți la o sesiune de shopping, vă recomandăm Arena Mall – veți putea vizita peste 100 de magazine, dar și restaurante, locuri de joacă pentru copii, zone de fitness și wellness, bowling, biliard, cazino și cinema multiplex.

 • Mâncare

  Dacă vreți să vă delectați cu mâncare delicioasă, vă recomandăm restaurantul Valhalla. Porțiile sunt mai mult decât generoase și puteți alege dintre numeroase tipuri de fripturi, mâncăruri tipic românești sau, după preferințe, bucătărie vegetariană.

 • Cafenele

  De departe cea mai căutată este Inside Lounge, situată pe strada Oituz, nr 77. Pe lângă faptul că au un meniu de băuturi destul de variat, vă puteți bucura și de o narghilea aromată alături de prieteni, într-o atmosferă relaxantă.

Bacău

Cum puteți găsi zboruri ieftine spre Bacău?

Pentru a găsi zboruri ieftine spre Bacău, vă recomandăm să folosiți instrumentele online, precum motoarele de căutare pentru zboruri. Puteți găsi cu ușurință zboruri ieftine spre Bacău pe eSky. Zboruri ieftine din București spre Bacău sunt oferite de Blue Air.

Folosind motorul de căutare eSky, puteți găsi zboruri ieftine spre Bacău. Puteți folosi motorul de căutare eSky pe computer, tabletă sau telefonul mobil. O altă opțiune convenabilă este să descărcați aplicația mobilă gratuită eSky. Aceasta este cea mai simplă modalitate de a găsi zboruri ieftine spre Bacău și alte destinații din România.

Comparați ofertele de zbor spre Bacău

Găsirea celor mai ieftine zboruri pe o anumită rută poate fi un proces frustrant, deoarece necesită compararea ofertelor de la fiecare companie aeriană în parte. Când căutați zboruri ieftine spre Bacău – sau orice altă destinație – trebuie să navigați pe site-urile fiecărei companii aeriene în parte și să completați datele de călătorie separat. Însă compararea prețurilor de avion spre Bacău, sau orice altă destinație din lume, poate fi mult mai simplă.

Spre deosebire de website-urile companiilor aeriene, motorul de căutare de zboruri eSky adună și afișează în același loc cele mai ieftine zboruri spre Bacău – oferite atât de companii low-cost, cât și de cele de linie. De obicei, când comparați prețurile biletelor spre Bacău, veți observa că cele mai bune oferte sunt cele ale companiei Blue Air.

Aeroporturi în Bacău

Bacău este deservit de un singur aeroport, Aeroportul Internațional George Enescu. Acesta a fost deschis oficial în 1946, deși primele operațiuni în zonă s-au desfășurat din 1917. Codul IATA al aeroportului este BCM, iar distanța față de oraș este de 5 kilometri. Singura cursă internă directă este cea oferită de Blue Air, pe ruta București – Bacău.

Cum puteți ajunge din Aeroportul Internațional George Enescu în centrul orașului?

Datorită faptului că aeroportul se află la numai 5 km distanță de oraș, accesul în oraș se face destul de ușor. Mai multe linii de transport în comun leagă Aeroportul George Enescu de centrul orașului, iar călătoria durează aproximativ 20 de minute.

Dacă preferați să închiriați o mașină pe durata șederii în Bacău, în aeroport veți găsi birouri de la companiile AVIS, Hertz sau SIXT Rent-a-car.

Când e cel mai bun moment să cumpărați bilete de avion?

Faptul că majoritatea companiilor aeriene modifică prețul biletelor în mod constant este bine cunoscut. Aceste modificări depind de mai mulți factori, precum interesul pentru ruta aleasă, în intervalul ales. Cu cât ruta respectivă este mai solicitată, cu atât mai mici sunt șansele ca prețurile să scadă sub un anumit prag. Prețurile sunt reduse atunci când există mai puțin interes pentru ruta selectată.

Dacă sunteți interesați de cele mai noi informații privind zborurile, cele mai bune oferte și prețurile biletelor, vă recomandăm să vă abonați la un newsletter special. Aici, puteți seta prețul maxim pe care sunteți dispuși să îl plătiți și să selectați ruta. Când prețurile biletelor de avion spre Bacău îndeplinesc criteriile selectate de dumneavoastră, veți primi un mesaj. O astfel de opțiune este oferită, de exemplu, de eSky. Totuși, vă recomandăm să faceți rezervările cât de repede posibil, pentru că biletele se pot epuiza.

Zboruri ieftine spre Bacău

Singura cursă domestică operată momentan spre Bacău este cea oferită de Blue Air. Dacă sunteți în căutare de zboruri foarte avantajoase spre Bacău, vizitați siteul eSky, meniul Oferte – aici veți găsi cele mai avantajoase oferte de zbor nu numai către Bacău, dar și către alte orașe din restul lumii. De obicei, pe această pagină sunt afișate ultimele bilete disponibile la prețuri foarte mici, așadar merită să le rezervați rapid.

Companii aeriene care oferă zboruri către Bacău

Aeroportul Internațional George Enescu este folosit în prezent numai de Blue Air, suplimentându-și cursele pe perioada verii cu zboruri spre Catania și Antalya. Tot în perioada verii, Aegean Airlines oferă curse de tip charter către Rhodos.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Bacău pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Bacău pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Bacău, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Bacău?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Bacău atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Bacău

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Bacău

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bacău!

Alegeți hotel în Bacău