Meniu

Bilete avion Cluj-Napoca - Căutați bilete de avion spre Cluj-Napoca

Cluj-Napoca

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Festivaluri

  Vara, puteți alege dintre o multitudine de festivaluri de muzică (mai ales  jazz, rock’n roll, dar și evenimente cu artiști și DJ renumiți la nivel internațional – cel mai cunoscut este Untold, care are loc de obicei în august) dar și de film (TIFF).

 • Restaurante și cafenele

  Dacă poftiți la un mic dejun/brunch ca la carte, mergeți la Olivo Caffe&Bistro. Servirea este impecabilă, iar mâncarea pe măsură. Pentru o cafea bună într-un decor aparte, încercați Yolka Cafe – picturile de pe tavan vă vor da pe spate (la propriu!)

 • Biserici

  Cea mai impunătoare este Biserica Sf Mihail – construită în stil gotic și de o înălțime amețitoare, este un loc unde îți poți găsi liniștea, indiferent de religie. La fel de impresionante sunt Biserica Franciscană și Biserica Transfigurării.

Cluj-Napoca

Cum puteți găsi cele mai ieftine zboruri spre Cluj?

Pentru a găsi zboruri ieftine spre Cluj, vă puteți folosi de instrumentele online, precum motoarele de căutare pentru zboruri. Puteți găsi cu ușurință zboruri ieftine spre Cluj pe eSky. Zborurile ieftine din România spre Cluj sunt oferite de companii aeriene atât de linie, cât și low cost.

Puteți folosi motorul de căutare de zboruri eSky pe computer, tabletă sau pe telefonul mobil. O altă opțiune este să descărcați aplicația mobilă gratuită eSky. Acesta este cel mai simplu mod de a găsi zboruri ieftine către Cluj și alte orașe din România.

Cum să comparați ofertele de zbor

Găsirea unor bilete ieftine de zbor poate fi obositoare și frustrantă, deoarece implică să căutați ofertele pe site-ul fiecărei companii aeriene. Când căutați zboruri ieftine spre Cluj – sau orice altă destinație – trebuie să introduceți datele de călătorie pe toate site-urile companiilor aeriene. Totuși, compararea ofertele de zbor spre Cluj, sau orice altă destinație din lume, poate fi mult mai simplă.

Spre deosebire de site-urile companiilor aeriene, motorul de căutare de zboruri eSky afișează în același loc cele mai ieftine zboruri spre Cluj-Napoca – oferite atât de companii low-cost, cât și de linie. De obicei, când comparați prețurile biletelor spre Cluj, veți vedea că cele mai bune oferte sunt cele oferite de Blue Air. Totuși, nu este exclus ca unele companii de linie, cum ar fi TAROM, să ofere zboruri ieftine spre Cluj. Așadar, merită să comparați toate ofertele afișate, întrucât uneori bagajul de cală este inclus în prețul biletului.

Aeroportul din Cluj

Cluj-Napoca este deservit de un singur aeroport, Aeroportul Internațional Avram Iancu. Acesta a fost construit în 1932 de către Ministerul Român al Industriei și Comerțului și are codul IATA CLJ. Aeroportul este localizat la 9 kilometri de centrul orașului și este deservit atât de companii low-cost, cât și de companii de linie. Puteți zbura în Cluj-Napoca din mai multe orașe din țară. Curse regulate pe ruta București – Cluj sunt oferite de Blue Air și TAROM. De asemenea, puteți ajunge în Cluj și din Iași, ruta fiind operată de TAROM.

Cum puteți ajunge în centrul orașului?

Aeroportul Internațional Avram Iancu este la o distanță foarte mică față de centrul orașului, la numai 9 kilometri depărtare. În funcție de trafic, durata călătoriei variază între 15 și 30 de minute, cu taxiul

sau mașina personală.

De asemenea, puteți alege să călătoriți cu transportul în comun. Aeroportul este legat de oraș prin liniile 5 (Gară) și 8 (Piața Mihai Viteazul), iar timpul de așteptare este de aproximativ 10-15 minute.

Dacă doriți să închiriați o mașină, în aeroport veți găsi birouri pentru mai multe companii rent-a-car, printre care AVIS, SIXT Rent a Car, Autonom și Hertz.

Când e cel mai bun moment să cumpărați biletele de avion?

Faptul că prețul biletelor de avion este în continuă schimbare este un lucru bine cunoscut. Aceste modificări depind de mai mulți factori, precum interesul față de ruta aleasă, într-un interval anume. Cu cât zborul este mai popular – de exemplu, din Cluj în București – cu atât sunt mai mici șansele ca prețul să scadă sub un anumit prag. Prețurile sunt reduse când este un interes scăzut pentru ruta aleasă.

Data plecării este, de asemenea, importantă. Dacă data călătoriei este la mai puțin de patru săptămâni față de data rezervării, prețurile vor fi considerabil mai mari. De obicei, cele mai mici prețuri le veți obține cu cel puțin șapte săptămâni înainte de data plecării.

Dacă sunteți interesați de cele mai actualizate informații despre zbor, cele mai bune oferte și prețuri la biletele de avion, abonați-vă la newsletterul dedicat celor mai bune oferte. Acolo, puteți seta prețul maxim pe care sunteți dispuși să îl plătiți, apoi selectați ruta. Când prețul biletelor de avion spre Cluj îndeplinesc criteriile selectate, veți primi un mesaj. O astfel de opțiune este oferită, de exemplu, de eSky. Cu toate acestea, vă recomandăm să faceți rezervarea cât mai repede după primirea mesajului, deoarece locurile disponibile s-ar putea epuiza rapid.

Zboruri avantajoase spre Cluj-Napoca

În ciuda aparențelor, nu numai companiile aeriene low-cost oferă zboruri ieftine spre Cluj-Napoca. Puteți ajunge ușor din București în Cluj pentru 50 de euro sau mai puțin, însă va trebui să aveți răbdare și să verificați prețurile biletelor de avion în mod regulat.

 

Atât Blue Air, cât și TAROM oferă curse ieftine spre Cluj-Napoca. În cazul celei de-a doua companii, prețul bagajului de cală este inclus în prețul biletului. Așadar, înainte să rezervați biletul de avion, comparați ofertele de zbor, întrucât este posibil să includă bagaj de cală, mese pe timpul zborului sau alte beneficii similare, pentru același preț pe care l-ați plăti dacă le-ați cumpăra separat.

Totuși, dacă sunteți în căutare de zboruri foarte avantajoase spre Cluj, vizitați siteul eSky, secțiunea „Oferte” – aici veți găsi cele mai bune promoții pentru zborurile nu numai spre Cluj, dar și spre alte orașe din întreaga lume. De obicei, aici sunt afișate ultimele bilete disponibile la cel mai mic preț, așadar merită să le rezervați în avans.

Companii cunoscute care oferă zboruri spre Cluj-Napoca

Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca este deservit de mai multe companii aeriene, care oferă curse în toată Europa. Printre cele mai cunoscute se află LOT Polish Airlines, Lufthansa (operat de Air Dolomiti), TAROM sau Blue Air. De asemenea, Turkish Airlines, Aegean Airlines și Wizz Air operează diverse rute către orașe din Europa.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Cluj-Napoca pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Cluj-Napoca pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Cluj-Napoca, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Cluj-Napoca?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Cluj-Napoca atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Cluj-Napoca

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Cluj-Napoca

Deși istoria Clujului datează de pe vremea Antichității, orașul este încă tânăr și plin de viață, mulțumită zecilor de mii de studenți adunați aici. Însă viața bogată de noapte a orașului nu este singurul motiv pentru care merită să rezervați un city-break în Cluj. Centrul Vechi, care adăpostește vechea temniță medievală, Piața Unirii cu ruinele Napocăi sau Grădina Botanică printre copacii căreia te poți pierde ușor sunt câteva locuri pe care vă recomandăm să le bifați în timpul unei vizite în oraș.

Cele mai bune oferte de zbor spre Cluj le veți găsi în luna iulie, când orașul este cel mai puțin aglomerat. Puteți găsi zboruri ieftine spre Cluj din București sau Iași, oferite de Blue Air și TAROM.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Cluj-Napoca!

Alegeți hotel în Cluj-Napoca