Meniu

București Cluj-Napoca - Căutați bilete de avion

Cluj-Napoca

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Festivaluri

  Vara, puteți alege dintre o multitudine de festivaluri de muzică (mai ales  jazz, rock’n roll, dar și evenimente cu artiști și DJ renumiți la nivel internațional – cel mai cunoscut este Untold, care are loc de obicei în august) dar și de film (TIFF).

 • Restaurante și cafenele

  Dacă poftiți la un mic dejun/brunch ca la carte, mergeți la Olivo Caffe&Bistro. Servirea este impecabilă, iar mâncarea pe măsură. Pentru o cafea bună într-un decor aparte, încercați Yolka Cafe – picturile de pe tavan vă vor da pe spate (la propriu!)

 • Biserici

  Cea mai impunătoare este Biserica Sf Mihail – construită în stil gotic și de o înălțime amețitoare, este un loc unde îți poți găsi liniștea, indiferent de religie. La fel de impresionante sunt Biserica Franciscană și Biserica Transfigurării.

Bilete de avion din București în Cluj-Napoca

Când rezervați bilete de avion din București în Cluj-Napoca la cel mai bun preț?

Dacă ați mai căutat bilete de avion, știți deja cât de dinamic se poate modifica prețul acestora, indiferent de rută. Pentru a găsi bilete de avion ieftine din București în Cluj-Napoca este important să țineți cont de mai multe aspecte, precum intervalul orar în care este programat zborul, sezonul în care doriți să efectuați călătoria sau timpul rămas până la călătoria de plecare.

În mod normal, biletele achiziționate în ultimul moment sau chiar cu două săptămâni înainte de plecare vor avea un preț mai crescut. Deși unele companii aeriene oferă bilete de avion în regim last-minute, pasagerii care au nevoie urgentă de un bilet de avion pentru o anumită cursă vor fi dispuși să plătească un preț mai mare pentru a-l obține. Așadar, cu cât efectuați mai devreme rezervarea, cu atât mai avantajos va fi și prețul biletului de avion.

În cazul în care datele de călătorie sunt flexibile, cele mai bune prețuri vor fi disponibile pentru zborurile din timpul săptămânii. În schimb, cursele efectuate de vineri până luni vor fi mai costisitoare, deoarece și interesul pentru acestea este mai mare. De asemenea, de un preț avantajos puteți profita și pentru zborurile programate dimineața devreme.

Comparați ofertele de zbor din București în Cluj-Napoca cu motorul de căutare de zboruri

Pentru a găsi cel mai bun bilet de avion din București în Cluj-Napoca, puteți verifica ofertele de zbor ale fiecărei companii aeriene care operează curse între cele două orașe. În funcție de tipul de bilet achiziționat, de serviciile pe care le doriți incluse, dar și de alți factori, prețurile pot varia de la câteva zeci de euro până la peste 200 de euro pentru un zbor dus-întors.

Cel mai simplu mod de a găsi oferte avantajoase de zbor din București în Cluj-Napoca este să folosiți un motor de căutare de zboruri, cum este cel oferit de eSky. Un astfel de motor caută printre ofertele a sute de companii aeriene, astfel încât șansele de a găsi bilete ieftine de avion din București în Cluj-Napoca sunt cele mai mari. Spre deosebire de compararea individuală a tarifelor practicate de fiecare companie aeriană, atunci când folosiți un motor de căutare de zboruri aveți acces la toate ofertele active pe ruta selectată.

Mai întâi selectați București ca aeroport de plecare și Cluj-Napoca pentru aeroportul de sosire, setați datele de călătorie și selectați tipul de bilet pe care doriți să îl rezervați. În câteva secunde, sistemul va afișa ofertele disponibile, în funcție de prețul acestora. Rezultatele afișate pot fi mai departe filtrate în funcție de mai multe criterii, precum compania aeriana preferată, numărul de escale sau intervalul orar pentru decolare. Un astfel de motor de căutare vă ajută să economisiți atât timp, cât și bani, și să programați călătoria așa cum o doriți.

Cele mai avantajoase bilete de avion din București în Cluj-Napoca

Dacă doriți să călătoriți din București în Cluj-Napoca la un preț avantajos, primul lucru pe care merită să îl luați în considerare sunt serviciile adiționale de care doriți să beneficiați. De exemplu, serviciile precum îmbarcarea prioritară, bagajul de cală sau mesele pe durata zborului atrag costuri suplimentare. Dată fiind distanța redusă între cele două destinații, unii pasageri preferă să renunțe la bagajul de cală și să călătorească numai cu bagajul de mână.

Înainte să rezervați biletul de avion, merită să verificați care sunt serviciile pe care le doriți incluse și care este prețul total pe care sunteți dispuși să îl plătiți. Astfel, puteți compara mai ușor tarifele de la toate companiile aeriene care operează curse între cele două orașe.

Cum puteți reduce prețul unui bilet de avion pe ruta București – Cluj-Napoca?

În cazul în care călătoria este efectuată în timpul unui sezon aglomerat, precum cel al sărbătorilor de iarnă, al Anului Nou sau al vacanței de primăvară, reducerea tarifului pentru un bilet de avion este mai puțin probabilă. Dacă datele de călătorie sunt flexibile, puteți alege să programați plecarea sau întoarcerea într-o perioadă mai puțin aglomerată.

În schimb, o modalitate de a reduce costurile biletului de avion este să călătoriți numai cu bagajul de mână, care este inclus în prețul de bază pentru toate biletele de avion. De asemenea, momentul în care efectuați rezervarea poate să aibă un impact major asupra costurilor de călătorie. De exemplu, dacă programați călătoria în timpul serii sau al weekend-ului, la fel ca majoritatea călătorilor, prețurile vor fi mai crescute datorită traficului mare de căutări de pe website-urile de rezervări. Astfel, merită să faceți rezervarea dimineața devreme, când traficul de căutări este redus, iar prețurile afișate vor fi, de asemenea, mai mici.

Bilete ieftine de avion din București în Cluj-Napoca întotdeauna la îndemână

Dacă doriți să fiți întotdeauna la curent cu cele mai bune oferte de zbor din București în Cluj-Napoca, vă puteți înscrie la newsletter-ul personalizat oferit de eSky. Tot ce trebuie să faceți este să setați o alertă de preț, selectând aeroportul de plecare și pe cel de sosire – în acest caz, București și Cluj-Napoca, și setând un preț maxim pe care doriți să îl plătiți pentru călătorie. În momentul în care oferta solicitată de dumneavoastră devine disponibilă în rândul companiilor aeriene, veți primi un e-mail de înștiințare. Deoarece acest e-mail nu garantează menținerea ofertei pe termen nedefinit, vă recomandăm să rezervați biletele dorite cât mai repede de la primirea mesajului.

O altă modalitate de a afla rapid despre cele mai ieftine bilete de avion spre Cluj-Napoca este aplicația mobilă gratuită eSky. Aici veți găsi bilete de avion la preț promoțional către o mulțime de destinații locale și internaționale. De asemenea, puteți verifica și pagina de Oferte de pe site-ul nostru, unde sunt afișate locuri limitate la zborurile din București în Cluj-Napoca, dar și spre alte destinații.

Ce companii aeriene efectuează curse din București în Cluj-Napoca?

Zborurile directe din București în Cluj-Napoca sunt operate zilnic de compania aeriană low-cost Blue Air și de compania de linie TAROM. Blue Air oferă între 1 și 5 curse pe zi, în funcție de sezon și de ziua săptămânii, iar dacă preferați să călătoriți cu TAROM puteți alege una dintre cele 3 până la 6 curse zilnice.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Cluj-Napoca pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Cluj-Napoca pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Cluj-Napoca, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Cluj-Napoca?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Cluj-Napoca atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Cluj-Napoca

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Cluj-Napoca

Zborurile directe pe ruta București Cluj-Napoca sunt operate de compania low-cost Blue Air și de compania aeriană de linie TAROM. Cele mai ieftine bilete de avion spre Cluj-Napoca sunt oferite de Blue Air, însă dacă doriți să achiziționați bagaj de cală, vă recomandăm să comparați tarifele, întrucât este posibil să beneficiați de bagaj inclus în prețul biletului de avion.

Perioadele cu cele mai accesibile tarife pentru biletele de avion spre Cluj-Napoca sunt ianuarie – martie și septembrie – noiembrie. De asemenea, de oferte avantajoase puteți profita și în intervalul mai – iunie, când interesul față de rută este mai scăzut decât în timpul sezonului turistic.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Cluj-Napoca!

Alegeți hotel în Cluj-Napoca