Meniu

București Oradea - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Oradea

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Raiul balneo-climateric

  Lângă Oradea se află două dintre cele mai populare stațiuni balneo-climaterice din întreaga Românie: Băile Felix și Băile 1 Mai. Apele din piscinele resorturilor au proprietăți curative, fiind la mare căutare printre turiști.

 • Panorama orașului dintr-un observator

  Dacă doriți să admirați Oradea și împrejurimile acesteia, cel mai bun loc este parcul natural de pe deal, Grădina Publică Ciuperca. Aici veți găsi 5 terase-observator, de unde se vede întreg orizontul.

 • O clădire-emblemă

  Nu vă puteți încheia vacanța în Oradea fără o vizită la Palatul Vulturul Negru. Deși la exterior nu pare să adăpostească o arhitectură aparte, palatul impresionează prin decorul secesionist și vitraliile sale. 

Bilete ieftine de avion din București în Oradea

Oradea a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România, atrăgând din ce în ce mai mulți turiști. Arhitectura deosebită a Palatului Vulturul Negru, ornamentele Palatului Moskovits, Biserica cu Lună și aranjamentul pietonal din centrul orașului sunt doar câteva puncte de interes pentru călători din întreaga țară, dar și din țările învecinate.

Oradea este cel mai aglomerată în lunile iulie și iunie, când vremea este plăcută și îmbie călătorii să viziteze toate străduțele. Dacă preferați să călătoriți într-o perioadă mai puțin animată de turiști, dar suficient de caldă pentru a vă bucura de o promenadă de-a lungul Crișului, puteți rezerva un zbor în luna mai.

Aeroportul Internațional Oradea

Aeroportul Internațional Oradea este un aeroport de dimensiuni reduse, care constă într-un terminal și o pistă de aterizare. În 2018, peste 220.000 de pasageri au călătorit din Oradea către destinații din Turcia și Egipt, dar și către București. Singura cursă regulată este pe ruta București – Oradea și este operată de compania aeriană de linie TAROM de șase ori pe săptămână.

Aeroportul se află la 5 kilometri distanță de oraș și este conectat de centru prin linia de transport în comun 28. Prețul unei călătorii este de 4 lei și durează aproximativ 15 minute. De asemenea, în aeroport sunt disponibile și taxiuri, iar prețul unei curse până în centru poate ajunge la 20 de lei.

Cum puteți reduce prețul unui bilet de avion din București în Oradea?

Costurile unui bilet de avion variază în funcție de perioada de timp rămasă până la efectuarea cursei, de sezonul în care este programat zborul, dar și de ora sau ziua călătoriei. Astfel, dacă alegeți o cursă programată în timpul zilei sau seara, este posibil ca prețul acesteia să fie mai crescut datorită numărului mare de solicitări pentru cursa respectivă. Pe de altă parte, zborurile din timpul nopții sau programate dimineața devreme vor fi mai avantajoase.

Un alt factor care influențează prețul final al călătoriei este momentul în care căutați oferta potrivită. Dacă veți compara ofertele de zbor pentru aceeași cursă, veți observa că prețurile se pot modifica de la oră la oră. Acest lucru se datorează traficului crescut de căutări pentru bilete de avion, indiferent de rută. Când traficul de căutări este redus – în special dimineața devreme, în timpul săptămânii – și prețurile afișate vor fi mai avantajoase.

Găsiți oferta ideal de zbor din București în Oradea cu motorul de căutare de zboruri eSky

Planificarea unei călătorii poate fi o provocare pentru unii călători, însă cel mai simplu mod de a găsi bilete ieftine de avion din București în Oradea este motorul de căutare de zboruri eSky. Folosind acest instrument online de planificare a călătoriei veți economisi nu numai bani, dar și timp, toate ofertele fiind afișate în decurs de câteva secunde. Tot ce trebuie să faceți este să selectați datele de plecare și sosire, aeroporturile din care și către care călătoriți – în acest caz, București și Oradea – și să selectați tipul de bilete dorit. Sistemul va căuta printre ofertele a sute de companii aeriene și le va afișa pe cele mai relevante pentru căutarea dumneavoastră. Deși ofertele sunt afișate începând cu cel mai mic preț, puteți filtra rezultatele mai departe în funcție de ora la care zborul este programat să decoleze sau să aterizeze, numărul de escale acceptat sau alte criterii.

Călătoriți frecvent din București în Oradea? Newsletter-ul personalizat oferit de eSky vă poate ajuta să rezervați bilete de avion la cel mai bun preț. Întâi selectați aeroportul de plecare și pe cel de sosire, apoi introduceți suma maximă pe care doriți să o plătiți pentru cursă. În momentul în care companiile aeriene oferă bilete de avion la prețul cerut de dumneavoastră, veți primi o înștiințare via e-mail. Este important să rețineți că mesajul nu reprezintă o confirmare a unei rezervări și nici nu garantează păstrarea ofertei pe termen nelimitat.

Unde găsiți bilete de avion la preț promoțional?

Dacă doriți să rezervați bilete de avion spre Oradea – sau orice altă destinație – la preț promoțional, vizitați meniul Oferte de pe website-ul nostru. Aici sunt afișate ultimele locuri disponibile pentru anumite curse, prețurile începând uneori de la 15 euro. Rețineți, însă, că acestea se pot epuiza rapid, așa că merită să profitați de toate ofertele pe care le considerați atractive.

Pentru vacanțele deja stabilite, unde nu puteți modifica datele de călătorie, cel mai indicat este să rezervați oferta cât de curând. Pe măsură ce datele de călătorie se apropie, prețul biletelor de avion va crește considerabil, chiar de la o zi la alta.

Când ar trebui să cumpărați biletele de avion pentru cel mai bun preț?

Cursele din București în Oradea sunt operate în fiecare zi a săptămânii, excepție făcând sâmbăta. De obicei, cele mai avantajoase oferte de zbor sunt pentru cursele operate marți, miercuri și joi. Un bilet rezervat cu opt săptămâni înainte de data programată de plecare poate începe de la 150 de lei, în timp ce biletele cumpărate cu o săptămână sau două înainte depășesc 1000 de lei, prețul mediu fiind de 750 de lei.

Dacă datele de călătorie sunt flexibile, puteți descărca aplicația gratuită mobilă eSky. Astfel, sunteți în permanență conectați la cele mai bune oferte de zbor, atât din București în Oradea, cât și către alte orașe din țară sau din întreaga lume. Totuși, este important să rețineți că ofertele nu rămân disponibile pe termen indefinit, așa că merită să rezervați biletele dorite în cel mai scurt timp.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Oradea pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Oradea pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Oradea, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Oradea?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Oradea atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Oradea

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Oradea

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Oradea!

Alegeți hotel în Oradea