Meniu

Londra Iași - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Iași

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Hotelul lui Eiffel

  Hotelul Grand Traian este printre cele mai impresionante din oraș – proiectat de Gustave Eiffel, creatorul Turnului faimos cu același nume din Paris.

 • Poliția în luptă cu... diavolul

  Credința că spiritele rele chiar există este pregnantă aici și afectează chiar și autoritățile publice. În 2006, o secție de poliție din Iași a chemat un preot ortodox să oficieze un ritual de exorcizare.

 • Noaptea la Cafenea

  Cel mai cunoscut club de noapte, Cafeneaua Piața Unirii, se află în partea de nord a orașului. De explorat – chiar și localnicii laudă atmosfera și energia locului.

Bilete ieftine de avion din Londra în Iași

Dacă ați mai rezervat bilete de avion pe ruta Londra – Iași sau orice altă rută, știți deja cât de mult poate flucta prețul. Acest lucru este influențat de interesul călătorilor față de rută, de sezonul în care alegeți să călătoriți sau de ziua și chiar ora la care este programat zborul, printre altele.

De asemenea, este puțin probabil să puteți rezerva bilete ieftine de avion pentru curse efectuate în timpul sezoanelor turistice, cum ar fi perioada Crăciunului și a Anului Nou, în timpul vacanței de primăvară sau în lunile iulie și august.

Pentru o călătorie în extra-sezon, prețurile pot începe de la 265 de lei per călătorie, dacă sunt achiziționate cu trei săptămâni înainte de zbor sau 227 de lei pentru bilete achiziționate cu o săptămână înainte de zbor. Același preț redus este mai degrabă întâlnit și pentru biletele rezervate cu trei luni înainte de călătorie.

Ce companii aeriene efectuează curse pe ruta Londra Iași?

Cursele directe din Londra către Iași sunt operate de două companii aeriene low-cost – Blue Air și Wizz Air. Ambele oferă zboruri din aeroportul Londra Luton, iar timpul de călătorie este de aproximativ trei ore. Wizz Air oferă curse zilnice, în timp ce Blue Air oferă cinci curse pe săptămână, luni, miercuri, joi, vineri și duminică.

Comparați ofertele de zbor cu ajutorul motorului de căutare de zboruri eSky

Dacă doriți să vă asigurați că nu ratați nicio ofertă de zbor, puteți căuta biletele de avion prin intermediul motorului de căutare de zboruri eSky. Spre deosebire de compararea individuală a biletelor oferite de fiecare companie aeriană, motorul de căutare economisește timp, căutând în numai câteva secunde printre ofertele a peste 950 de operatori. Astfel, reduceți riscul de a omite promoții despre care nu ați fi știut în mod normal.

Motorul de căutare poate fi folosit și pe desktop, dar și pe dispozitive mobile, astfel încât să puteți planifica oricând călătoriile dorite. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți locul de plecare și pe cel de sosire (Londra, respectiv Iași), să selectați datele de călătorie și numărul de bilete dorit. Rezultatele sunt afișate în câteva secunde și sunt sortate în funcție de cele mai mici prețuri. În cazul în care preferați să călătoriți cu anumite companii aeriene, puteți aplica acest filtru rezultatelor. De asemenea, rezultatele pot fi filtrate și în funcție de numărul de escal sau de ora programată pentru decolare și aterizare.

Bilete ieftine de avion din Londra în Iași

Pentru a fi întotdeauna la curent cu cele mai bune promoții la biletele de avion din Londra în Iași puteți descărca aplicația mobilă gratuită eSky. Aici veți găsi bilete începând cu 15 euro către o mulțime de destinații din întreaga lume, reduceri dorite de majoritatea călătorilor. Astfel, dacă găsiți biletele dorite la un preț promoțional, vă recomandăm să le rezervați rapid, deoarece se pot epuiza într-un timp foarte scurt. De asemenea, promoții similare puteți găsi și accesând meniul Oferte de pe website-ul nostru.

Când puteți cumpăra bilete de avion la cel mai bun preț din Londra în Iași?

Deoarece prețul unui bilet de avion este influențat de mai mulți factori, este important să țineți cont de aceștia atunci când efectuați rezervarea. De exemplu, momentul în care planificați călătoria este aproape la fel de important ca perioada în care este programat zborul. Mai exact, dacă veți căuta bilete de avion din Londra în Iași în timpul serii sau în weekend, prețurile afișate vor fi mai crescute. Acest lucru este normal deoarece și traficul de căutări pe aceste website-uri este mai crescut, majoritatea călătorilor alegând aceste intervale pentru a rezerva biletele dorite de avion. În schimb, dacă veți căuta aceleași bilete în timpul săptămânii sau dimineața devreme, tarifele afișate vor fi mai avantajoase.

De asemenea, timpul rămas până la data programată de zbor are un impact major asupra costului de călătorie. Biletele cumpărate fie cu o săptămână în avans, fie cu două sau trei luni în avans sunt cele mai avantajoase. În schimb, biletele cumpărate cu doar câteva zile înainte de zbor sau cele cumpărate în timpul sezoanelor turistice vor fi considerabil mai scumpe.

Dacă datele de călătorie nu sunt flexibile, iar călătoria este necesar să aibă loc în timpul unui sezon turistic, cele mai ieftine bilete de avion sunt cele rezervate cât mai devreme posibil. Pe măsură ce data de plecare situată în timpul sezonului se apropie, și prețurile vor fi din ce în ce mai crescute.

Aeroportul din Iași

Aeroportul Internațional Iași (cod IATA:IAS) este unul dintre primele aeroporturi acreditate din România și este al patrulea cel mai aglomerat din țară. Cu peste 10 curse săptămânale către Londra-Luton, aceasta este a doua cea mai solicitată rută din aeroport.

Odată ajunși în aeroportul din Iași, următoarea preocupare va fi să ajungeți în oraș. Pentru a ajunge în centru puteți opta pentru un taxi, tariful standard fiind de 2,5 lei pe kilometru, sau puteți călători cu unul din autobuzele de pe linia 50, care leagă aeroportul de centru, dar și de gara din oraș. Prețul unei călătorii este de 2,5 lei.

Cum puteți reduce costurile unui bilet de avion din Londra în Iași?

Primul pas pe care îl puteți face pentru a reduce costurile de călătorie din Londra în Iași este să estimați și să reevaluați bagajele. Este posibil să sesizați că bagajul de cală nu este obligatoriu, iar acest lucru vă va economisi aproximativ 20 de euro. În ceea ce privește articolele nepermise în bagajul de mână, unii călători aleg să le cumpere de la destinație.

Dacă, totuși, nu puteți renunța la bagajul de cală vă recomandăm să verificați și alte oferte ale altor companii aeriene. Deși cursele directe din Londra în Iași sunt operate doar de companii low-cost care nu asigură și bagajul de cală în prețul biletului, poate fi mai avantajos din punctul de vedere al costurilor finale să căutați un zbor cu escală operat de companii de linie. În plus, dacă vă plac city-break-urile și orașele noi, aveți posibilitatea să vizitați încă un loc pentru același preț sau chiar un preț mai mic decât cel inițial.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Londra spre Iași pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Londra spre Iași pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Londra spre Iași, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Londra spre Iași?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Londra spre Iași atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Londra Iași

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Londra - Iași

Ruta Londra Iași a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, mai ales datorită creșterii traficului de muncă, dar și datorită apariției companiilor low cost (Wizz AirRyanair etc) care oferă zboruri ieftine. Londra Iași este intens circulată întrucât românii care lucrează în Marea Britanie caută bilete de avion ieftine pentru a se întoarce acasă în concedii sau de sărbători.  În același timp, orașul Iași a devenit o destinație populară pentru britanici, întrucât surpinde stilul vechi românesc. Dacă sunteți în căutare de bilete de avion Londra Iași, accesați secțiunea de oferte eSky.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Iași!

Alegeți hotel în Iași