Meniu

Bilete avion Târgu Mureș - Căutați bilete de avion spre Târgu Mureș

Arată filtrele

Târgu Mureș

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Nu doar un oraș românesc

  Conform unui recensământ organizat în anul 2002 în România, populația din oraș era formată din puțin peste jumătate români, iar 45% era reprezentată de cetățeni maghiari.

 • Electromureș

  În Târgu Mureș se află sediul Electromureș – echipa locală de bowling, celebră în țară dar și peste hotare, datorită palmaresului său impresionant.

 • Orașul din inima munților

  Pe o rază de 200 de kilometri în jurul orașului, veți găsi nenumărate zone verzi și parcuri. Dintre acestea, amintim: Parcul Natural Putna-Vrancea și Parcul Natural Apuseni.

   

De ce merită să vizitați Târgu Mureș?

Oraș situat în centrul României, în zona Transilvania, Târgu Mureș este un rezultat al fuziunii dintre două culturi: cea românească și cea ungurească.
Fie că sunteți în trecere sau vreți să explorați orașul într-un city break, vă recomandăm să descoperiți  centrul orașului și Piața Trandafirilor, unde veți regăsi exemple impresionante ale arhitecturii în stil baroc, neo-clasic și secesionist: Biserica Sfântului Ioan Botezătorul, Palatul Culturii sau clădirea primăriei. În Târgu Mureș se simte chiar și aerul medieval, în special în nordul orașului – aici amintim un fort din evul mediu, secolul 15, reconstruit două veacuri mai târziu. S-au păstrat până astăzi câteva turnuri ce încă mai unesc ziduri ale vechii cetăți medievale. Vă recomandăm să vedeți și monumentul pentru care Târgu Mureș este celebru, deoarece reprezintă legăturile cu Imperiul Roman din vremuri străvechi – Lupa Capitolina (sau Monumentul Latinității). 
Nu departe de oraș, la aproape 14 kilometri spre sud-vest, se află Aeroportul Transilvania Târgu Mureș. Este al doilea cel mai popular aeroport din Transilvania, operând zboruri ale companiei aeriene low-cost Wizz Air.
Dacă vreți să gustați din bucătăria europeană ori din cea românească cât stați în Târgu Mureș, atunci trebuie să ajungeți la Laci Csarda pe Strada Morii 27 sau la PRIVO, aflat pe Strada Doja Gheorghe 27. Dacă sunteți fani ai bucătăriei italiene, încercați Trattoria Bella Italia, de pe Strada Poligrafiei, numărul 3 – de neratat în acest city break!

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Târgu Mureș pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Târgu Mureș pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Târgu Mureș, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Târgu Mureș?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Târgu Mureș atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Târgu Mureș

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Târgu Mureș

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Târgu Mureș!

Alegeți hotel în Târgu Mureș