Meniu

Londra București - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

București

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Românii – popor gastronom

  Fiți pregătiți să puneți câteva kg în concediu! Mâncarea este absolut delicioasă – și peste tot! De încercat: mici cu muștar la restaurant La Cocoșatu, mămăliguță cu brânză și ou la Casa Doina, dar și sărmăluțe în foi de viță la Hanu’ Berarilor.

 • Viața socială la rang de artă

  Orașul abundă în cafenele și localuri fistichii. Dacă sunteți în căutare de locuri boeme, în aer liber, recomandăm Grădina Eden și Grădina Verona – situate departe de zgomotul bulevardelor, veți avea senzația că intrați într-o oază verde de liniște.

 • Distracție indiferent de anotimp

  Indiferent de sezon, trebuie neapărat să vizitați Therme! Situat la ieșirea din oraș, este unul dintre cele mai mari centre de relaxare și wellness din Europa! Bucurați-vă de plaje urbane, saune, piscine cu ape termale, tobogane și baruri acvatice!

Bilete de avion din Londra în București

Când puteți cumpăra cele mai ieftine bilete de avion din Londra în București?

Prețurile biletelor de avion se modifică de mai multe ori pe zi sau chiar în aceeași oră. Așadar, găsirea unui bilet de avion ieftin din Londra în București poate fi o provocare pentru unii călători. Totuși, puteți profita de aceste modificări de tarife astfel încât costul final al călătoriei să fie foarte avantajos.

Unul dintre factorii care influențează cel mai mult prețul unui bilet de avion este perioada pentru care faceți rezervarea. Dacă doriți să zburați din Londra în București în perioadele mai aglomerate, ca de exemplu în preajma sărbătorilor de iarnă sau a vacanței de primăvară, prețurile vor fi mai crescute decât în mod normal. Astfel, puteți fie să rezervați biletele de avion cât mai devreme posibil, fie să efectuați călătoria în afara acestor intervale.

De asemenea, prețul va fi influențat și de timpul rămas până la ziua și ora programate pentru decolare. Biletele cumpărate cu doar câteva zile înainte de călătorie vor fi, în general, mai scumpe decât cele cumpărate cu câteva săptămâni sau chiar luni în avans. Uneori, companiile aeriene oferă un număr limitat de bilete de avion la preț redus, în regim de ofertă last-minute. Totuși, acest tip de promoție este recomandat în cazul în care datele de călătorie sunt flexibile, deoarece este posibil ca oferta să nu se încadreze întotdeauna în datele presetate de dumneavoastră.

O altă variantă prin care să rezervați bilete ieftine de avion este newsletter-ul personalizat. Pentru a vă abona, trebuie să selectați Londra ca aeroport de plecare și București ca aeroport de sosire, apoi să setați un preț maxim pe care doriți să îl plătiți pentru cursă. În momentul în care ofertele companiilor pentru ruta selectată ating prețul dorit de dumneavoastră, veți primi un e-mail. Deoarece aceste oferte se epuizează rapid, vă recomandăm să rezervați biletele în cel mai scurt timp de la primirea mesajului.

Cum comparați ofertele de zbor pe ruta Londra București?

Dacă ați mai căutat bilete ieftine de avion din Londra în București – sau către orice altă destinație – știți cât de mult timp necesită acest proces. De cele mai multe ori, este nevoie să verificați ofertele fiecărei companii aeriene și să introduceți datele și preferințele de călătorie pe fiecare website, apoi să navigați între paginile de oferte. Datorită inovației tehnologice, acest proces poate dura numai câteva minute, de la căutare până la rezervare.

Folosind motorul de căutare de zboruri eSky, aveți acces la ofertele a peste 900 de companii aeriene, totul într-o singură pagină de rezultate. Întâi completați datele de călătorie, setați Londra ca aeroport de plecare și București ca aeroport de sosire, și tipul de bilet dorit, apoi porniți căutarea. În numai câteva secunde, veți primi cele mai relevante rezultate pentru căutarea dumneavoastră, afișate în funcție de preț. În plus, puteți filtra aceste rezultate în funcție de companiile aeriene cu care preferați să călătoriți, numărul de escale sau ora programată de zbor.

Cum alegeți biletele de avion pentru un zbor pe ruta Londra București?

Pentru a vă asigura că plătiți cel mai bun preț pentru călătoria dumneavoastră, vă recomandăm să țineți cont de mai multe aspecte în afară de prețul de bază al biletului de avion. Dacă doriți să beneficiați de servicii suplimentare pe durata zborului, precum mese calde sau îmbarcare prioritară, va trebui să adăugați și aceste costuri. În momentul în care aveți o estimare a prețului total pe care doriți să îl plătiți și a serviciilor, puteți compara mai ușor toate ofertele. Unele companii aeriene de linie oferă bagajul de cală în prețul biletului de avion, iar prețul total poate să fie considerabil mai mic decât dacă ați achiziționa fiecare serviciu separat de la o companie low-cost, de exemplu.

Ce companii aeriene oferă curse din Londra în București?

Dacă doriți să rezervați bilete de avion pe ruta Londra București, puteți alege între ofertele mai multor companii aeriene, atât low-cost, cât și de linie. Cursele directe între cele două orașe sunt efectuate de către Blue Air, British Airways, Ryanair, TAROM și Wizz Air.

Dacă preferați cursele cu escală, unde puteți profita de timpul de transfer pentru a vizita un nou oraș, compania KLM oferă conexiune în Amsterdam, LOT Polish Airlines în Varșovia sau Budapesta, iar Air France operează curse cu escală în Paris.

Din ce aeroporturi londoneze puteți zbura în București?

Capitala Regatului Unit este deservită de șase aeroporturi, iar cursele directe din Londra în București sunt efectuate de pe patru dintre acestea. British Airways și TAROM operează curse pe ruta Londra Heathrow – București, Ryanair oferă zboruri din Londra Stansted, Blue Air și Wizz Air operează pe aeroportul Londra Luton, iar cei din urmă au curse și din Londra-Gatwick spre București.

Cum puteți reduce prețul unui bilet de avion din Londra spre București?

Dacă încă nu ați găsit oferta ideală pentru călătoria dorită, există câteva moduri prin care să reduceți costurile călătoriei. De exemplu, prețul unui bilet de avion din Londra spre București va fi mai crescut dacă efectuați rezervarea în weekend sau în timpul serii. Acest lucru se datorează faptului că în aceste intervale, traficul de căutări pe site-urile de rezervări este mai crescut. În schimb, cele mai bune prețuri vor fi afișate în timpul săptămânii, marți, miercuri și joi, în intervalul 04:00 – 08:00.

În plus, zborurile efectuate dimineața vor avea un preț mai mic decât cele din timpul zilei sau seara, deoarece majoritatea călătorilor preferă să călătorească în timpul zilei.

O altă modalitate de a reduce costurile este să reevaluați serviciile de care aveți nevoie. Dacă nu puteți renunța la bagajul de cală, puteți căuta printre ofertele companiilor de linie care oferă curse cu escală, iar prețul total să fie unul mai avantajos pentru dumneavoastră. În plus, alegerea locurilor specifice în avion vine cu o taxă suplimentară în cazul unor companii aeriene. Dacă nu aveți preferințe privind locurile din avion, puteți renunța la acest serviciu și opta pentru repartizarea aleatorie a unor locuri.

Dacă doriți să aflați care sunt cele mai bune oferte de zbor din Londra în București, puteți verifica pagina Oferte de pe site-ul nostru. Acolo sunt afișate promoțiile curente atât pentru zboruri pe ruta Londra – București, cât și pentru alte destinații din întreaga lume.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Londra spre București pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Londra spre București pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Londra spre București, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Londra spre București?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Londra spre București atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Londra București

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Londra - București

Londra București a devenit una dintre cele mai populare rute românești în ultimii ani, mai ales datorită creșterii traficului de muncă România Marea Britanie, dar și datorită apariției companiilor aeriene low cost (Wizz Air, Ryanair etc) care oferă zboruri ieftine. Ruta Londra București este intens circulată întrucât tot mai mulți români care lucrează în Marea Britanie caută bilete de avion ieftine pentru a se întoarce acasă în concedii sau de sărbători. În același timp, Bucureștiul a devenit o destinație din ce în ce mai populară pentru britanici, renumiți pentru stilul sălbatic de a petrece. Bucureștiul, extrem de activ când vine vorba de viața de noapte, devine astfel o atracție pentru londonezi, care profită și de tarifele avantajoase la bilete de avion pentru această destinație. 

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în București!

Alegeți hotel în București