Meniu

Căutați zboruri din Dublin spre Bucureşti

Arată filtrele

Bucureşti

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Românii – popor gastronom

  Fiți pregătiți să puneți câteva kg în concediu! Mâncarea este absolut delicioasă – și peste tot! De încercat: mici cu muștar la restaurant La Cocoșatu, mămăliguță cu brânză și ou la Casa Doina, dar și sărmăluțe în foi de viță la Hanu’ Berarilor.

 • Viața socială la rang de artă

  Orașul abundă în cafenele și localuri fistichii. Dacă sunteți în căutare de locuri boeme, în aer liber, recomandăm Grădina Eden și Grădina Verona – situate departe de zgomotul bulevardelor, veți avea senzația că intrați într-o oază verde de liniște.

 • Distracție indiferent de anotimp

  Indiferent de sezon, trebuie neapărat să vizitați Therme! Situat la ieșirea din oraș, este unul dintre cele mai mari centre de relaxare și wellness din Europa! Bucurați-vă de plaje urbane, saune, piscine cu ape termale, tobogane și baruri acvatice!

București

Aflat în trecut sub influență comunistă, Bucureștiul încă mai păstrează rămășițe ale Epocii de Aur, însă vă va surprinde cu siguranță cu felul în care a integrat rapid influențele occidentale – devenind astfel un punct de referință pentru distracție, viață de noapte și atracții moderne. Cu un număr impresionant de obiective turistice demne de vizitat, câteva ies în evidență:

 1. Casa Poporului, acum cunoscută ca Palatul Parlamentului, are aproape 3 km lungime, 86 m înălțime și mai are încă 92 m sub pământ. Este a doua cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume, si cea mai scumpă clădire administrativă din lume, dar și cea mai grea clădire din lume. Este cunsocută și pentru faptul că este vizibilă din spațiu.
 2. Centrul Vechi - o zonă eclectică unde puteți găsi baruri, restaurante, cluburi de noapte, buticuri cochete cu haine, dar și teatre sau biserici.
 3. Muzeul Satului – dacă doriți să uitați de zgomotul orașului pentru câteva ore, acesta este locul ideal pentru relaxare. Extrem de liniști și înverzit, muzeul în aer liber adăpostește peste 300 modele de case țărănești vechi de secole de pe tot teritoriul României – interesant este că acestea au fost luate direct din locul de baștină și asamblate aici! În plus, din muzeu puteți ieși direct în Parcul Herăstrău, unde se pot închiria biciclete, se poate asista la diverse evenimente și festivaluri sau se poate lua un picnic pe marginea lacului.

Aeroporturi

Dublin Bucureşti

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Dublin - Bucureşti

Ruta Dublin București este deservită atât de companii low-cost, precum Ryanair și Blue Air, cât și de companii de linie, precum British Airways, Turkish Airlines sau Air France. Dacă doriți să rezervați bilete ieftine de avion spre București, verificați ofertele companiilor low-cost. În cazul în care călătoriți cu bagaj de cală, vă recomandăm să consultați ofertele companiilor de linie, întrucât puteți beneficia de bagaj inclus în prețul biletului de avion.

Perioada cea mai potrivită pentru a rezerva bilete ieftine de avion spre București este ianuarie – aprilie sau noiembrie, când interesul față de rută este cel mai scăzut. Pentru cele mai actualizate promoții privind biletele de avion pe ruta Dublin București accesați meniul Oferte de pe site.

Orarul zborurilor:

Dublin Bucureşti

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bucureşti!

Alegeți hotel în Bucureşti