Meniu

Austrian

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Austrian pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Austrian zboruri?

Orarul de zbor al Austrian acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Austrian?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Austrian cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Austrian. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Austrian?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Austrian

Austrian

Linia aeriană oficială a Austriei a fost lansată în 1958. Din anul 2000, Austrian Airlines este un membru a celei mai mari alianțe aviatice – Star Alliance.
Austrian Airlines oferă calitate înaltă a serviciilor, modernitate, încredere și siguranță. Împreună cu filialele sale – Lauda Air și Tyrolean Airways, compania Austrian oferă bilete de avion către 117 destinații.

Bagaje

Bagajul de mână trebuie să aibă o greutate de 8 kg și o dimensiune maximă 55 х 40 х 23 cm. Pentru clasa Economy este admisă o singură piesă de bagaj, în timp ce pentru clasa Business sunt admise 2 piese de bagaj cu dimensiunile impuse.    
Bagajul de cală trebuie să aibă o greutate de 23 kg. Pentru clasa Economy este admisă o singură piesă de bagaj, în timp ce pentru clasa Business sunt admise 2 piese de bagaj cu dimensiunile impuse.

Clase tarifare

Linia aeriană Austrian Airlines oferă trei clase de servicii – Economy, Business și Premium Economy. Clasa Economy oferă pasagerilor spațiu suplimentar pentru picioare de aproximativ 80 cm și scaune de 44 cm lățime, care se pot extinde la 120 grade. În plus, clasa oferă program de cinema pe parcursul zborului. Clasa Business oferă confortul unor scaune ergonomice din piele, cu mai mult spațiu pentru picioare, pe zborurile scurte și medii transcontinentale. Pe zborurile mai lungi, fiecare loc vecin de lângă locul rezervat este lăsat liber pentru mai mult spațiu personal. Clasa Premium Economy este disponibilă din primăvara anului 2018, atât pe cele 6 avioane Boeing 767, cât și pe cele de tip 777. Clasa Premium Economy are următoarele beneficii: 48.3 cm spațiu extra la picioare, scaun înclinat cu pana la 40 de grade, loc de odihnă pentru picioare și tetiere ajustabile. De asemenea, aici veți putea găsi porturi USB si prize în cazul în care doriți să lucrați, dar și ecrane touch-screen integrate in tetiera din față pentru a putea viziona filme.

Check-in online

Serviciul de check-in online este permis între 36 de ore, până la o oră înainte de zbor. Prin această procedură se poate selecta și locul în avion pentru dumneavoastră și alți pasageri alături de care călătoriți. După efectuarea check-in-ului, se vor transmite cărțile de îmbarcare la o adresă de e-mail înregistrată.

Flotă

Austrian Airlines este una dintre cele mai tinere și moderne flote din Europa, formate din Airbus și Boeing, cu o durată de viață de 6 ani. În prezent, Austrian deține 42 de aeronave.

Hub

Aeroportul Internațional din Viena
Hub-ul principal al Austriei este Aeroportul din Viena, situat în regiunea Schwechat, la 18 km sud-est de centrul Vienei. Există terminalele T1 și T2 care împart aceeași clădire, terminalul 1A servește linii low-cost și un terminal VIP. În 2004, clădirea unui nou terminal – SKYLINK a fost lansată  și presupune creșterea traficului din aeroport.
La aeroport se pot găsi bănci, bancomate, birouri de schimb, 2 oficii poștale, centru medical 24 ore, magazine, cafenele și restaurante. Există de asemenea, și serviciu de Wi-Fi gratuit.

Mese

Clasa Economy oferă gustări pe zborurile scurte, iar pe cele lungi, pasagerii pot alege între 2 meniuri, băuturi diferite și o gustare înainte de aterizare. 
Clasa Business oferă mese și un mic-dejun ușor, pe zboruri scurte, plus aperitive și 3 feluri de masă pe zborurile lungi.

Servicii opționale

Pe zborurile lungi, pasagerii se pot bucura de sistem de divertisment interactiv, cu selecție de filme, canale audio și jocuri. 
Copiii de la bordul aeronavelor Austrian Airlines se pot bucura de o varietate de jocuri, jucării și puzzle-uri, dar și de un meniu special pentru copii.