Faceți o rezervare de grup
Trimiteți-ne un mesaj

De ce să ne alegeţi atunci când doriţi o rezervare de grup

Economisiţi timp – accesul rapid la o bază de date cu sute de oferte ne permite să afişăm în câteva secunde ofertele avantajoase pentru călătoria dumneavoastră.

Plătiţi mai puţin - avem cele mai competitive tarife de pe piaţă.

În oferta noastră veţi găsi oferte de la sute de companii aeriene din întreaga lume.

Experienţa noastră în turismul online vă garantează cele mai bune servicii.

Rezervaţi camera la hotel căutând în baza noastră de date cu peste 900.000 de oferte din lume.

Contactaţi-ne dacă întâmpinaţi probleme în timpul călătoriei.

Contactați-ne

Dacă doriți să rezervați bilete de avion pentru un grup de 10 sau mai multe persoane, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți cea mai bună ofertă pentru grup.

Completați formularul de contact câmpuri obligatorii

Sugestii pentru rezervări de grup

Tururi motivaţionale
Tururi motivaţionale

Doriţi să vă motivaţi echipa? Puneţi capăt monotoniei şi oboselii de la locul de muncă oferindu-le angajaţilor şi colegilor teambuilding-uri în locuri atractive din străinătate.

Soluţii integrate
Soluţii integrate

Organizarea unui teambuilding care să vă consolideze echipa şi care să ofere angajaţilor experienţe de neuitat nu mai este o problemă, puteţi rezerva aici înt pachet cu bilete de avion şi cazări la hotel

Croaziere
Croaziere

Planificaţi o vacanţă exotică prin Caraibe într-un grup mai mare? Noi vă oferim transfer rapid la costuri competitive în oraşul în care se face îmbarcarea.

Vacanţe de schi pentru grupuri
Vacanţe de schi pentru grupuri

Plănuiţi o vacanţă cu prietenii iarna la munte, însă nu găsiţi nimic pe placul dumneavoastră? Pregăţiti-vă echipamentul, iar noi ne ocupăm ca vacanţa dumneavoastră să fie un real succes, de la transport până la cazare!

Organizare
Organizare

Experienţa noastră în organizarea călătoriilor şi sutele de contracte pe care le-am încheiat cu hoteluri din România şi din străinătate sunt o garanţie pentru clienţii noştri că ne vom ocupa cu profesionalism de toate rezervările.

Chartere
Chartere

Sutele de contracte încheiate cu companii aeriene ne permit să oferim clienţilor noştri cele mai bune oferte pentru grupuri, adaptate cerinţelor de preţ, timp şi direcţii de deplasare.