Meniu

Bilete avion Constanța - Căutați bilete de avion spre Constanța

Arată filtrele

Constanța

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Plaja sălbatică

  Vă place să descoperiți locuri ascunse? Plaja Vadu este locul ideal - un singur restaurant, câteva bărci de pescuit și… o fabrică de uraniu abandonată.

 • Pentru fanii muzicii electronice

  În fiecare an, în Constanța au loc cele mai mari două festivaluri de muzică electronică și tehno din România – Sunwaves și Neversea, așadar dacă vreți să dublați doza de distracție, rezervați bilete în perioada festivalurilor.

 • De evitat luna noiembrie în oraș

  Vara este anotimpul perfect pentru scăldat în soare la plajă în Constanța. Este de asemenea frumos și primăvara. Dar dacă nu vă place anotimpul umed, evitați vizitele în noiembrie, când plouă cel mai des.

   

Ce ar trebui să știți despre Aeroportul din Constanța?

Aeroportul din Constanța (cod IATA: CND), cunoscut și ca Aeroportul Mihail Kogălniceanu, a fost inaugurat în 1955 ca bază militară. Acesta se află la o distanță de 24 de kilometri de Constanța și este cel mai important din zona Dobrogei.

Traficul de pasageri pe aeroport este în creștere, numărul acestora apropiindu-se de 130.000 în anul 2018. Principalele curse operate de pe acest aeroport sunt sezoniere, însă două zboruri au loc în mod regulat, cele spre Istanbul și cele către Londra-Luton.

Companii aeriene care efectuează curse către Constanța

Două companii aeriene oferă zboruri către Constanța pe tot parcursul anului: Turkish Airlines, pe ruta Istanbul – Constanța, și Wizz Air, pe ruta Londra-Luton – Constanța. În perioada verii, alte trei companii operează zboruri către orașul de pe litoral: TAROM, Nordica și Blue Air.

Dacă doriți să zburați către Constanța din alte aeroporturi românești, TAROM oferă curse din Satu Mare, iar Blue Air operează zboruri pe rutele Cluj-Napoca – Constanța și Timișoara – Constanța. Toate cursele sunt în regim sezonier.

Cum puteți ajunge din aeroport în oraș?

Pentru a ajunge în Constanța, puteți opta pentru unul din microbuzele care fac legătura între aeroport și Gara Centrală Constanța. Prețul unui bilet poate varia între 10 și 30 de lei, iar o călătorie durează între 15 și 30 de minute.

O altă variantă este operatorul privat de transport, Direct Aeroport, care oferă curse directe nu numai spre Constanța, ci spre mai multe stațiuni de pe litoral. De asemenea, din aeroport puteți comanda taxiuri până în oraș.

Când puteți cumpăra bilete de avion spre Constanța la preț avantajos?

Pentru a rezerva bilete de avion spre Constanța, merită să țineți cont de câteva aspecte care influențează dinamica prețurilor. De exemplu, dacă alegeți una din cursele sezoniere dintr-un aeroport românesc, prețul va fi destul de crescut. Astfel, vă recomandăm să rezervați biletele cât mai devreme posibil.

Dacă datele de călătorie sunt flexibile, iar bagajul de vacanță este gata făcut, puteți aștepta ofertele-fulger ale companiilor aeriene. Deși în acest caz există riscul să nu găsiți bilete la prețul dorit, mulți călători aleg această variantă.

De asemenea, interesul călătorilor față de anumite zboruri poate să determine o creștere sau o scădere a tarifului. Un zbor efectuat în week-end, când majoritatea călătorilor își dedică timp pentru călătorii, va fi mai costisitor decât cele programate în timpul săptămânii. În plus, ora la care este programat zborul are un impact asemănător. Cele mai ieftine zboruri spre Constanța vor fi cele programate dimineața devreme, în timp ce cursele din timpul zilei sau seara vor avea tarife mai crescute.

Cum comparați ofertele companiilor aeriene pentru zboruri spre Constanța?

Dacă ați căutat vreodată bilete ieftine de avion spre Constanța – sau orice alt oraș – știți cât de dificil poate să fie să găsiți oferta potrivită. În cazul în care alegeți să comparați individual ofertele fiecărei companii aeriene, există riscul de a nu găsi toate ofertele disponibile. În plus, acest lucru implică să completați datele și preferințele de călătorie pe website-ul fiecărei companii, apoi să comparați rezultatele afișate pe mai multe pagini. Acest proces necesită destul de mult timp și răbdare, iar rezultatele nu sunt întotdeauna în bugetul planificat.

În schimb, folosind un motor de căutare de zboruri precum eSky, puteți fi siguri că nu ratați nicio ofertă. Sistemul caută printre ofertele a peste 900 de companii aeriene, atât low-cost, cât și de linie, pentru a găsi cele mai bune bilete de avion pentru dumneavoastră. După ce ați completat aeroportul de plecare, ați selectat Constanța ca aeroport de sosire și ați introdus datele de călătorie, sunteți la doar un click distanță de ofertele dorite.

Rezultatele afișate sunt sortate în funcție de preț, însă aveți posibilitatea de a personaliza această listă în funcție de mai multe criterii, precum: ora programată pentru decolare, companiile aeriene cu care preferați să călătoriți sau numărul de escale dorit.

Puteți folosi motorul de căutare de zboruri eSky pe desktop sau dispozitive mobile, astfel încât să fiți întotdeauna conectați la cele mai avantajoase bilete de avion către orice destinație.

Unde găsiți bilete ieftine de avion spre Constanța?

Pentru a găsi cele mai avantajoase promoții la biletele de avion spre Constanța, puteți vizita pagina Oferte de pe site-ul nostru. Aici veți găsi bilete ieftine de avion în număr limitat, atât spre Constanța, cât și spre alte destinații din întreaga lume. Deoarece locurile se epuizează rapid, vă recomandăm să nu amânați rezervarea ofertei pe care o doriți.

O altă modalitate pentru a fi primii care află despre tarifele scăzute ale companiilor aeriene este să vă abonați la un newsletter personalizat. Tot ce trebuie să faceți este să setați ruta de care sunteți interesat și prețul maxim pe care l-ați alocat pentru biletul de avion. Când ofertele companiilor aeriene vor atinge pragul setat de dumneavoastră, veți primi o notificare. Totuși, mesajul primit nu înlocuiește rezervarea pe care ar trebui să o faceți. Așadar, pentru a evita situația în care toate locurile s-au epuizat, merită să cumpărați biletele la cel mai scurt timp după primirea mesajului.

Dacă timpul este important pentru dumneavoastră, descărcați aplicația gratuită eSky. Aici puteți găsi cu ușurință cele mai bune oferte de zbor spre Constanța și alte orașe de pe toate continentele.

Cum găsiți oferta ideală de zbor spre Constanța?

Pentru a găsi cea mai bună ofertă de zbor, merită să luați în considerare mai multe aspecte, nu numai prețul biletului de zbor. Confortul din timpul călătoriei este unul dintre factorii care trebuie luat în calcul. De exemplu, dacă este necesar să călătoriți cu bagaj de cală, veți fi surprinși să observați că prețul total al călătoriei efectuate cu o companie low-cost poate fi mai ridicat decât dacă optați pentru un bilet de avion cu bagaj de cală inclus, de la o companie de linie. Astfel, merită să comparați ofertele tuturor companiilor aeriene, nu numai pe cele low-cost.

Dacă doriți să economisiți bani la biletele de avion către Constanța, puteți călători cu un singur bagaj de mână. Mulți turiști, în special cei care călătoresc spre litoral, aleg să zboare fără bagaj de cală și să cumpere de la destinație articolele nepermise în bagajul de mână.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Constanța pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Constanța pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Constanța, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Constanța?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Constanța atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Constanța

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Constanța

Aflată la malul Mării Negre, Constanța are un aer aparte, cel mai bine surprins în mijlocul lunilor iulie și august. Acestea sunt și cele mai aglomerate perioade, așadar dacă vreți să vă rezervați bilete ieftine de avion spre Constanța, vă recomandăm lunile mai și iunie. Chiar dacă vremea nu este încă cea mai călduroasă, temperatura apei e suficient de ridicată încât să vă puteți bucura de înot și plajă. Orașul începe să se golească la începutul lunii septembrie, când puteți găsi din nou oferte avantajoase.

Cele mai ieftine bilete de avion spre Constanța le puteți rezerva de la companiile Wizz Air și Blue Air, care oferă zboruri sezoniere din Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara și Satu Mare.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Constanța!

Alegeți hotel în Constanța