Meniu

București Doncaster - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Doncaster

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Call Me Donny

  Numele Doncaster vi se pare prea lung și neprietenos? Așa s-au gândit și localnicii orașului din moment ce zeci de ani l-au alintat, denumindu-l “Donny”. 

 • Mergi la moors

  Yorkshire este considerată cea mai frumoasă regiune a Angliei și asta nu în mod gratuit – porniți într-o drumeție prin pădurile din apropiere sau pe traseele de pajiști moors și vă veți convinge singur!

 • O fermă pentru cei mici

  O vacanță cu copiii merită să includă o vizită la ferma Maize Maze care se întinde la est de Doncaster. Mielușei, rațe și capre, toate trăiesc aici și vă vor căuta mângâierea chiar și când sunt hrănite.

   

Doncaster, legenda lui Robin Hood și cursele de cai

Un oraș care amintește de măreția romanilor, situat în centrul Regatului Unit al Marii Britanii, Doncaster este renumit pentru legenda lui Robin Hood. Dintr-o baladă datând din anul 1500 aflăm că eroul nostru trăia în Barnsdales, un cartier din nordul regiunii Doncaster. Aeroportul chiar a fost denumit în trecut Robin Hood Airport Doncaster Sheffield. 

Un alt punct pe lista unei vacanțe în orașul faimosului bandit sunt cursele de cai. În trecut orașul a devenit faimos pentru diligențele cu profil comercial, ceea ce a dus la apariția fermelor de armăsari și la popularizarea curselor de cai. Chiar și în prezent orașul este renumit pentru acest sport – începând cu anul 1776 se desfășoară aici pariurile St. Leger, o cursă de cai de rasă, celebră în întreaga lume

Pentru un city break plin de istorie vă recomandăm vizitarea catedralei Norman Doncaster Minster, unde încă se mai pot observa rămășițe ale zidului cetății romane. Suveniruri din vremea romanilor veți întâlni și la muzeul Doncaster – monede, un altar și scuturi ale soldaților. Vă tentează o vizită la castel? Doncaster are două – Castelul Tickhill, astăzi o locuință privată, și castelul Conisbrough, în turnul căruia vă puteți bucura de o panoramă incredibilă a orașului. 

Pentru cele mai bune produse din Anglia, opriți-vă la piața de pește aflată pe High Street. Localnicii orașului cumpără de aici pește proaspăt, dar și tradiționala gustare englezească – fish & chips. Hanul King William este ideal pentru o cină copioasă!

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Doncaster pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Doncaster pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Doncaster, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Doncaster?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Doncaster atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Doncaster

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Doncaster

Zborurile directe pe ruta București Doncaster sunt asigurate de compania aeriană low-cost Wizz Air. Ruta este deservită și de Flybe și TAROM, însă zborurile pot include escale. Dacă doriți să rezervați bilete ieftine de avion spre Doncaster, cele mai indicate perioade sunt lunile august, octombrie sau decembrie, când interesul față de rută este cel mai scăzut. De asemenea, de tarife mai scăzute decât în timpul sezonului turistic, dar și de vreme potrivită pentru explorat puteți beneficia și în lunile iulie și septembrie. Pentru cele mai actualizate promoții vă recomandăm să vizitați secțiunea Oferte de pe site.

 

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Doncaster!

Alegeți hotel în Doncaster