Meniu

Bilete avion Aberdeen - Căutați bilete de avion spre Aberdeen

Arată filtrele

Aberdeen

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Timp pentru artă

  Aberdeen este unul dintre orașele care știu cum să prețuiască arta. În luna martie a fiecărui an, aici are loc Festivalul de Jazz din Aberdeen, iar în august se organizează Aberdeen International Youth Festival.

 • Un loc aparte

  Footdee este un district separat al Aberdeen, fascinant prin imaginea sa deosebită. Este, de fapt, un sătuc situat pe malul Pocra, unde puteți admira casele foștilor pescari din zonă.

 • Panorama orașului

  În timpul construirii unei biblioteci noi pentru Universitatea din Aberdeen, a fost construită și o punte de observare. De aici, puteți admira o panoramă incredibilă a orașului, dar și a mării.

Toate drumurile din Scoția duc aici: Aberdeen

Situat pe țărmul nord-estic al Scoției, Aberdeen este cunoscut pentru arhitectura regională în granit și pentru plajele superbe. Punctul istoric de referință al orașului îl reprezintă ruinele foarte bine păstrate ale orașului vechi. Într-o plimbare pe Union Street veți putea admira Music Hall, Trinity Hall și Town and County Bank. Mai departe, Castle Street, King Street și Castlegate vă vor dezvălui alte bijuterii arhitecturale pe care merită să le vedeți într-un city break.

De neratat sunt și viaductul Rosemount, Marischal College, catedrala St. Machar și podurile de piatră precum Podul peste Dee sau Podul Wellington. Toate acestea creează un peisaj de vis, care transformă o simplă vacanță într-o călătorie în timp.

Dacă sunteți pasionați de epoca victoriană, Aberdeen Art Gallery este locul ideal în care să vă petreceți o după-amiază. De asemenea, la Aberdeen Maritime Museum veți afla care e istoria maritimă a locului și ce leagă orașul de Marea Nordului. Pentru că toate drumurile din Scoția duc la Aberdeen, de aici puteți ajunge cu ușurință să vizitați alte părți ale regiunii, cum ar fi castelele de pe stâncile din apropiere sau distileriile de whisky.

Bucătăria scoțiană vă va câștiga prin friptura de vită Angus și prin peștii prăjiți capturați în Marea Nordului. Nu vă încheiați vacanța în Aberdeen fără să încercați Cullen sink (supa de egrefin afumat) sau supa cock-a-leekie (de pui cu praz). Cele mai bune restaurante în care să le încercați le veți găsi în Union Square.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Aberdeen pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Aberdeen pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Aberdeen, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Aberdeen?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Aberdeen atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Aberdeen

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Aberdeen

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Aberdeen!

Alegeți hotel în Aberdeen