Meniu

Bilete avion Leeds - Căutați bilete de avion spre Leeds

Leeds

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Nu le încurcați!

  În Marea Britanie există două orașe ce poartă numele “Leeds” – aflate în comitatele Yorkshire și Kent. Cel din urmă este renumit pentru Castelul Leeds, așa că nu îl căutați în partea de nord a Angliei.

 • Bacșișul, cât e bacșișul?

  Bacșișurile sunt percepute în mod firesc în restaurantele din Leeds (nu în pub-uri, însă). De bun-simț este să lăsați circa 10-15% din valoarea notei. Nu lăsați suma în interiorul notei de plată, ci puneți-o pe masă, pur și simplu.

 • În afara orașului

  Nu departe de Leeds veți găsi Harewood House, ce datează din secolul 18. Este una dintre atracțiile comitatului Yorkshire. Evenimente incitante au loc aici în aer liber, la fiecare sfârșit de săptămână. 

De ce merită să vizitați Leeds?

Leeds este cel mai mare oraș din comitatul de vest al Yorkshire și a doua cea mai mare metropolă în rândul populației din Regatul Unit. Așadar, un oraș extins, cu o mulțime de lucruri ce așteaptă să fie descoperite într-un city break!
 În Armley, un cartier din vestul orașului Leeds, există un muzeu al moștenirii industriale, Armley Mills. Mergând și mai la vest de râu, veți întâlni ruinele mănăstirii în stil cistercian, Abația Kirkstall, dar și Muzeul Abației – cele mai mari atracții turistice ale zonei.
Dacă mergeți la est, veți descoperi portul din interiorul orașului și Muzeul Armurilor Regale. Maiestuoasa clădire este gazdă a colecției naționale de arme și armuri a Marii Britanii. Pe lângă galerii de artă și expoziții, muzeul include și un poligon de tras cu arcul. Cel mai interesant loc din centrul orașului este Piața Orașului, cu numeroasele sale monumente (de exemplu, Black Prince – Prințul Negru).
În inima orașului puteți savura o ședință de shopping într-un cadru impresionant, cu arcade istorice, clădiri vechi și pasarele - The Queen’s, Thornton's și Grand Arcades se află toate la un loc. De neratat pentru un city break perfect!
Dacă vreți să încercați și mâncărurile locale, avem câteva recomandări de localuri numai bune: The White Swan (Lebăda Albă), The Hourglass, The Broadway, The Garden Gate din Whitfield Place sau The Rodley Barge (pe Town Street), unde se interpretează mereu muzică live. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Leeds pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Leeds pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Leeds, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Leeds?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Leeds atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Leeds

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Leeds

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Leeds!

Alegeți hotel în Leeds