Meniu

București Londra - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Londra

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Atracții gratuite

  Londra este sediu pentru câteva dintre cele mai renumite muzee și galerii. Vă recomandăm în mod special British Museum, Galeria Tate, Muzeul de Științe Naturale sau Muzeul de Știință –  aveți acces gratuit la colecțiile permanente ale acestora.

 • Teatru

  Se spune că teatrul londonez este cel mai bun din lume și că atrage cele mai mari talente. Puteți alege dintre o piesă clasică, un musical sau o producție nou-nouță de la West End. 

 • Concerte

  Printre cele mai cunoscute și interesante concerte sunt susținute pe stadioanele și locurile special dedicate ale Londrei -  în fiecare an, orașul întâmpină cele mai mari vedete de pe scena muzicii. 

Bilete de avion din București în Londra

Când rezervați bilete de avion din București în Londra la cel mai bun preț?

Prețul unui bilet de avion poate varia în funcție de mai mulți factori, precum timpul rămas până la călătorie, ora la care este programat zborul, ora la care faceți rezervarea sau compania aeriană cu care alegeți să zburați. În plus, prețul este determinat și de interesul pasagerilor față de o anumită rută, cum ar fi din București în Londra, sau de perioada în care doriți să efectuați călătoria (în timpul sezonului sau în extrasezon).

Dacă datele de călătorie sunt flexibile, vă recomandăm să alegeți un zbor în timpul săptămânii, dimineața. În cazul în care perioada de zbor este predeterminată, cel mai bun moment în care să efectuați rezervarea este cu aproximativ șase săptămâni înainte, când companiile aeriene oferă locuri limitate la cel mai bun preț.

Totuși, dacă zborul dorit are loc în perioade mai aglomerate (de Crăciun, de Anul Nou, de Paște sau în timpul verii), vă recomandăm să efectuați rezervarea cât mai devreme posibil sau să reprogramați călătoria în perioade mai puțin aglomerate.

Pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte de zbor din București în Londra, vă puteți înscrie la newsletter-ul personalizat oferit de eSky. Acesta vă oferă posibilitatea să selectați ruta dorită – în acest caz, București – Londra – și să setați un preț maxim pe care doriți să îl plătiți pe biletele de avion. În momentul în care ofertele companiilor aeriene se potrivesc acestor criterii setate, veți fi înștiințat prin e-mail. Totuși, primirea mesajului nu garantează menținerea ofertei pe termen nelimitat, așa că vă recomandăm să efectuați rezervarea imediat după primirea acestuia.

Cum alegeți cele mai bune oferte de zbor din București în Londra?

Pentru a găsi oferta ideală de zbor din București în Londra trebuie să luați în considerare, în primul rând, care sunt serviciile de care doriți să beneficiați înainte și în timpul zborului. Dacă doriți să călătoriți doar cu un bagaj de mână și fără alte servicii suplimentare, cele mai bune oferte le veți găsi la companiile aeriene Wizz Air, Ryanair și Blue Air.

În schimb, dacă preferați să înregistrați un bagaj de cală sau să beneficiați de îmbarcare prioritară, merită să comparați toate ofertele disponibile. Nu este exclus ca prețul final plătit pentru toate serviciile de la o companie de linie, precum TAROM sau British Airways, să fie mai mic decât dacă ați achiziționa fiecare serviciu separat de la una din companiile low-cost.

Dacă sunteți iubitori de călătorii, puteți căuta și zboruri cu escală din București în Londra. Cu cât escala este mai mare, cu atât mai mult timp aveți la dispoziție pentru explorarea unui nou oraș. În plus, uneori este posibil ca un zbor cu escală să aibă costuri mai reduse decât unul direct, astfel încât puteți câștiga și timp, dar și bani.

Modalități de a reduce prețul unui bilet de avion pe ruta București Londra

Datorită plajei largi de curse care au loc din București în Londra, șansele de a găsi oferta ideală de zbor sunt destul de mari. Totuși, dacă nu sunteți mulțumit de costul final al călătoriei, există câteva moduri prin care să reduceți aceste cheltuieli.

Deși cel mai mare impact asupra prețului unui bilet de avion îl au perioada în care este efectuată călătoria și timpul rămas până la data programată pentru plecare, la fel de important este și momentul rezervării. De exemplu, dacă veți compara prețurile biletelor de avion din București în Londra în timpul serii sau în week-end, așa cum fac majoritatea călătorilor, prețurile vor fi mai ridicate decât în mod normal. În schimb, dacă veți căuta oferte de zbor în timpul săptămânii de lucru sau dimineața devreme, când traficul pe website-urile de rezervări este mai redus, veți observa o scădere semnificativă a costurilor.

Nu în ultimul rând, puteți reduce costurile biletului de avion renunțând la bagajul de cală. Unii călători preferă această opțiune și împachetează articolele necesare în bagajul de mână, urmând să cumpere de la destinație articolele nepermise la bordul unui avion.

De asemenea, promoții avantajoase de zbor puteți găsi și în aplicația gratuită eSky, atât din București în Londra, cât și spre alte orașe din lume. Aici sunt afișate ultimele locuri disponibile la prețuri foarte bune, așadar merită să le rezervați rapid.

Găsiți bilete ieftine de avion din București în Londra cu motorul de căutare de zboruri eSky

Deoarece biletele de avion au un tarif dinamic, poate fi provocator să găsiți oferta potrivită pentru călătoria dumneavoastră. De cele mai multe ori, acest lucru implică să verificați și să comparați prețurile practicate de fiecare companie aeriană în parte. Acest proces nu numai că necesită foarte mult timp și răbdare, dar există riscul să omiteți anumite promoții.

Cel mai rapid și eficient mod de a căuta prin toate biletele de avion disponibile este să folosiți un motor de căutare de zboruri. Motorul folosit de eSky navighează prin ofertele a peste 950 de companii aeriene și le afișează numai pe acelea care îndeplinesc toate criteriile selectate de dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să setați București și Londra ca aeroporturi de plecare, respectiv sosire, să setați datele de călătorie și tipul de bilete pe care doriți să îl rezervați. Rezultatele afișate sunt sortate ascendent, în funcție de preț, însă pot fi filtrate în funcție de compania aeriană cu care preferați să călătoriți, numărul de escale sau ora programată pentru decolare.

Motorul de căutare poate fi folosit și pe desktop, dar și pe dispozitive mobile precum telefon sau tabletă, astfel încât să fiți întotdeauna conectați la cele mai bune prețuri pentru biletele de avion.

Către ce aeroporturi puteți zbura din București în Londra?

Ruta București – Londra este cea mai solicitată de pe Aeroportul Henri Coandă, fiind efectuate săptămânal 60 de zboruri către diferite aeroporturi, atât de către companii de linie, cât și low-cost. Datorită acestui fapt, puteți găsi cu ușurință bilete ieftine de avion din București în Londra, în special dacă alegeți unul dintre aeroporturile mai mici și mai puțin aglomerate.

Dacă doriți să zburați către Londra Luton, puteți alege între companiile Blue Air și Wizz Air. Wizz Air oferă, de asemenea, curse directe și pe ruta București-Otopeni – Londra Gatwick. Pentru cursele cu aterizare pe Londra Heathrow, puteți opta fie pentru TAROM, fie pentru British Airways. Nu în ultimul rând, compania aeriană low-cost Ryanair oferă curse către Londra Stansted.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Londra pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Londra pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Londra, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Londra?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Londra atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Londra

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Londra

București Londra a devenit una dintre cele mai populare rute românești în ultimii ani, mai ales datorită creșterii traficului de muncă România Marea Britanie, dar și datorită apariției companiilor aeriene low cost (Wizz Air, Ryanair etc), care oferă zboruri ieftine. Ruta București Londra este intens circulată atât de românii care fac naveta pentru muncă, dar și de turiștii care vor să descopere unul dintre cele mai interesante orașe din lume. Big Ben, Buckingham Palace, Coca Cola London Eye, Madame Tussauds sunt doar câteva dintre  atracțiile ce trebuie văzute. Fiind cunoscut însă faptul că Londra e o destinație scumpă, călătorii încearcă să echilibreze bugetul cumpărând bilete de avion la promoție. Companiile aeriene low cost sunt cele care oferă bilete de avion ieftine pentru această rută și în afara promoțiilor.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Londra!

Alegeți hotel în Londra