Meniu

British Airways

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene British Airways pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează British Airways zboruri?

Orarul de zbor al British Airways acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri British Airways?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri British Airways cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de British Airways. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul British Airways?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre British Airways

British Airways

British Airways este una dintre cele mai mari și mai vechi companii aeriene din lume, fiind înființată în 1973. Compania asigură pasagerilor săi siguranţă, confort şi grijă deosebită, determinând standardele călătoriilor cu avionul. British Airways îmbină bogata ofertă de servicii cu preţul avantajos, acoperind peste 170 de destinații cu o flotă de aproape 300 de aparate de zbor către Europa, America de Nord, America de Sud, Asia, Africa și Australia. Compania aerienă are ca hub-uri principale Aeroportul Heathrow, Gatwick și London City, ultimul fiind folosit pentru zborurile la Clasa Business către New York, unele rute interne și spre Europa.

Bagaje

Pentru copiii peste 2 ani și adulți sunt permise la bordul avionului 2 bagaje – unul cu dimensiuni de 56 cm x 45 cm x 25 cm și o geantă de 45 cm x 36 cm x 20 cm, a căror greutate individuală nu trebuie să depășească 23 kg.
Bagajul de cală poate avea dimensiunea maximă de 90 cm x 75 cm x 43 cm, și o greutate de 23 kg la clasele Economy și Premium Economy (cu excepția călătoriilor spre/din Brazilia), și de 32 kg pentru clasele Business și Întâi.

Clase tarifare

British Airways oferă 4 clase de servicii: Economy, Premium economy, Business și Întâi. Clasa Economy este diferențiată în funcție de tipul de zbor – național, european sau transcontinental. În cadrul celei naționale se oferă băuturi și alte gustări gratuite, acces la zona de relaxare și prioritate la îmbarcare în cazul biletelor cu regim flexibil. Zborurile europene și transcontinentale vin în întâmpinarea familiilor, cu servicii și activități pentru copii. 
Pentru zborurile clasei Premium economy se oferă locuri mai mari și mai mult spațiu pentru picioare, diferite sisteme de divertisment cu reducerea zgomotului și o limită mai mare a bagajului. 
Clasa Business oferă mai mult spațiu personal pentru lucru și relaxare, birouri dedicate de check-in și bagaj de dimensiuni mai mari, iar clasa Întâi vine în întâmpinarea călătorilor oferind mai mult spațiu personal, paturi, acces la spații de relaxare de lux și tratamente spa, precum și un serviciu exclusiv.

Check-in online

Check-in-ul online trebuie efectuat cu 24 de ore înaintea zborului și cu până la o oră înaintea acestuia, apoi cartea de îmbarcare trebuie printată pentru prezentarea la aeroport. În cazul pierderii, aceasta se poate printa din nou la kiosk-urile din aeroport.

Flotă

British Airways operează cu unele dintre cele mai mari și noi aeronave, deținând 119 aparate de tip Airbus, 160 de tip Boeing  și 13 Embraer.

Hub

Aeroportul este constituit din 5 terminale dintre care British Airways operează pe terminalele 1, 3 și 5. Acesta oferă o foarte bună conectivitate la Internet și o gamă largă de posibilități de relaxare la centrele de înfrumusețare și restaurantele sale. El pune la dispoziție și servicii adiționale pentru călătoriile cu familia, pentru persoane ce necesită ajutor suplimentar, dar și pentru cumpărături pe ultima sută de metri.

Mese

Pe parcursul oricărui tip de zbor, British Airways oferă o selecție de gustări sau mese cu ingrediente locale de la furnizori de încredere. Pasagerii pot fi întâmpinați cu un mic dejun englezesc sau cele mai savuroase selecții de ceaiuri englezești. Se folosesc ingrediente de sezon sau specifice țărilor de destinație. Toate acestea pot fi acompaniate de băuturile disponibile la barul de la bordul avionului.

Servicii opționale

Pasagerii British Airways se pot alătura Executive Club, ce oferă diferite avantaje în schimbul unor puncte cumulate (Avios, Tier). Acestea se pot acumula prin realizarea de rezervări pentru zboruri, hoteluri, cumpărături și închirieri auto prin British Airways sau partenerii săi, împreună cu până la alți 6 membri ai familiei. Beneficiile sunt reprezentate prin o mai bună personalizare a călătoriei și eficientizarea întregului proces al acesteia și până la posibilitatea realizării unor călătorii gratuite în locurile mult visate.