Meniu

Bilete avion Bristol - Căutați bilete de avion spre Bristol

Arată filtrele

Bristol

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Un cer colorat

  În fiecare vară are loc Festivalul Internațional al Baloanelor cu aer cald din Bristol, întinzându-se pe patru zile, sute de baloane colorate brăzdând văzduhul, spre încântarea tuturor.

 • Arta stradală

  Unul dintre cele cei mai faimoși artiști stradali, autointitulat Bansky, provine din Bristol. Priviți cu atenție și veți putea zări una dintre lucrările sale: Mild, Mild West sau Well or Hung Lover.

 • Povești cu pirați

  Dacă sunteți fan al poveștilor marine, faceți o vizită la taverna din Bristol, Llandoger Trow. O legendă locală spune că Edward Teach, cunoscut ca Barbă-neagră, obișnuia să frecventeze acest loc.

De ce merită să vizitați Bristol?

Vă plac poveștile marine, în special cele cu pirați? Poate pub-urile tipic englezești sau priveliștile deosebite? Atunci, trebuie să explorați Bristol într-un city break – orașul-port le are pe toate!
În trecut, Bristol era cel mai important port englezesc unde nu ancorau doar nave sub stăpânire britanică, ci și… pirați! În locul vechilor docuri de pe râul Avon s-a construit Portul Bristol. 
Strada King este și ea un loc interesant cu numeroase pub-uri.Turnurile Catedralei Bristol (sec.13) se înalță peste oraș și sunt de-a dreptul impresionante! Alături de acestea se află clădirea Wills Memorial, care găzduiește Universitatea. Dacă sunteți în căutare de priveliști uimitoare, nu trebuie să ratați monumentalul Pod suspendat Clifton!
Pe râu veți zări cel mai mare vapor de pasageri al lumii (SS Great Britain) din a doua jumătate a secolului 19, care a navigat către U.S. (interiorul său reprezentând astăzi un muzeu). Iubitorii de artă si natură vor fi încântați de expozițiile de la Muzeul și Galeriile de Artă Bristol, în timp ce pasionații dZe știință vor explora Muzeul At-Bristol. 
Dacă preferați să vă bucurați de suflul orașului și să observați localnicii, în loc să vă plimbați cu un ghid sau o hartă în mână, mergeți într-unul dintre parcuri. În zilele călduroase (dese în Bristol), aici se desfășoară toată viața socială a orașului – perfect pentru un city break relaxant! 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Bristol pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Bristol pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Bristol, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Bristol?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Bristol atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Bristol

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Bristol

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bristol!

Alegeți hotel în Bristol