Meniu

Cluj-Napoca Londra - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Londra

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Atracții gratuite

  Londra este sediu pentru câteva dintre cele mai renumite muzee și galerii. Vă recomandăm în mod special British Museum, Galeria Tate, Muzeul de Științe Naturale sau Muzeul de Știință –  aveți acces gratuit la colecțiile permanente ale acestora.

 • Teatru

  Se spune că teatrul londonez este cel mai bun din lume și că atrage cele mai mari talente. Puteți alege dintre o piesă clasică, un musical sau o producție nou-nouță de la West End. 

 • Concerte

  Printre cele mai cunoscute și interesante concerte sunt susținute pe stadioanele și locurile special dedicate ale Londrei -  în fiecare an, orașul întâmpină cele mai mari vedete de pe scena muzicii. 

Companii aeriene care oferă curse pe ruta Cluj-Napoca Londra

Ruta Cluj-Napoca Londra este cea mai solicitată rută internațională de pe Aeroportul Aurel Vlaicu din Cluj. În 2018, peste 315,000 de călători au ales această rută, iar numărul de curse săptămânale a crescut în 2019 la 31. Companiile aeriene care oferă zboruri directe din Cluj-Napoca în Londra sunt Ryanair (către Londra-Southen, până pe 24 octombrie 2019) și Wizz Air (către Londra-Gatwick și Londra-Luton).

Zboruri directe din Cluj-Napoca în Londra

Cursele directe între Cluj-Napoca și Londra durează între 2 ore și 45 de minute și 3 ore și 15 minute, în funcție de compania aeriană cu care alegeți să călătoriți. Dacă ați mai căutat bilete ieftine de avion către Londra, probabil ați observat că nu întotdeauna zborurile directe sunt cele mai avantajoase. În funcție de condițiile de călătorie de care doriți să beneficiați – de exemplu, dacă doriți să înregistrați un bagaj de cală – este posibil să găsiți bilete de avion la prețuri foarte convenabile și dacă alegeți zborurile cu conexiune. Pentru a găsi cea mai bună ofertă de zbor este util să luați în considerare toate serviciile adiționale pe care le doriți și să vă stabiliți bugetul de călătorie în funcție de acestea.

Dacă doriți să fiți întotdeauna conectați la cele mai bune promoții privind biletele de avion către Londra sau alte destinații interesante din întreaga lume, le puteți găsi pe toate în aplicația mobilă gratuită eSky. Aici sunt disponibile bilete de avion la prețuri începând de la 30 de euro sau chiar mai puțin pentru zboruri dus-întors, iar din acest motiv ofertele se pot epuiza rapid.

Prețul unui bilet de avion către Londra

Deoarece există mai multe companii aeriene care efectuează curse între cele două orașe, dar și mai multe aeroporturi către care puteți zbura în Londra, prețul biletelor de avion poate să varieze de la 50 de lei până la 2500 de lei sau chiar mai mult. În medie, pentru un zbor dus către Londra, puteți aloca aproximativ 150 de lei. Dacă, însă, biletul este cumpărat în ultima săptămână înainte de călătorie, costurile medii sunt de 1200 de lei.

Pentru o estimare și mai exactă este nevoie să țineți cont de perioada în care doriți să călătoriți. Zborurile efectuate în timpul sezonului de iarnă – în special sfârșitul lunii decembrie și luna ianuarie – vor fi mai costisitoare deoarece foarte mulți călători doresc să se reunească cu cei apropiați în aceste zile. Și în week-end-urile prelungite sau în perioada Paștelui este posibil ca prețurile să fie mai mari decât în mod normal, din același motiv al interesului crescut al călătorilor față de cursele din Cluj-Napoca în Londra.

Bilete ieftine de avion din Cluj-Napoca în Londra

Faptul că zborurile între cele două orașe sunt operate de companii aeriene low-cost este un mare avantaj în găsirea unei bilete de avion la preț promoțional. Pentru a vă asigura că rezervați oferta ideală de zbor, care să întrunească toate așteptările dumneavoastră, puteți folosi motorul de căutare de zboruri eSky. Acesta este un instrument de planificare online a călătoriei care compară automat prețurile biletelor disponibile în funcție de criteriile pe care le selectați, astfel încât să nu omiteți niciuna dintre oferte.

Cum folosiți motorul de căutare de zboruri? Este simplu – selectați ca aeroport de plecare Cluj-Napoca și ca aeroport de sosire Londra, alegeți datele de zbor și tipul de bilete pe care doriți să îl rezervați. În câteva secunde, motorul va căuta printre ofertele a mai mult de 950 de companii aeriene tradiționale, charter și low-cost, și va afișa cele mai relevante rezultate. Dacă aveți preferințe privind ora programată pentru aterizare sau decolare, compania aeriană cu care să călătoriți sau aeroportul de sosire, puteți filtra rezultatele în funcție de aceste filtre.

Tot în lista de rezultate puteți accesa graficul de prețuri pentru biletele disponibile în zilele adiacente datelor de călătorie pe care le-ați selectat. Nu este exclus ca prețul să fie de două sau de trei ori mai  mare în funcție de ziua în care alegeți să călătoriți, sau de ora la care este programat zborul. Astfel, merită să acordați atenție și acestor aspecte.

Aeroporturile din Londra

Capitala Regatului Unit se bucură de nu mai puțin de șase aeroporturi funcționale: Southend, Stansted, Gatwick, Luton, Heathrow și City. Dintre acestea, cele mai importante sunt Londra-Heathrow, Londra-Gatwick, Londra-Stansted și Londra-Luton.

Cursele directe din Cluj-Napoca în Londra sunt operate pe aeroporturile Londra-Gatwick și Londra-Luton, zborurile efectuate de Ryanair pe Londra-Southend urmând să fie sistate începând cu 24 octombrie 2019.

Aeroportul Londra-Gatwick (cod IATA: LGW) se află la 45 de kilometri în direcția sud-est față centrul orașului și este unul dintre cele mai vechi din Regatul Unit. A fost deschis ca aerodrom spre sfârșitul anilor ’20, iar din 1933 funcționează ca aeroport comercial. Dacă zborul dumneavoastră este programat să aterizeze pe acest aeroport, puteți ajunge în Londra fie cu trenul, fie cu autobuzele National Express Coaches. Gara aeroportului se află lângă Terminalul Sud, iar trenurile operate de Gatwick Express, Thameslink și Great Western Railway oferă legături atât cu Londra, cât și cu alte orașe din apropiere.

Aeroportul Londra-Luton (cod IATA: LTN) este situat tot la 45 de kilometri distanță de centrul Londrei, însă către nord. Acesta este al patrulea cel mai aglomerat din zona metropolitană a Londrei, înregistrând in 2018 un trafic de peste 16,5 milioane de pasageri. Mare parte din destinațiile către care există curse de pe acest aeroport se află în Europa și Africa de Nord, însă există anumite rute și către Asia.

Transferul din aeroport către Londra este disponibil prin autobuzele Green Line 757 sau National Express A1. De asemenea, gara Luton Airport Parkway se află la o distanță mai mică de 2 kilometri și oferă conexiuni feroviare către Londra.

Oferte avantajoase de zbor din Cluj-Napoca în Londra

Încă nu ați găsit biletele de avion dorite din Cluj-Napoca în Londra? Creați o alertă de preț și nu mai ratați niciodată ofertele companiilor aeriene. Întâi selectați ruta de care sunteți interesat – fie Cluj-Napoca Londra, fie orice altă rută –, apoi setați un tarif maxim pe care doriți să îl plătiți pentru călătoria cu avionul. De îndată ce companiile aeriene vor oferi bilete pe ruta respectivă la prețul solicitat de dumneavoastră, oferta va fi trimisă pe e-mail. Deoarece biletele se pot revendica rapid de călători este important să efectuați rezervarea cât mai repede de la primirea notificării.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Cluj-Napoca spre Londra pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Cluj-Napoca spre Londra pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Cluj-Napoca spre Londra, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Cluj-Napoca spre Londra?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Cluj-Napoca spre Londra atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Cluj-Napoca Londra

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Cluj-Napoca - Londra

Ruta Cluj Londra a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, mai ales datorită creșterii traficului de muncă pe Marea Britanie. Tot mai mulți români circulă frecvent în Marea Britanie pentru job, fiind din acest motiv în căutare de bilete de avion ieftine. Majoritatea se orientează către companiile low cost (Ryanair, Wizz Air, Blue Air etc), acestea fiind cunoscute pentru faptul că oferă zboruri ieftine. Ruta Cluj Londra este însă populară și pentru că turiștii români vor să descopere toate frumusețile londoneze - Big Ben, Buckingham Palace, Coca Cola London Eye, Madame Tussauds sunt doar câteva dintre ele. Dacă sunteți în căutare de bilete de avion Cluj Londra, accesați pagina dedicată de oferte eSky.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Londra!

Alegeți hotel în Londra