Meniu

Bacău Londra - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Londra

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Atracții gratuite

  Londra este sediu pentru câteva dintre cele mai renumite muzee și galerii. Vă recomandăm în mod special British Museum, Galeria Tate, Muzeul de Științe Naturale sau Muzeul de Știință –  aveți acces gratuit la colecțiile permanente ale acestora.

 • Teatru

  Se spune că teatrul londonez este cel mai bun din lume și că atrage cele mai mari talente. Puteți alege dintre o piesă clasică, un musical sau o producție nou-nouță de la West End. 

 • Concerte

  Printre cele mai cunoscute și interesante concerte sunt susținute pe stadioanele și locurile special dedicate ale Londrei -  în fiecare an, orașul întâmpină cele mai mari vedete de pe scena muzicii. 

Ieftine de avion din Bacău în Londra

cBilete ieftine de avion din Bacău în Londra

Dacă ați mai căutat oferte de zbor pe ruta Bacău Londra știți deja cât de mult poate varia prețul unui bilet de avion. În funcție de timpul rămas până la călătorie, dar și de alți factori, puteți plăti între 1500 de lei și mai puțin de 200 de lei pentru o cursă dus din Bacău în Londra.

Totuși, puteți găsi cu ușurință biletele dorite, dacă țineți cont de câteva aspecte precum perioada în care urmează să efectuați călătoria, serviciile suplimentare de care doriți să beneficiați pe durata zborului sau intervalele orare la care sunt programate zborurile.

Primele lucruri pe care trebuie să le stabiliți sunt bugetul și condițiile de călătorie. Spre exemplu, sunteți dispuși să rezervați un zbor dimineața devreme în schimbul unui preț mai avantajos? Este necesar să călătoriți cu bagaj de cală sau preferați să plătiți un preț mai redus și să cumpărați de la destinație articolele nepermise în bagajul de mână? Stabilirea acestor aspecte vă vor ajuta să identificați mai repede oferta ideală de zbor pentru călătoria dumneavoastră.

Pentru a vă ajuta să găsiți mai ușor biletele de avion la prețul dorit am creat newsletter-ul personalizat eSky. Tot ce trebuie să faceți este să selectați locul de plecare și pe cel de sosire – în acest caz Bacău și Londra – și să setați un preț maxim pe care doriți să îl alocați biletelor de avion. În momentul în care oferta solicitată de dumneavoastră va face parte din ofertele companiilor aeriene, veți primi un e-mail de înștiințare. Deoarece mesajul nu garantează rezervarea biletelor de avion, vă recomandăm să cumpărați biletele în cel mai scurt timp de la primirea e-mailului.

Companii aeriene care operează curse din Bacău în Londra

Cursele directe între cele două orașe sunt operate de compania aeriană low-cost Blue Air către aeroportul Londra-Luton. Zborurile au loc cu o frecvență zilnică, excepție făcând zilele de miercuri. Începând cu 1 noiembrie 2019, numărul va fi redus la cinci zboruri pe săptămână, operate luni, marți, joi, sâmbătă și duminică.

Alegeți cea mai bună ofertă cu motorul de căutare de zboruri eSky

Probabil cea mai provocatoare parte a unei călătorii este planificarea – când ar trebui să cumpărați biletele de avion? Cum găsiți cea mai avantajoasă ofertă? Și poate cel mai important aspect – cât timp necesită toată planificarea?

Datorită instrumentelor de planificare online precum motoarele de căutare de zboruri, puteți rezerva biletele de avion dorite în numai câteva minute. Motorul de căutare eSky integrează ofertele a peste 950 de companii aeriene, astfel încât șansele de a găsi cel mai bun preț pentru călătoria dumneavoastră sunt cu mult mai mari decât dacă ați compara ofertele individual.

Motorul de căutare poate fi folosit la fel de simplu și rapid pe dispozitive mobile, cât și pe desktop. Tot ce trebuie să faceți este să setați locurile de plecare și sosire – respectiv Bacău și Londra –, să selectați datele de călătorie și să alegeți numărul de bilete dorit. În numai câteva secunde, sistemul vă va afișa toate ofertele disponibile pentru căutarea dumneavoastră, începând cu cele mai avantajoase prețuri.

Lista de rezultate poate fi filtrată în funcție de compania aeriană cu care preferați să călătoriți, de numărul de escale dorit sau de intervalul orar în care doriți să plecați sau să sosiți la destinație.

Oferte avantajoase de zbor spre Londra

Aveți bagajele oricând pregătite pentru un city-break sau o călătorie planificată din scurt? Atunci nu ratați ofertele disponibile în aplicația mobilă gratuită eSky. Aici sunt afișate bilete de avion la preț promoțional către o mulțime de destinații din întreaga lume. De asemenea, oferte avantajoase de zbor spre Londra puteți găsi și în meniul Oferte de pe website-ul eSky. Totuși, merită să rețineți că ofertele nu sunt disponibile pe termen nelimitat, așa că vă recomandăm să rezervați ofertele dorite până se epuizează.

Idei pentru a reduce prețul biletelor de avion din Bacău în Londra

Dacă oferta găsită nu se încadrează în bugetul pe care sunteți dispuși să îl alocați călătoriei, există câteva metode prin care puteți să reduceți costurile. Primul lucru pe care îl puteți face este să reevaluați necesitatea bagajului de cală sau să căutați zboruri alternative. Este posibil ca prețul unui bilet cu bagaj de cală inclus pentru un zbor cu escală să fie mai avantajos decât pentru o cursă directă.

De asemenea, prețul variază și în funcție de zilele în care efectuați călătoria. Uneori, cursele către Londra programate sâmbătă și duminică sunt mai costisitoare decât în restul săptămânii. Din acest motiv, este util să consultați prețurile din zilele adiacente celor selectate. Pe website-ul eSky puteți face acest lucru selectând, în pagina de rezultate, opțiunea „Calendar +/- 3 zile”. Aici veți găsi afișate cele mai mici prețuri pentru toate combinațiile de zbor din zilele selectate și nu numai.

Nu în ultimul rând, momentul în care planificați călătoria poate impacta costul final al acesteia. Dacă rezervați bilete de zbor în timpul serii sau în week-end, deodată cu majoritatea călătorilor, numărul mare de căutări va genera o creștere a prețurilor afișate. În schimb, cele mai bune oferte sunt afișate dimineața devreme, când traficul de căutări este mai redus.

Când ar trebui să cumpărați biletele de avion pentru cel mai bun preț?

Prețurile biletelor de avion se modifică în mod constant, uneori chiar și de la o oră la alta. Din acest motiv, este posibil ca prețul unui bilet din Bacău în Londra să ajungă de la 200 de lei la peste 1500 de lei.

De obicei, cele mai mari prețuri pentru această rută sunt înregistrate în perioada sărbătorilor de iarnă și început de ianuarie, dar și în perioada august - septembrie, costul mediu fiind de aproximativ 600 de lei. Dacă nu puteți modifica datele de călătorie, vă recomandăm să cumpărați biletele pentru călătoriile efectuate în aceste intervale cu cel puțin șase luni în avans. Pentru cursele efectuate în afara acestor sezoane de vârf, biletele pot fi rezervate la prețuri avantajoase cu aproximativ opt săptămâni în avans.

Cum ajungeți din aeroport în oraș?

Zborurile directe din Bacău spreLondra sunt operate numai pe aeroportul Londra-Luton, situat la o distanță de 45 de kilometri de centrul orașului. Pentru a ajunge în capitala Regatului Unit, puteți închiria o mașină din aeroport. Serviciul de închirieri mașini se află chiar lângă terminal, aici fiind disponibili toți furnizorii recomandați de aeroport. Dacă optați pentru această variantă, vă recomandăm să efectuați rezervarea înainte de a ajunge în aeroport, pentru a beneficia de prețuri preferențiale și de o gamă mai largă de mașini din care să alegeți.

Transportul feroviar este o altă opțiune la îndemână pentru a ajunge rapid în Londra. Trenurile circulă non-stop, cu o frecvență diferită – la orele de vârf, plecările au loc la fiecare zece minute, îar în timpul nopții, o dată pe oră. Legătura dintre aeroport și gară este asigurată de autobuzele expres în zece minute, iar călătoria cu trenul durează aproximativ 40 de minute.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Bacău spre Londra pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Bacău spre Londra pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Bacău spre Londra, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Bacău spre Londra?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Bacău spre Londra atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Bacău Londra

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Bacău - Londra

Zborurile directe pe ruta Bacău Londra sunt asigurate de compania aeriană low-cost Blue Air, care efectuează curse de 5 ori pe săptămână. De asemenea, companii aeriene precum Wizz Air, Ryanair sau Vueling operează zboruri cu escală între cele două orașe.

Dacă doriți să rezervați bilete de avion la cel mai mic preț, perioadele ideale sunt lunile martie și octombrie, când interesul față de rută este cel mai scăzut. Dacă, însă, preferați și vreme potrivită pentru explorat, rezervați-vă biletele de avion spre Londra în mai sau septembrie. Pentru cele mai actuale promoții, vă recomandăm să vizitați secțiunea Oferte de pe site.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Londra!

Alegeți hotel în Londra