Meniu

Bilete avion Londra - Căutați bilete de avion spre Londra

Londra

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Atracții gratuite

  Londra este sediu pentru câteva dintre cele mai renumite muzee și galerii. Vă recomandăm în mod special British Museum, Galeria Tate, Muzeul de Științe Naturale sau Muzeul de Știință –  aveți acces gratuit la colecțiile permanente ale acestora.

 • Teatru

  Se spune că teatrul londonez este cel mai bun din lume și că atrage cele mai mari talente. Puteți alege dintre o piesă clasică, un musical sau o producție nou-nouță de la West End. 

 • Concerte

  Printre cele mai cunoscute și interesante concerte sunt susținute pe stadioanele și locurile special dedicate ale Londrei -  în fiecare an, orașul întâmpină cele mai mari vedete de pe scena muzicii. 

Londra

Cum găsiți cele mai avantajoase oferte de avion spre Londra?

Pentru a găsi zboruri ieftine spre Londra vă puteți folosi de instrumentele de planificare online, precum motoarele de căutare pentru bilete de avion. Puteți găsi cu ușurință zboruri către Londra Heathrow pe eSky. Zborurile ieftine din România spre Londra sunt oferite de către mai multe companii aeriene, care deservesc mai multe rute.

TAROM și Bristish Airways operează zboruri din București spre Londra Heathrow. Aeroportul principal din Londra este deservit numai de către cele două companii pentru zboruri directe în România.

Cu toate acestea, folosind motorul de căutare eSky, puteți găsi zboruri ieftine spre Londra Luton, unul dintre aeroporturile secundare din Londra. Aacesta este mai mic, însă este destinat companiilor low-cost și charter. Londra Luton este baza companiilor aeriene EasyJet, TUI Airways, Ryanair și Wizz Air.

Puteți folosi motorul de căutare eSky pe computer, tabletă și telefon mobil. O altă opțiune este să descărcați aplicația mobilă gratuită eSky. Acesta este cel mai simplu mod în care să găsiți zboruri ieftine către Londra și alte orașe din Marea Britanie.

Comparați ofertele de zbor de la toate companiile

Dacă ați căutat vreodată zboruri ieftine online, știți cât de obositor poate fi să navigați pe site-urile  fiecărei companii aeriene în parte. Când căutați zboruri ieftine spre Londra – sau orice altă destinație – trebuie să schimbați între mai multe taburi din browser și să completați detaliile de călătorie pe fiecare dintre acestea. Dar compararea ofertelor de zbor către Londra, sau orice altă destinație din lume, poate fi mult mai simplă.

Spre deosebire de site-urile fiecarei companii aeriene, motorul de căutare eSky are avantajul de a afișa la un loc cele mai ieftine zboruri către Londra, atât de la companiile low-cost, cât și cele de linie. De obicei, când comparați prețurile biletelor spre Londra, veți vedea că cele mai bune oferte sunt oferite de Wizz Air și Blue Air. Totuși, nu este exclus ca operatorii de zbor de linie, precum TAROM sau British Airways, să ofere zboruri ieftine către Londra, de asemenea. Așadar, merită să verificați toate ofertele afișate întrucât, de multe ori, bagajul de cală este inclus în prețul biletului.

Aeroporturile Londrei

Londra este deservită de 6 aeroporturi. Aeroportul principal din Londra, London Heathrow, a fost construit în anul 1929 și deschis ca aeroport civil în 1946. Acesta este localizat la 23 km distanță de centrul orașului, având codul IATA LHR. Puteți zbura din mai multe orașe din România spre Londra. Zboruri regulate pe ruta București – Londra sunt oferite de British Airways și TAROM.

Aeroportul secundar, Londra Gatwick (cod IATA: LGW), a fost construit ca aerodrom în timpul anilor 1920, servind ca aeroport comercial din 1933. Acesta operează zboruri către cele mai multe destinații din lume și este cel mai mare aeroport britanic din punct de vedere al numărului de pasageri. Puteți găsi zboruri ieftine pe ruta București – Londra Gatwick oferite de Wizz Air.

Al treilea aeroport din oraș este Londra Stansted, cu cele mai multe zboruri către destinații europene. Codul IATA al aeroportului este STN, iar acesta este localizat la 68 km distanță de Londra. Este bază pentru companii aeriene low-cost, precum Ryanair, fiind folosit în același timp și de către companiile private Harrods Aviation, Titan Airways și XJet. Pe acest aeroport sunt operate inclusiv curse de tip charter, iar zborurile din România sunt asigurate pe ruta București – Londra Stansted de către Ryanair.

De asemenea, dacă vreți să ajungeți în Marea Britanie, puteți merge și pe rutele Cluj – Londra, Târgu Mureș – Londra sau Satu Mare – Londra.  Toate rutele sunt deservite de compania aeriană Wizz Air, aeroportul de aterizare fiind Londra Luton (cod IATA: LTN). Aeroportul se află la 47 km distanță de centrul orașului.

Celelalte două aeroporturi, Londra City și Londra Southend sunt deservite de curse charter și low-cost. Totuși, acestea nu au conexiune directă cu niciun oraș din România.

Cum puteți ajunge de la aeroportul principal în centrul Londrei?

Londra Heathrow, aeroportul principal din Londra, se află la o distanță de 23 km de centrul orașului. Puteți ajunge în oraș cu autobuzele care circulă non-stop, iar prețul biletului este de aproximativ £7.

O altă opțiune este trenul Heathrow Express, care circulă din 15 în 15 minute și pleacă din stația Paddington, respectiv din aeroport. Costul unui bilet de tren este de £15, iar durata călătoriei este de aproximativ 30 de minute. De asemenea, puteți alege să mergeți cu metroul (funcționează între orele 5:00 și 24:00). Prețul este de £6, iar linia este District Line.

O altă opțiune este taxiul, însă prețurile pot varia de la £30 până la £100.

Când puteți cumpăra cele mai ieftine bilete de avion?

Nu e niciun secret că operatorii de zbor schimbă prețurile biletelor în mod constant. Aceste modificări depind de mai mulți factori, precum popularitatea unei rute într-un anume interval. Cu cât zborul este mai popular – de exemplu din România în Londra – cu atât mai puține sunt șansele ca prețurile să scadă sub un anumit prag. De obicei, prețurile sunt reduse când este mai puțin interes pentru ruta respectivă.

Data zborului de plecare este, de asemenea, importantă. Dacă vreți să mergeți în Londra în sezonul iulie-august sau în timpul sărbătorilor de iarnă, așteptați-vă ca prețurile să fie relativ crescute. Dacă timpul vă permite, puteți lua în considerare să călătoriți în afara sezonului – la început sau la sfârșitul acestuia – sau poate chiar să amânați călătoria și să vizitați Londra în timpul primăverii sau al toamnei.

Dacă sunteți interesați de cele mai actualizate informații despre zboruri, oferte și prețuri de bilete, înscrieți-vă la newsletterul special. Puteți seta prețul maxim pe care sunteți dispuși să îl plătiți, apoi să selectați ruta. Veți primi un mesaj când biletele de avion spre Londra sunt la prețul pe care vi-l doriți. O astfel de opțiune este oferită, de exemplu, de către eSky. Totuși, vă recomandăm să faceți rezervările rapid, deoarece primirea mesajului nu garantează păstrarea ofertei pe perioadă nedeterminată.

Zboruri ieftine spre Londra

În ciuda aparențelor, nu numai companiile low-cost oferă zboruri ieftine spre Londra. Puteți ajunge foarte ușor din România în Londra pentru 30  euro sau chiar mai puțin, dar va trebui să aveți răbdare și să verificați prețurile în mod constant.

Atât Ryanair, Wizz Air, cât și Blue Air oferă zboruri ieftine spre Londra. De asemenea, TAROM oferă zboruri directe spre Londra, la aceleași prețuri – sau poate chiar mai mici. În funcție de tipul biletului achiziționat, bagajul de cală este inclus în prețul biletului. Așadar, înainte să rezervați zborul, comparați ofertele de zbor spre Londra, deoarece este posibil să găsiți oferte cu bagaj de cală inclus sau cu gustări calde pe parcursul zborului pentru același preț plătit.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutare de cele mai avantajoase zboruri spre Londra, vizitați eSky și selectați meniul Oferte – aici veți găsi cele mai bune oferte de zbor nu numai spre Londra, ci și către alte orașe din întreaga lume. De obicei, sunt foarte puține bilete rămase la prețuri foarte mici, așadar merită să le rezervați în avans.

Companii aeriene care operează zboruri spre Londra

Aeroportul principal din Londra, Londra Heathrow, este unul dintre cele mai vechi din Marea Britanie și din Europa. În acest aeroport operează mai multe companii aeriene. British Airways și TAROM sunt printre cele mai populare companii aeriene care oferă zboruri din România spre Londra.

Cu toate acestea, lista nu este completă. Multe alte companii, precum Air France, Austrian Airlines, KLM și LOT Polish Airlines operează zboruri spre Londra din alte orașe europene.

Dacă vreți să ajungeți în Londra dintr-o țară non-europeană, cele mai potrivite companii aeriene sunt Delta Air Lines, Virgin Atlantic, Qatar Airlines și Turkish Airlines.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Londra pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Londra pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Londra, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Londra?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Londra atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Londra

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Londra

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Londra!

Alegeți hotel în Londra