Meniu

București Liverpool - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Liverpool

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • The Beatles

  Formația a rămas în sufletul orașului pentru că cei de la Beatles sunt o parte importantă din povestea acestuia  - aflați secretele lui John, Paul, George și Ringo într-o aventură care începe chiar la Albert Dock!

 • Muzee

  Liverpool are printre cele mai impresionante muzee din Europa. Muzeul Maritim Merseyside este foarte interesant și în plus, intrarea este liberă, iar Muzeul Războiului este situat chiar într-un centru de comandă din al Doilea Război Mondial. 

 • Distracție

  Liverpool se mândrește cu viața sa de noapte, mulțumită serviciilor de calitate, dar și datorită diversității localurilor. De la super cluburi la baruri cu căței, fața orașului are sute de nuanțe.

Zboruri ieftine din București în Liverpool

Deoarece cursele directe din București în Liverpool sunt operate exclusiv de companii aeriene low-cost, găsirea unor bilete de avion la preț avantajos este mai simplă decât pentru alte destinații. Totuși, merită să luați în considerare câteva aspecte care vă pot economisi timp sau bani, în funcție de preferințele dumneavoastră de călătorie. De exemplu, ora la care este programat zborul poate să influențeze prețul biletelor de avion, în funcție de interesul călătorilor pentru cursa respectivă.

De asemenea, este important să stabiliți care sunt serviciile de care doriți să beneficiați înainte sau în timpul zborului. Bagajul de cală sau spațiul suplimentar pentru picioare implică taxe suplimentare și, în cazul în care sunt absolut necesare, este util să le includeți în bugetul total de care dispuneți.

Cele mai bune oferte de zbor către Liverpool

Dacă ați mai comparat oferte de zbor către Liverpool – sau către orice altă destinație, știți cât de mult variază prețul biletelor de avion. Totuși, puteți accesa oricând bilete la preț promoțional prin aplicația mobilă gratuită eSky. Promoțiile afișate sunt cele mai actualizate, iar prețurile pot începe chiar de la 15 euro, în funcție de perioada de călătorie pe care o alegeți.

Prețuri mai mici pentru oferta ideală de zbor

Dacă biletele de avion căutate depășesc bugetul pe care doriți să îl alocați călătoriei cu avionul aveți mai multe opțiuni pentru a reduce costurile. De exemplu, unii călători preferă să nu înregistreze un bagaj de cală, care, de cele mai multe ori, necesită un tarif adițional. Deși unele articole nu sunt acceptate în bagajul de mână, acestea pot fi achiziționate de la destinație. În cazul în care nu este posibil să renunțați la bagajul de cală, puteți căuta oferte care au bagajul inclus în prețul biletului de avion, întrucât uneori această variantă este mai avantajoasă decât achiziționarea separată a celor două servicii.

O altă modalitate de a plăti mai puțin pentru călătoria cu avionul sunt zborurile cu escală. Nu este exclus ca, uneori, acestea să coste mai puțin decât cursele directe. Această variantă este deseori folosită în special de iubitorii de city-break-uri, care aleg escale mai lungi pentru a putea vizita și orașul de transfer.

Momentul în care planificați călătoria este posibil să impacteze, de asemenea, prețurile afișate. Acest lucru se întâmplă deoarece prețurile se modifică și în funcție de interesul călătorilor față de anumite zboruri. De exemplu, căutarea ofertelor în week-end, deodată cu majoritatea călătorilor, va determina o creștere a prețurilor afișate, datorită interesului crescut. Pe de altă parte, cele mai avantajoase oferte pot fi disponibile dimineața devreme, când traficul de căutări pentru bilete de avion este cel mai redus.

Companii aeriene care operează curse din București către Liverpool

O cursă directă din București în Liverpool durează aproximativ 3 ore și 40 de minute, fiind încadrată în cursele de durată medie. Din București, zborurile directe sunt operate de companiile low-cost Blue Air și Wizz Air, în timp ce majoritatea curselor cu escală sunt efectuate de easyJet, cu conexiuni în Barcelona, Nisa sau Napoli.

Aeroportul Internațional Liverpool John Lennon

Inițial, aeroportul care deservește orașul englezesc  a fost cunoscut drept Aeroportul Speke, acesta fiind redenumit în 2001 după celebrul muzician născut în Liverpool. Aeroportul Internațional Liverpool (cod IATA: LPL) se află la 12 kilometri distanță de oraș și a înregistrat în 2018 un trafic de peste 5 milioane de călători. Acesta este deschis în special pentru companiile low-cost, destinațiile internaționale acoperite fiind din Europa și din Africa de Nord.

Odată ce ați aterizat în aeroport și doriți să ajungeți în Liverpool, puteți alege între transportul public și călătoria cu trenul. Cea mai apropiată gară se află la 3,5 kilometri depărtare, însă autobuzele de transfer circulă frecvent între aeroport și gară. De asemenea, taxiurile sunt disponibile în aeroport.

Comparați ofertele de zbor către Liverpool

Pentru a găsi rapid cele mai avantajoase bilete de zbor către Liverpool puteți accesa motorul de căutare de zboruri eSky. Datorită bazei de date care cuprinde peste 950 de companii aeriene, șansele de a găsi oferta ideală de zbor este cu mult mai mare decât dacă ați compara individual prețurile biletelor de la fiecare companie aeriană în parte.

Pentru a folosi acest motor de căutare introduceți locurile de plecare și de sosire, în acest caz, București și Liverpool, apoi selectați intervalul în care doriți să călătoriți și numărul de bilete pe care vreți să le rezervați. Sistemul va compara în câteva secunde toate opțiunile disponibile, iar rezultatele vor fi afișate în funcție de cele mai avantajoase prețuri. În plus, puteți filtra ofertele în funcție de ora programată pentru decolare sau aterizare, de compania aeriană cu care doriți să călătoriți sau de alte preferințe.

Dacă datele de călătorie sunt flexibile, vă rcomandăm să folosiți funcția Calendar +/-3 zile, care afișează graficul de prețuri pentru zilele selectate de dumneavoastră, dar și pentru zilele apropiate. Astfel, este posibil ca un zbor cu o zi înainte sau după data selectată inițial să fie considerabil mai avantajos și să fie alegerea potrivită.

Prețul mediu pentru biletele de avion către Liverpool

Costurile pentru un bilet de avion din București în Liverpool pot începe de la 109 lei și pot depăși 3200 de lei, în funcție de diferența dintre data rezervării biletului și data efectuării călătoriei. În mod normal, biletele cumpărate în ultima luna rămasă până la zborul de plecare vor fi mai costisitoare, prețul mediu fiind de aproximativ 800 de lei. Pentru biletele cumpărate cu mai mult timp de patru săptămâni în avans, prețul mediu este de aproximativ 300 de lei.

Aceste tarife nu se aplică și pentru călătoriile efectuate în timpul sezoanelor cu interes crescut pentru călătorii, cum ar fi a doua jumătate a lunii decembrie și începutul lunii ianuarie, respectiv lunile de vară. În aceste intervale, prețurile biletelor de avion pot crește considerabil, deoarece și zborurile pe ruta București – Liverpool sunt mai solicitate.

Dacă doriți să rezervați bilete de avion spre Liverpool la cele mai bune prețuri puteți seta o alertă de preț pe website-ul eSky. Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina Oferte, să selectați destinația și să introduceți suma maximă pe care sunteți dispuși să o alocați. În momentul în care biletele căutate vor fi disponibile la prețul dorit, veți primi un mesaj de înștiințare, astfel încât să nu ratați oferta.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Liverpool pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Liverpool pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Liverpool, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Liverpool?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Liverpool atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Liverpool

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Liverpool

Ruta București Liverpool este deservită de mai multe companii aeriene, precum Blue Air, Wizz Air, EasyJet, Lufthansa sau LOT Polish Airlines. Dintre acestea, cursele directe sunt operate de Blue Air și Wizz Air, care oferă și cele mai ieftine bilete de avion spre Liverpool. În cazul în care călătoriți cu bagaj de cală, vă recomandăm să comparați toate ofertele, deoarece pentru anumite curse puteți beneficia gratuit de acesta.

Cele mai potrivite perioade pentru care să rezervați bilete de avion pe ruta București Liverpool sunt aprilie și octombrie, când prețurile sunt cele mai accesibile. De asemenea, bilete ieftine puteți rezerva și în lunile mai și septembrie, când se înregistrează un interes mai scăzut al călătorilor față de rută.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Liverpool!

Alegeți hotel în Liverpool