Meniu

Bilete avion Doncaster - Căutați bilete de avion spre Doncaster

Arată filtrele

Doncaster

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Call Me Donny

  Numele Doncaster vi se pare prea lung și neprietenos? Așa s-au gândit și localnicii orașului din moment ce zeci de ani l-au alintat, denumindu-l “Donny”. 

 • Mergi la moors

  Yorkshire este considerată cea mai frumoasă regiune a Angliei și asta nu în mod gratuit – porniți într-o drumeție prin pădurile din apropiere sau pe traseele de pajiști moors și vă veți convinge singur!

 • O fermă pentru cei mici

  O vacanță cu copiii merită să includă o vizită la ferma Maize Maze care se întinde la est de Doncaster. Mielușei, rațe și capre, toate trăiesc aici și vă vor căuta mângâierea chiar și când sunt hrănite.

   

Rezervați bilete de avion ieftine către Doncaster

Dacă ați mai comparat ofertele de zbor către Doncaster sau alte destinații, știți deja ce presupune acest lucru. De obicei este nevoie să accesați website-urile fiecărei companii aeriene și să verificați ofertele active,

Totuși, rezervarea celor mai bune oferte de zbor către Doncaster sau orice altă destinație poate fi făcută rapid și simplu cu ajutorul motorului de căutare de zboruri eSky. Acesta poate fi accesat și de pe dispozitive mobile, și de pe desktop, rezultatele fiind aceleași indiferent de dispozitivul de pe care accesați.

Acesta vă afișează în numai câteva secunde, pe aceeași pagină web, cele mai bune bilete de avion pentru călătoria dumneavoastră, căutând în baza de date a peste 950 de companii aeriene de tip charter, de linie sau low-cost.

Pentru a folosi motorul de căutare de zboruri este nevoie să selectați Doncaster-Sheffield ca aeroport de sosire și să alegeți aeroportul de plecare, apoi să setați perioada în care doriți să călătoriți. Lista de rezultate va fi afișată în funcție de cel mai bun preț, însă puteți să filtrați ofertele în funcție de ora la care este programat zborul pentru decolare sau aterizare, în funcție de escale sau de compania aeriană cu care doriți să călătoriți.

Din ce aeroporturi românești puteți zbura către Doncaster?

Doncaster este o destinație care a devenit din ce în ce mai populară printre turiștii români. Astfel, compania aeriană Wizz Air oferă curse directe din trei aeroporturi românești: București-Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Săptămânal sunt programate două sau trei curse din fiecare aeroport, în funcție de sezon.

Zboruri ieftine către Doncaster

Deoarece cursele directe din România spre Doncaster sunt operate de operatorul aerian low-cost Wizz Air, prețul biletelor de avion este destul de accesibil. Desigur, intervalul de timp dintre momentul rezervării și ora sau ziua la care este programat zborul pot afecta prețurile.

Un bilet rezervat cu 5 zile înainte de călătorie pentru ruta București – Doncaster depășește 1300 de lei, în timp ce prețul mediu pentru biletele cumpărate cu câteva sătpămâni în avans este de 600 de lei. Dacă rezervați oferta de zbor cu cel puțin șase săptămâni în avans, prețurile pot începe de la 89 de lei.

Ruta Cluj-Napoca – Doncaster implică două sau trei zboruri săptămânale, în funcție de sezon, iar prețurile pornesc de la 119 lei pentru biletele rezervate cu două luni înainte de efectuarea călătoriei. Dacă doriți să rezervați o ofertă în ultimele săptămâni, costurile fluctuează între 190 de lei și 800 de lei.

Biletele de avion din Timișoara în Doncaster variază între 80 de lei și 559 de lei dacă sunt cumpărate în ultima lună, respectiv între 49 de lei și 159 de lei dacă sunt cumpărate cu cel puțin cinci săptămâni în avans.

Cum găsiți cele mai bune oferte de zbor către Doncaster

Dacă nu aveți timp pentru a căuta cele mai bune bilete de avion spre Doncaster sau dacă bagajul de călătorie este gata pregătit pentru o nouă excursie, puteți verifica pagina Oferte de pe website-ul eSky. Puteți găsi bilete de avion începând de la 19 euro, în funcție de aeroportul de plecare și de perioada în care doriți să călătoriți.

De asemenea, newsletter-ul personalizat aduce în inbox-ul dumneavoastră cele mai bune oferte de zbor, atât spre Doncaster, cât și spre alte destinații de care sunteți interesat.

O altă modalitate de a găsi bilete ieftine de avion către Doncaster este să planificați călătoria fie dimineața devreme, fie în timpul săptămânii, în jurul după-amiezii. Traficul de căutare a ofertelor de zbor este cel mai scăzut în aceste intervale, așadar este posibil ca ofertele afișate să aibă un preț mai bun decât cele afișate seara sau în timpul week-end-ului, când majoritatea călătorilor își planifică vacanțele.

Cum puteți reduce costurile pentru biletele de avion spre Doncaster

Dacă datele de călătorie nu sunt flexibile, iar prețul biletelor de avion depășește bugetul pe care sunteți dispus să îl alocați aveți opțiunea zborurilor cu escală într-un oraș mai mic.

De asemenea, cu cât rezervați mai devreme biletele de avion, cu atât mai bun va fi prețul acestora, în special dacă doriți să călătoriți în perioade aglomerate din punct de vedere turistic, cum ar fi perioada decembrie – ianuarie.

Și interesul călătorilor față de o anumită cursă va genera o creștere a prețurilor. Dacă, de exemplu, în aceeași zi sunt programate două zboruri către Doncaster, gradul de ocupare a locurilor pentru unul dintre acestea va fi considerabil mai mare, iar prețurile vor fi mai crescute. De obicei, zborurile programate în timpul nopții sau dimineața devreme sunt cel mai puțin solicitate, au gradul cel mai mic de ocupare, iar prețul biletelor este mai atractiv.

Nu în ultimul rând merită să verificați dacă serviciile adiționale pe care le doriți – cum ar fi bagajul de cală sau spațiu suplimentar pentru picioare – sunt deja incluse în ofertele de bază ale altor companii aeriene. Astfel, veți putea alege mai ușor care este oferta ideală de zbor spre Doncaster.

Aeroportul din Doncaster

Aeroportul Doncaster-Sheffield este un aeroport de dimensiuni reduse care deservește cele două orașe. Cu un trafic ce a depășit 1 milion de pasageri în 2018, acesta este aeroportul secundar al regiunii, cel principal fiind Aeroportul Leeds Bradford.

Deși istoria aeroportului începe de la 1915, primul zbor comercial a avut loc în 2005. Acesta se află la numai 5 kilometri distanță de Doncaster și la 31 de kilometri distanță de Leeds, iar codul IATA al aeroportului este DSA.

În ciuda dimensiunilor reduse, acesta a fost votat drept aeroportul preferat al pasagerilor din UK, cu o satisfacție de 86%. Momentan, liniile aeriene care operează curse pe aeroport sunt Wizz Air și TUI Airways cu zboruri regulate, respectiv TUI Airways și BH Air cu zboruri sezoniere.

Cum ajungeți în oraș?

Deoarece aeroportul este destul de aproape de Doncaster, puteți ajunge rapid fie cu un taxi, fie cu transportul în comun sau închiriind o mașină. Companiile de car rental din aeroport sunt Avis și Budget, care oferă și posibilitatea de pre-închiriere online.

În ceea ce privește companiile de taximetrie, partenerii oficiali ai aeroportului sunt taxiurile Little Arrows, care au program non-stop. Stația se află chiar la ieșirea Terminalului Sosiri, la parter, iar serviciul de relații cu clienții se află în interiorul terminalului.

Liniile de transport în comun care fac legătura între aeroport și Doncaster sunt 57a și 57c, iar călătoria poate dura între 18 și 48 de minute, în funcție de trafic. Acestea sunt disponibile de luni până duminică, în intervalul orar 06:00 – 22:30.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Doncaster pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Doncaster pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Doncaster, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Doncaster?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Doncaster atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Doncaster

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Doncaster

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Doncaster!

Alegeți hotel în Doncaster