Meniu

București Gdansk - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Gdansk

 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • Gdansk de la înălțime

  Cel mai bine veți putea admira panorama și Golful Gdansk de pe vârful muntelui Gradowa (Góra Gradowa), dar și din turnurile Bisericii Sfânta Maria sau din primăria din Orașul Principal.

 • Nu le încurcați!

  Gdansk are 2 cartiere principale cu două primării. Orașul vechi istoric cu atracțiile turistice importante (precum fântâna lui Neptun) este Orașul Principal (Główne Miasto). Al doilea cartier este Orașul Vechi (Stare Miasto), situat lângă gară. 

 • Oraș la puterea a treia

  Gdansk împreună cu alte două orașe învecinate formează o aglomerare urbană numită Trójmiasto. Urcați în faimosul tren de viteză SKM și mergeți să vizitați digul Sopot sau plajele calme din Gdynia.

   

De ce merită să vizitați Gdansk/Danzig?

Gdansk, cu cele două fețe ale sale – orașul principal cu clădiri istorice pe de-o parte, iar pe cealaltă cu arhitectura modernă, arta contemporană și pub-urile cu hipsteri. Puteți explora Gdansk într-un city break în fiecare anotimp. Vara, vremea e perfectă pentru plajă. Primăvara și toamna, în timpul furtunilor, vă puteți plimba pe străzile încărcate de istorie și pe malul mării, iar iarna puteți vizita muzee sau vă puteți încălzi într-una dintre cafenelele relaxante. 
Atracția principală este orașul vechi, Orașul Principal. Intrarea către cea mai populară stradă, Długa, se face prin Poarta de Aur (Złota Brama), complex decorată. Aici are loc Târgul lui Dominik în luna august (Jarmark Dominikański), cel mai mare eveniment în aer liber din Polonia. Nu ratați Piața Lungă (Długi Targ), un loc unic în Europa, cu fântâna lui Neptune, Curtea lui Artus, a sa Casă De Aur Tenement (Złota Kamienica) și primăria impresionantă; de asemenea, trebuie să treceți pe la Biserica Sfânta Maria (Bazylika Mariacka), cel mai mare astfel edificiu clădit din cărămidă în Europa.
City break-ul nu va fi complet dacă nu gustați din peștele fript atunci când vă aflați pe coasta Baltică. Pe râul Moltawa veți găsi cele mai bune restaurante, unde se servesc hering, cod sau macrou. Pentru amatorii bucătăriei slow-food recomandăm străzile Wajdelota (cartierul Wrzeszcz) și Straganiarska (centrul orașului). Pentru o cină romantică – unul dintre restaurantele din casele vechi de chiriași de pe strada Mariacka.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Gdansk pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Gdansk pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Gdansk, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Gdansk?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Gdansk atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Gdansk

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Gdansk

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Gdansk!

Alegeți hotel în Gdansk