Meniu

Căutați bilete de avion spre Bydgoszcz

Arată filtrele

Bydgoszcz

 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • O plimbare cu autobuzul vintage

  Vara vă recomandăm să faceți o plimbare cu autobuzul retro Jelcz. Traseul duce din orașul vechi până în Myślęcinek, sau din același oraș vechi până la Exploseum – muzeul ridicat într-o fostă fabrică de dinamită. Căutați liniile cu numărul 100 și 102.

 • Tramvaiul pe apă

  De la sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lui septembrie veți întâlni tramvaie navigând pe râul Brda. Depoul lor se află în Rybi Rynek (Piața de pește). Biletele se pot procura de la bord, iar croaziera durează aproximativ 60 de minute.

 • O priveliște a orașului

  Pe dealul Generalul Henryk Dąbrowski se găsește Muzeul Wodociągów, de care aparține și un turn de apă. După ce veți viziona expoziția industrială, puteți urca în observator pentru a vă bucura de panorama incredibilă a orașului Bydgoszcz.

De ce merită să vizitați Bydgoszcz?

Bydgoszcz a suferit multe schimbări de-a lungul anilor, devenind astăzi un oraș care atrage din ce în ce mai mulți turiști în căutare de noi destinații de city break.
În apropiere de orașul vechi, mergând spre strada Niedźwiedzia, veți ajunge la podul ce duce înspre Wyspa Młyńska (Insula Młyńska), una dintre atracțiile majore din Bydgoszcz. Vă puteți relaxa instant în interiorul acestei enclave din centrul orașului, în parcul său de lângă râu, sau puteți păși în interiorul Galeriei de Artă Modernă sau în Centrul Monetar European aflat în clădirea fostei monetării. Portul vă poate găzdui și el – aveți astfel ocazia să admirați Opera Nova oglindindu-se în apele râului Brda. 
Bydgoszcz este de asemenea un loc ideal pentru băutorii de cafea. Audun Sørbotten, câștigătorul trofeului de la Campionatul Mondial de Prăjire a Cafelei vă oferă ocazia să vă bucurați de una dintre cafelele preparate de el la propria fabrică, PO CO, aflată pe strada Długala, numărul 61 sau în Landschaft, aflată pe strada Gimnazjalna la numărul 6. Dacă vreți să degustați ceva dulce, încercați “szneka with glanc” – un preparat de patiserie în formă de melc cu crustă glazurată. Cel mai bun astfel de preparat îl veți descoperi la brutăria Katarzyna Erdmann’s (strada Długa, numărul 2) sau la brutăria Bigońscy (strada Gdańska, numărul 87). Hmmm, city break-urile delicioase sunt preferatele noastre!
Pentru cină, opriți-vă la Kuchnia, pe strada Grodzka (numărul 4) sau la Memo, aflat pe strada Jatki, numărul 6. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Bydgoszcz pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Bydgoszcz pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Bydgoszcz, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Bydgoszcz?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Bydgoszcz atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Bydgoszcz

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Bydgoszcz

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bydgoszcz!

Alegeți hotel în Bydgoszcz