Meniu

București Katowice - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Katowice

 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • Vizitați OFF!

  În august are loc unul dintre cele mai incitante evenimente muzicale ale Europei în Dolina Trzech Stawów (Valea celor Trei Iazuri) – Festivalul OFF. Puteți asculta peste 70 de trupe de muzică alternativă pe patru scene ample.

 • Cu vedere la oraș

  Dacă vreți să vă bucurați de priveliștea întregului oraș, mergeți la Observatorul ridicat într-un vechi puț minier la Muzeul Silezian. De încercat o asemenea experiență, neapărat!

 • Mâncare bună

  Un fel de mâncare tipică acestei regiuni o reprezintă “kluski, rolada and modro kapusta” (găluște, ruladă și varză roșie), o cină sileziană. Este servită în mai toate restaurantele cu specific silezian -o recomandăm!

De ce merită să vizitați Katowice?

Până nu demult, Katowice era renumit ca și centru al industriei miniere în sudul Poloniei. Încă mai pot fi zărite câteva puțuri miniere și “familoks” (barăci ale muncitorilor), însă atmosfera orașului este cu totul alta acum – o capitală a culturii, mâncărurilor alese și arhitecturii moderne recunoscută pe plan mondial, motive pentru care o și recomandăm pentru un city break.
Peste tot în Katowice veți observa o transformare forțată: un complex futurist, arena Spodek sau Zona Culturală cu Centrul Congresului Internațional (un edificiu negru precum cărbunele), clădirea NOSPR (Orchestra Națională Poloneză de Radio) și Muzeul Silezian construit într-o fostă zonă minieră (aici are loc una dintre cele mai interesante expoziții interactive din Europa).
Dacă vreți să descoperiți și clădirile istorice, mergeți spre zona modernistă a orașului de lângă căile ferate. Aici se află clădirea Parlamentului Silezian, dar și cea a Autorității Voievodatului Silezian, precum și case și vile vechi de chiriași reprezentative anilor ’30. Pentru un tur complet în city break, vizitați și Nikiszowiec, cartierul modern al orașului. Este fostul cartier muncitoresc cu clădiri din cărămidă de clincher, cu restaurante și cafenele cochete, galerii de artă și chiar și evenimente în aer liber care atrag mulțimile – “Târgul bunicii Ana” pe timpul verii, “Târgul de Artă” (festival de artă naivă) iar iarna, “Târgul de Crăciun”.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Katowice pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Katowice pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Katowice, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Katowice?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Katowice atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Katowice

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Katowice

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Katowice!

Alegeți hotel în Katowice