Meniu

Căutați bilete de avion din Danemarca

Danemarca

 • Copenhaga
 • Billund
 • Aalborg
 • Aarhus
 • Informații generale

  Limba oficială Daneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana daneză (DKK)

 • Veneția din Nord

  Dacă vizitați Copenhaga, sunteți la numai 15 minute distanță de malul mării, deci trebuie să mergeți să admirați peisajul! În plus, există multe canale care se varsă agale în lacuri chiar în oraș – nu e de mirare că i se spune Veneția din Nord!

 • Mâncare

  Sezonieră, naturală, inovatoare, proaspătă – acestea sunt elementele definitorii pentru bucătăria daneză. Deși până de curând, aceasta nu era luată în considerare, acum s-a transformat într-una dintre destinațiile culinare de top ale Europei. 

 • Fashion și cumpărături

  Încă din anii ’60, moda a fost una dintre cele mai de succes industrii de export daneze. Designerii lor au devenit chiar mai populari în ultimii ani la nivel internațional, datorită producției variate, calitative și prețurilor accesibile.

Ce ne place la Copenhaga

Centru pentru una dintre cele mai dinamice zone ale Europei, capitala Danemarcei este unul dintre cele mai bune orașe în care puteți alege să trăiți, conform experților. 
De la vikingi fioroși, la castele și palate vechi locuite de prinți și prințese, la străzi pietruite înguste, case vechi de lemn și sculpturi cu figuri mitice, Copenhaga pare să fie ruptă dintr-un basm. Un oraș care îmbină vechiul cu noul într-o armonie curioasă – păstrând istoria mai veche decât timpul, dar în același timp anticipând ce urmează. 
Elementele cheie ale arhitecturii orașului sunt apa, spațiul, sustenabilitatea și lumina. Noile proiecte au scopuri diverse – cultural, de afaceri sau pentru locuit, toate sunt însă legate de oameni și viețile lor, arhitecții concentrându-se în primul rând pe funcționalitatea clădirilor și pe posibilitatea oamenilor de a interacționa. 
Copenhaga vă va intra la inimă și pentru că este plină de viață – la miezul nopții, cluburile de-abia încep să se aglomereze și să se pună pe distracție.  Până atunci, puteți explora orașul precum localnicii: ieșiți la o cafenea sau un bar pentru niște"hygge" – echivalentul lor pentru un “pahar de vorbă”, sau o discuție cu prietenii la o mâncare bună și ceva de băut. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Danemarca pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Danemarca pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Danemarca, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Danemarca?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Danemarca atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Danemarca