Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Aarhus Tirstrup

Tirstrup

 • Informații generale

  Limba oficială Daneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana daneză (DKK)

 • Un festival incredibil

  La fiecare sfârșit de august și început de septembrie, Aarhus este gazda unuia dintre cele mai mari festivaluri din Scandinavia. Tema diferă de la an la an, dar subiectul principal rămâne același – arta.

 • Precizie …daneză

  În Aarhus există o tradiție bizară a ceasurilor care merg în sens invers – în loc să se miște către dreapta, limbile ceasurilor merg spre stânga. Așa că înainte să decideți cât este ceasul, verificați de două ori direcția.

 • Grădinile Regale

  Marselisborg este reședința de vară a familiei regale daneze și locul în care își petrece sărbătorile Regina Margareta. Când familia regală nu este în Marselisborg, grădinile sunt deschise vizitatorilor.

De ce merită să vizitați Aarhus

Localizat în Jutland, pe malul mării, Aarhus este al doilea cel mai mare oraș din Danemarca, cunoscut până la 1 ianuarie 2011 ca „Århus”. În 2017 a fost desemnat Capitala Europeană a Culturii, prilej pentru a prezenta melanjul de energie proaspătă și istoria regiunii turiștilor veniți într-un city break aici.

Istoria orașului începe în secolul 8, iar drept dovată stau clădirile colorate și tot centrul vechi al orașului. Vă recomandăm să vă începeți vacanța cu o vizită la Urban Antique Building Museum, unul dintre cele mai căutate obiective turistice din întreaga țară. 
O vizită prin orașul vechi, Den Gamle By, vă va face să vă simțiți niște călători în timp. În funcție de district, veți găsi clădiri și peisaje de secol 19 sau 20, pe care le puteți vizita în schimbul unui bilet de intrare. Copiii sub 18 ani pot intra gratuit.

De asemenea, Aarhus este plin de parcuri și spații verzi, iar bicicletele sunt la îndemâna tuturor. Vă recomandăm să vă dedicați o zi pentru o vizită la Grădina Botanică Peter Holms Vej și pentru a explora orașul pe bicicletă.

În ceea ce privește mâncarea, unul dintre cele mai populare restaurante care oferă preparate mediteraneene și pe bază de fructe de mare este Sevags Graekeren, pe Skaering Strandvej 3. Dacă preferați însă pizza sau fripturile delicioase, vă recomandăm Café Piccolina, pe Skolegyde 8 și restaurantul KoD, pe Aaboulevarden 23.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Aarhus Tirstrup pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Aarhus Tirstrup pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Aarhus Tirstrup, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Aarhus Tirstrup?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Aarhus Tirstrup atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Aarhus Tirstrup