Meniu

Bilete avion Varşovia - Căutați bilete de avion spre Varşovia

Arată filtrele

Varşovia

 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • Haideți la plajă!

  O plajă sălbatică în centrul unui oraș locuit de 2 milioane de oameni? Da, numai în Varșovia! Pe malul drept al râului Vistula veți găsi verdeață bogată și o plajă întinsă. Un loc numai bun din care să luați pulsul orașului într-o seară de vară. 

 • Orașul-Phoenix

  Orașul a avut mult de suferit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial – în urma demolărilor intenționate ale germanilor, 85% dintre clădiri erau în ruine. Decizia de a reconstrui fost luată imediat după război, procesul însă a durat 30 de ani.

 • Mâncare pe stradă

  Vreți să luați pulsul orașului? Mergeți la Stația Principală (închisă) seara și explorați Piața de Noapte! Pe platformele inactive este vândută mâncare de stradă de peste tot din lume! Puteți experimenta după pofta inimii, evident! 

Zboruri ieftine către Varșovia

Varșovia este o destinație renumită pentru multe zboruri interne, europene și intercontinentale. Există câteva modalități de a găsi zboruri ieftine către Varșovia, dar cea mai eficientă dintre ele este utilizarea eSky, motor de căutare pentru bilete de avion. Dacă căutați un bilet către Varșovia, trebuie doar să introduceți informațiile de bază asociate zborului respectiv. Veți introduce locul de plecare și cel de sosire (aeroportul Chopin sau Modlin), data de plecare și cea de întoarcere (la achiziționarea unui bilet pentru o călătorie dus-întors), precum și numărul de pasageri și clasa cabinei dorite pentru rezervare (economică, economică premium, business, clasa întâi). Utilizând motorul de căutare pentru zboruri ieftine, puteți alege dintre cele trei opțiuni existente pe cea care se pliază cel mai bine nevoilor dumneavoastră de a găsi zboruri către Varșovia: bilete de avion dus – întors, bilete de avion simple, într-o singură direcție, cât și pentru călătoriile cu escală la Varșovia.

După introducerea datelor biletelor de avion cu destinația Varșovia în motorul de căutare, la scurt timp veți putea vizualiza lista zborurilor aeriene dintr-un anumit oraș către capitala Poloniei. Zborurile vor fi listate în funcție de preț, zborurile cele mai ieftine către Varșovia fiind situate în partea de sus a listei. Găsirea unor zboruri aeriene avantajoase poate fi simplificată utilizând filtrele disponibile ale motorului de căutare. Acestea includ numărul de transferuri (1 sau 0), datele de plecare și de sosire, companiile aeriene și aeroporturile preferate. Motoarele de căutare dedicate zborurilor ieftine către Varșovia pot, de asemenea, lista zboruri cu alte date de plecare și de sosire, având un interval de prezentare de +/- 3 zile față de datele introduse, deoarece flexibilitatea datei zborului este o mare oportunitate și permite economisirea banilor alocați biletelor de avion.

Puteți găsi zboruri ieftine către Varșovia și prin aplicațiile site-urilor reprezentative pentru călători, astfel, veți cunoaște din timp ofertele și promoțiile valabile pe rutele selectate de către dumneavoastră. O altă posibilitate pentru găsirea de bilete de avion cu destinația Varșovia la un preț convenabil, care poate fi avantajoasă, este înscrierea la newsletter-ele anumitor companii aeriene. Acestea vă fac cunoscute reducerile viitoare, aplicabile anumitor destinații, sau vă pot trimite coduri de discount, speciale pentru membrii înscriși la cluburile lor.

Aeroporturi din Varșovia

Varșovia este un oraș unde sunt operate un număr mare de zboruri de destinație, precum și de legătură. Varșovia are două aeroporturi. Cel mai mare aeroport din Polonia este Aeroportul Chopin, cunoscut și ca Okecie. Este baza principală a companiei aeriene Polish Airlines LOT. Oferă zboruri aeriene regulate, prin charter și cargo. Okecie este localizat la 8 km distanță de centrul orașului și este bine conectat cu multe dintre zonele Varșoviei, inclusiv Srodmiescie, unde puteți ajunge cu autobuzul sau cu trenul.

În afara de Okecie, avioanele către Varșovia aterizează și pe Aeroportul Varșovia – Modlin. În principal, deservește compania aerienă low – cost Ryanair. Aeroportul Modlin este situat la 35 de km de centrul Varșoviei, însă se poate ajunge cu ușurință în oraș datorită conexiunilor numeroase de autobuz și tren existente.

Companii aeriene principale care operează zboruri către Varșovia

Multe companii aeriene oferă zboruri către Varșovia, inclusiv companii aeriene low-cost. Cele mai multe zboruri sunt oferite de către Polish Airlines LOT, KLM, Wizz Air, Ryanair, Norwegian Airlines și Lufthansa. Cele mai populare zboruri sunt: Roma – Varșovia, Londra – Varșovia, Praga – Varșovia, Amsterdam – Varșovia, Berlin – Varșovia, Toronto – Varșovia și New York – Varșovia.

Zboruri interne către Varșovia

Zborurile interne din Polonia, inclusiv cu destinația Varșovia, sunt în mare parte operate de Polish Airlines LOT, unele dintre ele sunt ale companiei Ryanair, în funcție de ruta selectată și aeroportul preferat. Biletele de avion mai ieftine sunt oferite de către companiile aeriene low – cost. Zborurile interne au devenit din ce în ce mai preferate în Polonia, iar rețeaua aeriană a zborurilor este în continuă dezvoltare. Timpul redus al călătorie, comparativ transportului cu mașina, autobuzul sau trenul, și biletele de avion ieftine constituie principalele cauze. Cele mai frecvente zboruri interne sunt: Gdańsk – Varșovia, Cracovia – Varșovia, Szczecin – Varșovia, Wroclaw – Varșovia, Poznan – Varșovia.

Cum găsesc bilete de avion ieftine?

Călătorii se întreabă mereu cum să găsească zboruri ieftine. Mijloacele de transport sunt o oportunitate mare pentru a economisi bani. Există cel puțin câteva modalități de a căuta zboruri ieftine. În afară de cele mai bune motoare de căutare de zboruri, mai sunt câteva aspecte importante de luat în considerare. După alegerea destinației, căutați aeroporturile mai depărtate de centrul orașului. Aeroporturile mai mici sunt de obicei mai ieftine, pentru a menține și deservi zborurile companiilor aeriene low – cost. În cazul Varșoviei, alegând aeroportul Modlin va fi mai profitabil, deoarece aici sunt operate zborurile ieftine ale companiei Ryanair. De asemenea, merită să căutați promoții și oferte last minute pentru anumite rute.

Atunci când căutați bilete de avion la un preț scăzut, puteți să comparați ofertele companiilor aeriene de linie cu cele ale companiilor low – cost. În cazul companiilor aeriene low – cost, este posibil să constatați că prețul biletului afișat de către motorul de căutare nu include și alte costuri adiționale, cum ar fi bagajele. În cazul companiilor aeriene de linie, bagajele sunt de obicei incluse în prețul biletului, astfel comparând ofertele s-ar putea constata ca zborul cu o companie low – cost să fie mai scump.

Când achiziționez bilete de avion?

Răspunsul la acestă întrebare este simplu. Bilete de avion ieftine pot fi cumpărate zilnic, atât în ziua în curs, cât și în avans, dacă există o ofertă specială a unor anumite companii aeriene (de exemplu – bilete de avion către Statele Unite ale Americii). Este indicat să evitați lunile când călătoresc multi turiști, în principal, lunile iunie, iulie și august. Cele mai ieftine bilete de avion pot fi cumpărate în afara sezonului, spre sfârșitul toamnei, iarna și la începutul primăverii când rutele populare nu sunt alese frecvent. Un alt aspect important este constituit de zilele specifice ale săptămânii. Este mai dificil să găsiți zboruri ieftine pentru sfârșitul săptămânii, de obicei acestea sunt mai scumpe, începând de vineri și până luni. O idee mai bună este să căutați bilete de avion începând cu ziua de marți și până joi, în această perioadă călătorind mai puțini oameni. Pentru a găsi bilete de avion ieftine, merită ca data de plecare, cât și cea de sosire să fie flexibile. Uneori, o zi înainte sau o zi după data aleasă poate reduce semnificativ prețul biletului de avion.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Varşovia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Varşovia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Varşovia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Varşovia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Varşovia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Varşovia

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Varşovia

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Varşovia!

Alegeți hotel în Varşovia