Meniu

Căutați bilete de avion Polonia - spre Polonia

Arată filtrele

Polonia

 • Cracovia
 • Varşovia
 • Gdansk
 • Wroclaw
 • Poznan
 • Katowice
 • Bydgoszcz
 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • Obwarzaneks

  Dacă nu încercați covrigii din Cracovia, ați bătut drumul degeaba până aici! Primele “covrigării” au apărut în sec. 14, iar până în sec. 19, brutarii aveau nevoie de permisiune de la ghildă ca să-i vândă – doar puțini aveau această onoare! 

 • Scaune goale

  Cracovia a trecut prin al doilea război mondial aproape neîntrerupt, iar populația evreiască de dinainte de război a suferit groaznic în timpul ocupației germane. În fostul ghetou există acest monument – scaunele goale în jurul Pieței Eroilor.

 • Povestea din Kazimierz

  Kazimierz, vechiul cartier evreiesc, stă drept dovadă pentru tendința multiculturală a Cracoviei încă din Epoca Medievală. Aceste tradiții sunt în continuare cultivate – puteți găsi restaurante care servesc mâncare kosher, dar și sinagogi vechi. 

De ce ne place Cracovia
Fosta capitală a Poloniei este al doilea oraș ca mărime – casă pentru regi, poeți și obwarzaneks (covrigi polonezi), Cracovia este o destinație extrem de căutată pentru cei care vor să simtă atmosfera locului unde pietrele vorbesc!
 Ce vă recomandăm să vedeți neapărat:
Piața Centrală cu Cloth Hall
Biserica Sf. Maria 
Casele vechi
Castelul Regal Wawel 
Cu toate acestea, Cracovia este mai mult decât atât. Muzeul Național, plasat în mai multe clădiri în centrul orașului, are probabil cea mai bună colecție de picturi din țară! În plus, sunt organizate periodic expoziții care mai de care mai interesante. Iubitorii de artă contemporană ar trebui să viziteze și Zabłocie, unde o parte din fabrica lui Oskar Schindler este găzduită la Muzeul de Artă Contemporană. Nowa Huta, localizată la est de centrul orașului, este un exemplu de realism socialist complex – acesta a fost construit în perioada comunistă pentru o oțelărie din apropiere.
În Cracovia, aveți de ales între două locuri pentru a admira panorama orașului, situate în complexul fostelor fortificații austriece Kościuszko Mound și Pilsudski Mound. Nu departe de acestea, găsiți mănăstirea barocă din Bielany (în marea parte a anului poate fi vizitată doar de bărbați!).
Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Polonia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Polonia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Polonia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Polonia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Polonia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Polonia