Meniu

Bilete avion Lublin - Căutați bilete de avion spre Lublin

Arată filtrele

Lublin

 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • Un carnaval neconvențional

  Vara, în Lublin are loc Carnavalul Sztukmistrzów, festivalul artei circului și teatrului modern. În timpul festivităților, veți admira o mulțime colorată de jongleuri, artiști pe picioroange, actori, clovni și nu numai.

 • Lublin underground

  Sub orașul vechi veți putea găsi coridoare misterioase și pivnițe vechi. Lubelska Trasa Podziemna poate fi vizitată de turiști, unul câte unul, în fiecare zi din timpul verii, iar în afara sezonului cald, doar la sfârșit de săptămână.

 • Master chef de “Cebularz”

  Dacă aveți talent la gătit și vă încântă călătoriile culinare, treceți pe la muzeul regional al acestei specialități locale, unde sub suprevegherea profesioniștilor, veți putea chiar să coaceți o “cebularz” – faimoasa plăcintă cu ceapă din Lublin.

De ce merită să vizitați Lublin?

Lublin este o alegere numai bună pentru un city break – va puteți plimba pe străzile pietruite cu orele admirând fațadele caselor frumos colorate. Fascinați de istorie? Atunci treceți pe sub Brama Grodzka ce făcea parte în trecut din zidurile cetății, apoi treceți prin Plac Zamkowy și înaintați către Castelul Lublin, a cărui construcție a început în secolul 12. Acolo se află Muzeul Lublin, una dintre cele mai vechi clădiri din oraș, sub formă de donjon, dar și o capelă împodobită cu fresce reprezentând Sfânta Treime. Dacă vreți să admirați Lublin de la înălțime, urcați cele peste 200 de trepte ale turnului Trinitarian de pe Strada Królewska (Royal) – absolut minunat!
Al doilea punct de atracție este Krakowskie Przedmieście, o promenadă cu magazine, restaurante și cafenele. În fiecare an, în august, aici are loc Târgul Jagiellonian, prilej de sărbătoare timp de patru zile încheiate – recomandarea noastră este să-l luați în considerare atunci când vă planificați city break-ul. Imediat în apropiere se află și o piață încărcată cu specii de plante minunate și fântâni multicolore ce luminează nopțile orașului.
Recomandăm și Mandragora (restaurantul cu profil evreiesc), pentru lin în sos, caviar evreiesc, supă de usturoi cu matzo, ficăței căliți în ceapă sau piroști regionale. Încercați și “lubelski forszmak”, o tocană fiartă în aluat, la un local de pe Strada Grodzka 16. La chioșcurile ce vând mâncare stradală o să găsești “cebularz lubelski”, o plăcintă umplută cu ceapă călită.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Lublin pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Lublin pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Lublin, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Lublin?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Lublin atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Lublin

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Lublin

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Lublin!

Alegeți hotel în Lublin