Meniu

Căutați bilete de avion spre Lodz

Arată filtrele

Lodz

 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • Aleea celebrităților din Lodz

  Pe strada Piotrkowska există o versiune a celebrului Walk of Fame din Hollywood. Creatorul acestuia este actorul și regizorul polonez, Jan Machulski. Aleea celebrităților este un loc plin cu stele dedicate personalităților de teatru și film poloneze.

 • Un bilet valabil toată ziua

  Dacă aveți de gând să petreceți o zi întreagă în Lodz și să folosiți transportul în comun, opțiunea cea mai bună din punct de vedere economic este un bilet cu o valabilitate de o zi. Este accesibil și valabil pentru rute în tot orașul.

 • Festivalul luminii

  În Lodz are loc un excepțional festival al luminii, recunoscut în întreaga Polonie, ce îmbină spectacole de sunet și lumină cu imagini proiectate pe clădirile aflate pe strada Piotrkowska.

De ce merită să vizitați Lodz?

Oraș situat în centrul Poloniei, în Lodz veți descoperi frumusețea caselor care se învecinează cu ruinele vechilor clădiri. Lodz este, de asemenea, orașul picturii murale care uneori acoperă bucăți ale zidurilor clădirilor, alteori pe acestea în integralitatea lor. Ce vă recomandăm să vizitați dacă veniți aici într-un city break? Iată doar câteva lucruri:
Un loc notabil când vine vorba de atracțiile culinare și de distracție pe harta orașului Lodz se află pe Strada Piotrkowska (în special zona destinată exclusiv pietonilor). O să găsiți aici un monument al faimosului personaj de desen animat, ursulețul Uszatek, dar și monumente ridicate în memoria unor figuri remarcabile ale locului: poetul Julian Tuwim sau actorul și scriitorul Stefan Jaracz.
Pe “Pietryna”, așa cum denumesc localnicii această stradă, veți găsi de asemenea un loc special: OFF Piotrkowska (Strada Piotrkowska, numerele 138/140). Centru al industriilor creative, aici veți găsi ateliere de modă, magazine de mobilă, dar și cluburi de muzică sau restaurante. Un city break aici nu va fi complet fără o vizită la restaurantele Spoldzielnia sau Drukarnia - Sklad Wina i Chleba. 
Poftă de o plăcintă cu ciocolată delicioasă? Atunci opriți-vă la brutăria Wasiakowie (de pe strada Traugutta, la numărul 2) pentru legendarul desert “Royal”. Dacă vă aflați la periferie, vizitați una dintre cafenelele Caffe przy Ulicy - veți savura aici un mic-dejun copios la un preț accesibil.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Lodz pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Lodz pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Lodz, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Lodz?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Lodz atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Lodz

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Lodz

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Lodz!

Alegeți hotel în Lodz