Meniu

Bilete avion Rzeszow - Căutați bilete de avion spre Rzeszow

Arată filtrele

Rzeszow

 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • Arhitectură curioasă

  La intersecția străzilor Ciepliński cu Piłsudski se află Monumentul comunist al Mișcării Revoluționare. Forma sa, aparent, este cea a... organului genital feminin. Vizitați-l și decideți singuri! 

 • O plimbare relaxantă

  În apropierea aleii Pod Kasztanami, veți putea observa nu doar castani impresionanți, dar și frumoase conace secesioniste și chiar și o fântână muzicală. Aici au loc zilnic spectacole multimedia, la orele 13, 17 și 20.

 • Pentru iubitorii de povești cu zâne

  În Rzeszów se află un muzeu al... poveștilor cu zâne. Acolo puteți afla despre cum se istoriseau acestea în țările comuniste. Clădirea își are sediul pe Strada Mickiewicza 13, iar accesul se face contra sumei de 7 zloți.

De ce merită să vizitați Rzeszow?

Vă recomandăm să începeți explorarea din city break cu centrul vechi al orașului, Rynek, mai ales pentru a vedea primăria absolut impresionantă, construită în stil neo-gotic și neo-renascentist. În plus, tot acolo se află și cele mai bune restaurante și cafenele. Vă recomandăm să nu ratați nici Biserica Sfintei Cruci, cu fațada sa albă ca zăpada, și nici bisericile Sfântul Wojciech și Sfântul Stanislav. Ceea ce este și mai interesant este că localnicii sunt atât de atașați de această stradă încât în fiecare an, în luna mai, dedică o sărbătoare în numele ei.
Mergeți să vizitați și Podziemna Trasa Turystyczna. Aici se întind peste 400 de metri de galerii subterane renovate, prin care veți putea pătrunde în cele 40 de cămări ce deserveau funcția de pivnițe în trecut. Ruta este deschisă publicului tot timpul anului, tururile desfășurându-se pe parcursul unei ore încheiate, iar biletul costă 6.5 zloți.
În bucătăria sub-carpatică a Poloniei, cel mai popular fel de mâncare este “proziaki”, plăcinte coapte din aluat frământat cu făină, lapte acru, apă minerală și sare. Sunt servite în hanuri, piețe sau în timpul festivalului recoltei. Populare sunt și “kołduny”, gogoșelele ovale din cartofi cu brânză cu ceapă călită. Rzeszów este locul ideal unde puteți încerca faimoasele “pierogi” poloneze, gołąbki (varză cu carne) și żur (supă acră de secară). Unde puteți savura bunătățile locale? Noi recomandăm: Konfitura, Wesele și Karczma Wacławówka – de încercat neapărat în city break!

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Rzeszow pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Rzeszow pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Rzeszow, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Rzeszow?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Rzeszow atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Rzeszow

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Rzeszow

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Rzeszow!

Alegeți hotel în Rzeszow