Meniu

București Wroclaw - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Wroclaw

 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • Moștenire din Cehia și Germania

  Cehii au preluat orașul la jumătatea sec.14 și a fost sub conducerea lor timp de 200 de ani. Apoi a trecut pe mâna austriecilor, apoi a germanilor, astfel că la începutul sec.20, Wroclaw era unul dintre cele mai mari orașe ale Germaniei. 

 • Clădirea Centenară

  Este o construcție imensă destinată sporturilor și activităților de agrement, inclusă pe lista UNESCO. În sec 21, i-a fost adăugată și o fântână spectaculoasă, care pe timp de vară este loc de spectacol cu apă, muzică și lumini. 

 • Piață agitată

  Piața Medievală a fost dintotdeauna un loc care a atras nu numai turiști, dar și localnici. Cafenele, cluburi, restaurante – aceasta este plină de viață de dimineață până târziu în noapte! 

Ce trebuie să știți despre Wroclaw

Cel mai mare oraș din Silesia a trecut de-a lungul istoriei prin mâna cehilor, austriecilor, prușilor, polonezilor și germanilor – chiar și astăzi, dacă vă plimbați prin Wroclaw, veți simți atmosfera de oraș de graniță. 
Orașul este cunoscut pentru Centrul său Vechi, care, împreună cu fosta insulă Odra - Ostrow Tumski, au format pe vremuri nucelul unui oraș medieval. Astăzi, puteți să vedeți acest lucru dacă explorați Piața Centrală și străzile din apropiere (fiți atenți la ștrumfii de piatră!). Merită, de asemenea, să stați puțin și pe la primărie ca să admirați casele de închiriat în stil renascentist. Cu toate acestea, majoritatea clădirilor din centrul istoric au un aspect medieval târziu. Cea mai mare atracție turistică din apropierea Ostrów Tumski este arhicatedrala gotică. Apoi, chiar lângă râul Oder, sunt înșirate mai multe insule conectate prin poduri. 
Wroclaw are totuși și lucruri mai noi care s-au dezvoltat în timpuri mai recente – cum sunt Clădirea Centenară cu Pavilionul celor Patru Domuri, Pergola și Spire, Grădina Japoneză, dar și cea mai frumoasă Grădină Zoologică din Polonia, care a fost schimbată radical de curând. 
Iubitorii de artă trebuie să meargă la Rotunda – aici veți găsi o lucrare ambițioasă de pictură istorică poloneză, Racławice Panorama. Aceasta este o pictură panormaică ce ilustrează o bătălie importantă pentru polonezi la Racławice.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Wroclaw pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Wroclaw pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Wroclaw, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Wroclaw?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Wroclaw atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Wroclaw

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Wroclaw

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Wroclaw!

Alegeți hotel în Wroclaw